Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Da li vam je normalno stigao vaucer iz one akcije sto je bila da se izabere iznos nakon obavljene kupovine u avgustu? Stiglo mi je pocetkom septembra da odaberem i nakon toga da ce poslati sutradan medjutim do danas nije stigao vaucer, nema ga ni u junk.
Ne,ja sam im pisao oni vec vrse neke provere 15 dana🤣Na kraju smo dosli do toga da moj akaunt uopste ne postoji sa mojim mejlom jer meni vec nedelju dana ne stize nista na mejl od ananasa i ja kada sam im slikao da se profil vodi na tu adresu oni bukvalno su bili u soku hahah tako da sad traje neka procedura zasto njihov sistem ne vidi moj mejl na tom akauntu,cirkus zivi.I naravno nije ni mogo da stigne vaucer.

Stigao je vaucer i resen problem sa mejlom.
Nego jel se desavalo nekom da poruci nesto i da posle toga odma pise da nema na stanju i evo vec 5 dana nema potvrde porudzbine,verovatno ce biti da nemaju na stanju ali sto mi odma ne otkazu da znam sta dalje.

koja je ovo fora sa postarinom, za vikend sam narucio neke cizme 2600, nema postarine, danas neke decije stvari izasjle 2300 ima postarina, sve iz sparka, ananas direkt oba placena karticom

Ne,ja sam im pisao oni vec vrse neke provere 15 dana🤣Na kraju smo dosli do toga da moj akaunt uopste ne postoji sa mojim mejlom jer meni vec nedelju dana ne stize nista na mejl od ananasa i ja kada sam im slikao da se profil vodi na tu adresu oni bukvalno su bili u soku hahah tako da sad traje neka procedura zasto njihov sistem ne vidi moj mejl na tom akauntu,cirkus zivi.I naravno nije ni mogo da stigne vaucer.
Evo bas gledam sad mail i nema ni jednog emaila u septembru da je stigao od ananasa. Ono za izbor vaucera mi je stiglo pocetkom septembra ali na viber. Moracu i ja da ih kontaktiram onda.

Evo bas gledam sad mail i nema ni jednog emaila u septembru da je stigao od ananasa. Ono za izbor vaucera mi je stiglo pocetkom septembra ali na viber. Moracu i ja da ih kontaktiram onda.
Javi im se,ja sam cekao dve nedelje da rese ali na kraju su poslali,mada ja sam imao specifican problem,nisu uopste videli da je moj mejl povezan na bilo koji akaunt kod njih, tebi mozda rese brzo.

Imam dva naloga i jedan nema A+. Mislio sam da uzmem nesto skuplje i da ga obnovim ali vidim da sta god ubacio u korpu postarina nije besplatna a na nalogu sa A+ jeste.
Jesam li propustio nesto?

Jel daju još subotom popust na odabrane televizore?

Ima jedan uslov! Do kraja meseca da se potrosi, ali bez minimuma!

Jeste.

Nazad
Vrh Dno