1 i 4 ukljucis u isto vreme radi normalno-nema da gubi snago nema star stop, gubljenje snage opis pocne da kljuca jako pa stane umiri se kao da si smanjio od 9 na 5 to se desava
Probano razno posudje isto radi nema veze sa posudje
Sve je povezano po upustvu ploce i nacrtu, dve faze nula i uzenjenje, nacrtano je obelezeno i ne moze se pogresiti
Ne znam, možda ti srpski nije matrenji jezik, onda izvini...
Ali ako jeste, ded jasnije objasni šta si hteo reći?!?
Ali ono što uspevam da razumem, deluje da se tvoja ploča ponaša normalno.
Imam Electrolux ploču, u prošlom stanu sam imao Bosh.
99% four zone indukcionih ploča se vezuje da rade na dve faze. Unutar ploče je tako rešeno da su po dve zone na svakoj fazi.
Ni na jednoj od tih ploča ne mogu obadve zone na jednoj fazi da rade punom snagom.
Ne sme se preći limit od oko 3,6kW po fazi, da bi uređaj mogao da radi na normalnim kućnim instalacijama.
Na mojoj Bosh ploči, na jednoj fazi su dve donje zone, a na drugoj dve gornje zone. Tako je na većini ploča, negde bude dve leve na jednoj fazi, dve desne na drugoj.
Uglavnom, dve zone na istoj fazi, mogu obadve da rade na max podešenju 9, ali ako npr. veću zonu stavim na powerboost, manja zona može da radi najviše na dvojci.
Ako manju zonu stavim na p.boost, veća može da radi max na 6.
Same se switch-uju na to manje podešenje, ako susednu zonu podesimo na max.
Postoje možda ploče koje rade na tri faze, spominje se neka Mielle, kod nje možda mogu sve zone da rade max snazi. Ali ne znam čemu to?!?
I na ovim našim pločama, ne mogu zamisliti situaciju da je potrebno više od dve zone na maksimalnoj snazi?!?
Pogotovo što sve četiri mogu da rade na 8-9 što je i dalje veoma velika snaga.