strahinjas
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.02.2005
- Poena
- 665
Na iOS nema RCS kod Yettela, ili bar kod mene nema.
Ne pise nigde, pominje se samo 50%, ali uskoro ce ti trenutno stanje u yettel aplikaciji postati 1din.S obzirom da sam prihvatio 6 meseci po 1 din + 18 50%, gde u ugovoru piše to za din? Nigde ne vidim
Teško.. Mada možete pitati službu za zadržavanje korisnika da li odobravaju / odbijaju.Istice mi UO u oktobru, jel mogu da ocekujem i da se cenkam za neki popust ako hocu da uzmem aparat i obnovim ugovor?
Znači dobio si 6 meseci po 1 dinar i 18 meseci 50%? prilikom zahteva za prenos u A1? Za koji paket?Ne pise nigde, pominje se samo 50%, ali uskoro ce ti trenutno stanje u yettel aplikaciji postati 1din.
Može se dobiti ta ponuda na bilo kojem paketu od najmanjeg do najvećeg..Znači dobio si 6 meseci po 1 dinar i 18 meseci 50%? prilikom zahteva za prenos u A1? Za koji paket?
To je nešto najbolje? Negde sam pročitao da daju u 12 meseci po dinar i 12 meseci 50%.Može se dobiti ta ponuda na bilo kojem paketu od najmanjeg do najvećeg..
Koliko sam ja ispratio niko nije dobio 12m po 1din...To je nešto najbolje? Negde sam pročitao da daju u 12 meseci po dinar i 12 meseci 50%.
Da li i dalje važi pravilo samo u A1 iz Yetela pošto za mts neće da daju te dobre popuste?
Je l' neće da daju dobru ponudu ili te puste? Kakva su iskustva?yettel i mts saradjuju kao braca pa ti vidi
Zato kada Vam istekne ugovorena obaveza, dan posle isteka ugovorene obaveze pravac u A1 SRB da se podnese zahtev za promenu operatora, Yettel će Vas pozvati i nuditi 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca ( može se čak i dobiti 6 meseci 1 dinar 18 meseci 50% ali to morate sami reći ponudu (( ovo je trenutna ponuda što nude 6 meseci 1 din, možda je ukinu a možda produže na 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu )). Ali standardnih 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca nude uvek kada neko podnese zahtev za promenu operatora mreže / prelazak na prepaid ( dopuna ). Mada uvek je bolje da se uradi zahtev promene jer se brže dobija ponuda..Meni istice ugovor u Novembru. Na Yettel aplikaciji mi daju ponude za obnovu ugovora. Trenutni paket yettel 100 je greyed out 2199din, ne moze da se odabere, ostala dva su Yettel mobile M 3699din i Yettel mobile L 5099din. Ni u ludilu ne zelim da placam ni jedan ni drugi preporuceni paket. I ovo od 2199din je puno.
Ranije sam uvek pisao email telenoru da zelim 50% popusta na pretplatu. Uvek su odobrili, za sada.Zato kada Vam istekne ugovorena obaveza, dan posle isteka ugovorene obaveze pravac u A1 SRB da se podnese zahtev za promenu operatora, Yettel će Vas pozvati i nuditi 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca ( može se čak i dobiti 6 meseci 1 dinar 18 meseci 50% ali to morate sami reći ponudu (( ovo je trenutna ponuda što nude 6 meseci 1 din, možda je ukinu a možda produže na 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu )). Ali standardnih 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca nude uvek kada neko podnese zahtev za promenu operatora mreže / prelazak na prepaid ( dopuna ). Mada uvek je bolje da se uradi zahtev promene jer se brže dobija ponuda..
Tada je bio norveški Telenor, sada su češki PPF i arapski e& ( Etisalat ),... Sada ko svako želi 50% popusta na mesečnu pretplatu i više, samo zahtev za prelazak kod drugog operatora, je jedina opcija koja radi da Vam trenutni operator da taj ,,čuveni" popust..Ranije sam uvek pisao email telenoru da zelim 50% popusta na pretplatu. Uvek su odobrili, za sada.
To sa pisanjem mejlova ne radi bar godinu dana, ako ne i jače.
Pa eto taman mi istice dve godine ugovora. Onda cu morati tako, da cekam istek ugovora i da zatrazim prelazak kod drugog operatera.Tada je bio norveški Telenor, sada su češki PPF i arapski e& ( Etisalat ),... Sada ko svako želi 50% popusta na mesečnu pretplatu i više, samo zahtev za prelazak kod drugog operatora, je jedina opcija koja radi da Vam trenutni operator da taj ,,čuveni" popust..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari