Desilo mi se išlo što i Ninoslavu, nisu imali nikakvu ponudu. Tačno sam na taj "incident" i zaboravio, ali sećam se da me je tada mrzelo da se dalje bakćem time. Sad bih makar zvao kontakt centar ili tako nešto i pitao bih da li me zezaju.
To ti ne nudi Yettel, nego njihov partner koji ima fransizu za tu prodavnicu u koju treba da odes.Ne vidim da iko piše o ovome bar na poslednje dve strane pa da priupitam. Iako do kraja mog ugovora ima još godinu dana, dobio sam poruku juče da odem u Yettel prodavnicu i to ne bilo koju, nego meni najbližu i da me čeka nekakva ponuda do kraja meseca. Mislim, oni bi trebalo da znaju da sam ja prilično digitalni korisnik i da sam u njihovu prodavnicu za sedam godina otišao čak tri puta. Jednom da uzmem optiku, jednom da uzmem ESim i jednom da tražim raskid ugovora, prelazak na pripejd. Dakle, ništa od toga da se majem sa zaposlenima i slušam njihove gluposti za predškolce. Niti su napisali o kakvoj se ponudi radi, poruka je tako opšta. Podseća me na one KP prodavce: Za cenu, pozvati, cena inbox...
Ne znaju oni da mene nijedna banka nije videla 11 godina, a kamo li operateri, i da na šaltere idem samo kad je muka. A baš će njihovom opštom porukom da me namame. Toliko o personalizaciji i brizi o korisnicima.
Pa, da li je neko dobio ovakvu poruku i slučajno svojim cenjenim nogama otišao da vidi šta to kao nude? Pretpostavljam ništa dobro i pametno?
I, šta tačno treba da ponude? Ninoslav i ja smo, dakle, bili u prodavnicama u koje nas je SMS uputio i ništa nismo dobili.To ti ne nudi Yettel, nego njihov partner koji ima fransizu za tu prodavnicu u koju treba da odes.
Meni su ponudili Mobile M za 1950 din. mesecno, do kraja UO.I, šta tačno treba da ponude? Ninoslav i ja smo, dakle, bili u prodavnicama u koje nas je SMS uputio i ništa nismo dobili.
Ranije sam uvek pisao email telenoru da zelim 50% popusta na pretplatu. Uvek su odobrili, za sada.
Podnesi zahtev za prelazak u A 1 dobićeš najbolju ponudu i od Yetela , ako želi da ostane i od A 1Jedno pitanje, kevi istice UO sad 12.03. sta je najbolja varijanta a da se dobije 50%?
Inace, sad placa 1799 din a treba joj samo neograniceni pozivi ako ima nekog neta ok al nije pod moranje jer ni ne koristi net ni sms ima 78 god, samo voice.
Sta bi bila neka preporuka kako dobiti 50% i koji neki paket preporucujete za samo neo voice?
Hvala
Zahtev za prenos broja kod konkurenta, trenutno se samo može uraditi u poslovnici kod koga želite njihove usluge koristiti.Jel podnosio neko zahtev za prenos u yetel online sa digitalnim potpisom?
Ja sam jedva iz 3puta došao na red u poslovnici posle dugog čekanja. Dobio sam odmah ponudu na 50% konkretno 1500din za onaj 20 paket, a ugovor ističe z apar dana. Malo mi je to još uvek jako pa bi da iscimam a1 da popravi ponudu.
Ako ste mislili na 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca ( u smislu ) prelaska sa prepaid ( dopune ) na postpaid ( mesečna pretplata ), ja sam u napisanoj poruci mislio o svakome ko trenutno koristi postpaid ponudu bilo kojeg mobilnog operatora na ( sadašnjem ) tržištu ( A1 SRB, Yettel, mt:s,... ).Meni zvuči jednostavnije prosto 50% iz prepaid nego toliko natezanja i živaca i vremena za ostalo
U poslovnici su Vam ponudili automatski 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca da preðete iz druge mreže ( izgleda da su počeli da ,,snižavaju" kriterijume, s obzirom da mesečno i mesečno gube par hiljada korisnika,... ).Broj mi je u a1, otišao sam u yetel da se infomišem i dobio obaveštenje da može sa zahtevom odmah na 1500 za yetel 20 paket. Dakle nema potrebe da idem na pripejd pa posle na postpejd sa istim rezultatom.
A pošto je u poslovnici gužva, a vidim da online postoji mogućnost, pitam da li je neko podnosio zahtev za prenos sa digitalnim sertifikatom bez ponovnog odlaska u poslovnicu.
Zato, dan nakon isteka ugovorene obaveze, pravac u Yettel da podnesete zahtev za prenos broja u drugu mrežu ( pre toga izaberite koju ćete tarifu koristiti, 50% popusta ide na punu cenu paketa ( npr. puna cena paketa je 3000, sa 50% je 1500 ). Ako želite koristiti Yettel usluge.Nije mi još istekao ugovor, ističe za par dana, zato nisam podneo zahtev. Alii ste u pravu da nije nigde zabeležena ponuda jer sam se samo raspitivao.
Druze, citirao si poruku od 02.03.2025, od tada prodje 6 i po meseca, davno je tad dobila top ponudu jer smo podneli za prelazak u Globaltel iako su joj dali top ponudu iz Yettela, prebacio sam je u Globaltel i nisam pogresio.Podnesi zahtev za prelazak u A 1 dobićeš najbolju ponudu i od Yetela , ako želi da ostane i od A 1
Mora ona do poslovnice ici i to podneti ili ti sa njome i u njeno ime da kazeš da hoće da prebaci broj u A1 . To idete u A 1 poslovnicu
Ako nemas nikoga u blizini da koristi yettel mrezu, kupi pripejd karticu i isprobaj na tvojoj lokaciji. Dzaba je da ti bilo ko prenese iskustva ako je kod tebe 1 crta i ako si nedostupan...Pošto planiram da pređem u Yettel (postpaid) iz razloga jer sam dobio dobro ponudu, pa me zanima kakva im je usluga, da li dolazi do prekida signala, brzina neta...kakva im je podrška? Trenutno sam u Globaltel-u kao prepaid korisnik i koji me u poslednje vreme baš muči.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari