Lyúdi miszlé dá szu nász táblet losz 😏Ma da ih sretnem na ulici u lice bi im rekao: "Lažovi, svi ste vi lažovi!"![]()
To si u pravu, ja sam mislio 1 prijatelj 1 pojen ali situacija je drugacija jer Temu je prljav igrac.Pisalo je da ti treba 2 poena, ali ne i koliko koji "prijatelj" će ti doneti poena.
Meni je Wincredit super. Više puta sam ga koristio. Samo moraš da u tih 30 minta prikupiš sve novčiće tj. kupiš nešto u vrednosti od 16-17.000 dinara kako je tada bilo. Ako kupuješ van tog perioda onda mora i duplo više. I dobijem kredit od 11.000.To je kao Wincredit sa onim novčićima... Zaobiđi.
Pa kako je to dobro kad ti uzmu 17000 din? 😂Meni je Wincredit super. Više puta sam ga koristio. Samo moraš da u tih 30 minta prikupiš sve novčiće tj. kupiš nešto u vrednosti od 16-17.000 dinara kako je tada bilo. Ako kupuješ van tog perioda onda mora i duplo više. I dobijem kredit od 11.000.
Pa kako je to dobro kad ti uzmu 17000 din? 😂
Tako što mi nisu uzeli, nego sam platio nešto što bih svakako kupio i da mi nisu dali kredit.Pa kako je to dobro kad ti uzmu 17000 din? 😂
Porucih sa drugog (zeninog) naloga ovaj minipc. 😂Meni i dalje bez problema izlazi claim credit, danas mi izasao kao 250% (nesto tipa 11000/15000). Naravno opet mini pc![]()
Sad kad ga stvarno posalju bice kuku lele🤣Porucih sa drugog (zeninog) naloga ovaj minipc. 😂
Jel su ti ga poslali ili opet otkazali?
Nakon koliko dana ga otprilike otkazu (kad se skupi sav cc kredit?) ? 😀
I da, kad otkazu porudzbinu, jel postoji mogucnost da vrate novac na originalni nacin placanja (kartica), ako je zaista sa nje placeno, a ne preko temu kredita? Ili vracaju iskljucivo na temu kredit?
Porucih sa drugog (zeninog) naloga ovaj minipc. 😂
I da, kad otkazu porudzbinu, jel postoji mogucnost da vrate novac na originalni nacin placanja (kartica), ako je zaista sa nje placeno, a ne preko temu kredita? Ili vracaju iskljucivo na temu kredit?
4x nisu, sad peti i dalje stoji samo poručeno nakon 4 dana (verovatno neće ni sad).Porucih sa drugog (zeninog) naloga ovaj minipc. 😂
To je onda druga stvar, pošto si napisao "kupiš nešto od 17000" kao da je to neka minimalna obavezna kupovina...
Claimcredit je mnogo bolja opcija jer je povrat kredita nekad i veći od utrošenih para.
Meni je jednom izasla ponuda gde mi je vraćeno vise kroz kredit nego sto sam platio. Od tada uvek bude nekih 60-ak posto povratkaPogledajte prilog 501367
Pogledajte prilog 501368
Upravo mi izasla ova ponuda za claim credit, uzeo HY300 Pro i jos par sitnica
Nisam dobro razumeo. Meni nikada takva ponuda nije izašla. Da li si zaista potrošio 9500 dinara i vratili ti 11.500, ili je samo bila ponuda koju nisi iskoristio?Postavljao sam već u par strana unazad, na 9500 din potrošienih vraćaju 11500
Meni claimcredit redovno daje 10250 din na potrošnih 9000+
Pogledajte prilog 503039Pogledajte prilog 503042
Ovo je dobra ponuda. Dali bi ti 10.300 kredita ako potrošiš bar 9.878 dinara (ako dobro računam). Svakako vraćaju više nego što potrošiš. Ali ovaj najveći procenat (980%) daju samo na onaj iznos koji potrošiš preko 9000 dinara, dakle na tih krajnjih 878 dinara (da bi imao maksimalni povrat). Svejedno se isplati. Ja bi to iskoristio.Postoje ponude i stvarno radi. Ne sećam se da li sam konkretno ovu ili neku drugu iskoristio, ali sam ih imao konstantno 2 nedelje.
Cuj isplati,pa oni te jos i caste za pivo🤣Ovo je dobra ponuda. Dali bi ti 10.300 kredita ako potrošiš bar 9.878 dinara (ako dobro računam). Svakako vraćaju više nego što potrošiš. Ali ovaj najveći procenat (980%) daju samo na onaj iznos koji potrošiš preko 9000 dinara, dakle na tih krajnjih 878 dinara (da bi imao maksimalni povrat). Svejedno se isplati. Ja bi to iskoristio.
Mozes. Nadjes sta ti treba pre aktiviranje credit ponude i ubacis u korpu. Pozeljeno 24h pre. I omda ce ti biti u korpi i mozes to da kupis.Jedini problem kod credit ponuda je što ne možeš da kupiš šta ti hoćeš, nego ono što ti oni nude. Ako ti to ne treba, onda je bolje da kupiš ono što ti treba sa nekim normalnim popustom.
Bas to htedoh da napisem,ima cak i pretraga u samom kreditu.Mozes. Nadjes sta ti treba pre aktiviranje credit ponude i ubacis u korpu. Pozeljeno 24h pre. I omda ce ti biti u korpi i mozes to da kupis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari