Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

To je kao Wincredit sa onim novčićima... Zaobiđi.

Poslednja izmena:
To je kao Wincredit sa onim novčićima... Zaobiđi.
Meni je Wincredit super. Više puta sam ga koristio. Samo moraš da u tih 30 minta prikupiš sve novčiće tj. kupiš nešto u vrednosti od 16-17.000 dinara kako je tada bilo. Ako kupuješ van tog perioda onda mora i duplo više. I dobijem kredit od 11.000.

Ma blago ti se, ni luk jeo, ni luk mirisao, zaradio si kredite na logističku zadršku, a ja se ganjao influencer marketingom i opet im nisam valjao. 😆

Meni je Wincredit super. Više puta sam ga koristio. Samo moraš da u tih 30 minta prikupiš sve novčiće tj. kupiš nešto u vrednosti od 16-17.000 dinara kako je tada bilo. Ako kupuješ van tog perioda onda mora i duplo više. I dobijem kredit od 11.000.
Pa kako je to dobro kad ti uzmu 17000 din? 😂

Kad god sam vrteo nesto na temu i birao proizvode kao izabarem besplatno i odustanem od vrtenja i sumnjivo mi i udjem u temu aplikaciju i tamo svi proizvodi u korpi me cekaju za narudzbu i naplatu po punoj ceni :)

Proizvodi koji se stave u korpu u okviru promocije, a ne kupe se, nakon završetka te promocije prebacuju se u "glavnu korpu". Ništa čudno i ništa loše.

Bogme kad se malo opustis i pocnes da kupujes bez razmisljanja s punim poverenjem u Temu vrlo brzo shvatis da i nisu bas jeftini koliko mislimo :D Najskuplji sukada prodaju kartonsku ambalazu, kao sitno je, ne razmisljas, posle krajnja cifra opasno velika, a kod nas sve jeftinije

To je onda druga stvar, pošto si napisao "kupiš nešto od 17000" kao da je to neka minimalna obavezna kupovina...
Claimcredit je mnogo bolja opcija jer je povrat kredita nekad i veći od utrošenih para.

Meni i dalje bez problema izlazi claim credit, danas mi izasao kao 250% (nesto tipa 11000/15000). Naravno opet mini pc :D
Porucih sa drugog (zeninog) naloga ovaj minipc. 😂
Jel su ti ga poslali ili opet otkazali?
Nakon koliko dana ga otprilike otkazu (kad se skupi sav cc kredit?) ? 😀
I da, kad otkazu porudzbinu, jel postoji mogucnost da vrate novac na originalni nacin placanja (kartica), ako je zaista sa nje placeno, a ne preko temu kredita? Ili vracaju iskljucivo na temu kredit?

I da, kad otkazu porudzbinu, jel postoji mogucnost da vrate novac na originalni nacin placanja (kartica), ako je zaista sa nje placeno, a ne preko temu kredita? Ili vracaju iskljucivo na temu kredit?
Sad kad ga stvarno posalju bice kuku lele🤣

danas: claim u nizu 7 dana bez cekanja na isporuku.

Prilozi

• Screenshot_20250919-004216a.png
    Screenshot_20250919-004216a.png
    189.4 KB · Pregleda: 69

Veci iznos vracaju samo na karticu, za manje mozes da biras...

4x nisu, sad peti i dalje stoji samo poručeno nakon 4 dana (verovatno neće ni sad).
Otkažu nakon 7-8 dana (jednom se desilo da otkažu odmah sutradan). Kad otkazu, preuzmes ostali kredit.
A novac biraš kako vraćaju, ja dok sam plaćao pravim novcem, vraćao na račun, a sad kad imam kredit, tako plaćam (ono sto platiš kreditom, moraju kao kredit da ti vrate, a ono što si platio novcem, biraš kako ćeš).

• Like
Reagovanja: s5p
To je onda druga stvar, pošto si napisao "kupiš nešto od 17000" kao da je to neka minimalna obavezna kupovina...
Claimcredit je mnogo bolja opcija jer je povrat kredita nekad i veći od utrošenih para.

Nikada nisam dobio povrat kredita da bude više od potrošenog.
Najviše što sam dobio je možda 60-70% od potrošenog. Što je po meni takođe veoma dobro. Koji iznosi su bili kada si to dobio više kredita nego što si potrošio dinara?

Postavljao sam već u par strana unazad, na 9500 din potrošienih vraćaju 11500

Postavljao sam već u par strana unazad, na 9500 din potrošienih vraćaju 11500
Nisam dobro razumeo. Meni nikada takva ponuda nije izašla. Da li si zaista potrošio 9500 dinara i vratili ti 11.500, ili je samo bila ponuda koju nisi iskoristio?
Bile su mi neke ponude gde je izgledalo kao da će mi vratiti više, ali kad sam pokušao da iskoristim, ispalo je da ipak imaju neka "sitna slova" i da nije baš tako kako na prvi pogled izgleda.
Ali kako si ti iskoristio, onda stvarno postoje takve poude i možda ja ne spadam u grupu gde se to primenjuje.

Postoje ponude i stvarno radi. Ne sećam se da li sam konkretno ovu ili neku drugu iskoristio, ali sam ih imao konstantno 2 nedelje.
Ovo je dobra ponuda. Dali bi ti 10.300 kredita ako potrošiš bar 9.878 dinara (ako dobro računam). Svakako vraćaju više nego što potrošiš. Ali ovaj najveći procenat (980%) daju samo na onaj iznos koji potrošiš preko 9000 dinara, dakle na tih krajnjih 878 dinara (da bi imao maksimalni povrat). Svejedno se isplati. Ja bi to iskoristio.

Ovo je dobra ponuda. Dali bi ti 10.300 kredita ako potrošiš bar 9.878 dinara (ako dobro računam). Svakako vraćaju više nego što potrošiš. Ali ovaj najveći procenat (980%) daju samo na onaj iznos koji potrošiš preko 9000 dinara, dakle na tih krajnjih 878 dinara (da bi imao maksimalni povrat). Svejedno se isplati. Ja bi to iskoristio.
Cuj isplati,pa oni te jos i caste za pivo🤣

Jedini problem kod credit ponuda je što ne možeš da kupiš šta ti hoćeš, nego ono što ti oni nude. Ako ti to ne treba, onda je bolje da kupiš ono što ti treba sa nekim normalnim popustom.

Jedini problem kod credit ponuda je što ne možeš da kupiš šta ti hoćeš, nego ono što ti oni nude. Ako ti to ne treba, onda je bolje da kupiš ono što ti treba sa nekim normalnim popustom.
Mozes. Nadjes sta ti treba pre aktiviranje credit ponude i ubacis u korpu. Pozeljeno 24h pre. I omda ce ti biti u korpi i mozes to da kupis.

Nazad
Vrh Dno