Šta je novo?

Hardver Da li uzeti 27" QHD Odyssey Monitor G5 G50D

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

Xzibo

Poštovan
Učlanjen(a)
22.11.2016
Poena
55
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600 / Stock
Matična ploča
ASUS TUF GAMING B550M-PLUS
RAM
Kingston Fury 16GB Renegade DDR4 3600MHz CL16
GPU
Asus Strix RX 470 4GB - OC
Storage
Samsung 860 EVO 500gb, KC3000 1tb
PSU
LC600H
Kućište
NZXT H5 Flow RGB
Monitor
/
Miš & tastatura
Logitech G502 Hero/ HYPERX ALLOY RGB Red Linear
Laptop
/
Tablet
/
Mobilni telefon
S24
Pametni uređaji
/
Steam
https://steamcommunity.com/id/xzibo
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pozdrav, da li uzeti navedeni monitor ili predlazete neki drugi u tom cenovnom rangu? Od igrica igram samo WoW pa nemam potrebu za bog zna sta, a graficka je RX 9060 XT 16gb.
Kasnije planiram dodati jos 1 monitor od 27 ili 32 inca

Realno perfektan monitor za ovaj novac.
1756990727288.png
vrv cim mi stigne radni sto za komp novi , prelazim i ja na ovaj ali me zanima misljenja jos , posto i mene zanima 1440p monitor.

Ja ga poruci , ne vide bolji za ovaj novac...

Molim te javi utiske kada stigne, stvarno deluje kao trenutni best buy :)

@outlaw stigao odlican za ovaj novac , boje slika odaziv refresh itd itd.Mislim nije perfektan ali za ovaj novac je odlican.
mana nedostaju mi zvucnici kao na Asus nista vise.
Menu je bas lagan odnosno sve automatski radi , malo sta ti imas da podesavas , jedino contrast i te neke gluposti oko boja inace sve sam kad upalis freesync radi.

Prilozi

• IMG_0015.jpeg
    IMG_0015.jpeg
    204.6 KB · Pregleda: 41
  • IMG_0014.jpeg
    IMG_0014.jpeg
    202.7 KB · Pregleda: 39
@outlaw stigao odlican za ovaj novac , boje slika odaziv refresh itd itd.Mislim nije perfektan ali za ovaj novac je odlican.
mana nedostaju mi zvucnici kao na Asus nista vise.
Menu je bas lagan odnosno sve automatski radi , malo sta ti imas da podesavas , jedino contrast i te neke gluposti oko boja inace sve sam kad upalis freesync radi.
Možeš da prepišeš "after callibration" postavke sa RTINGS testa kao neku osnovu i naknadno tweakuješ nešto ako ti se ne sviđa.
To ti je neka solucija bez hardverske kalibracije...

sad upravo gledam rtings ne vidim nigde kakva podesavanja su koristili ? moze neki screenshoot ?

Ja koristim eye saver zato mi je skoro sve zakljucano ja tek se sad setio , ali svakako probacu i ovo njihovo.Hvala

Nazad
Vrh Dno