Šta je novo?

LG Televizori

Evo sad sam testirao i u pravu ste 👍 Sad pokreće i dolby atmos 😅 Mada razlika nije meni lično drastična, al primeti se nema šta, zahvaljujem 👍

Pazi za tu cifru od oko 100k na Ananasu je bolja kupovina nego na KP, samo vidi da li je aktivna promocija sa 5g garancije.
Ima 5godina garancija na ananasu, ali za tih 100k se uzme c5 preko KP. Sa obzirom na premalu razliku u kvalitetu izmedju ta dva, domaca 5g garancija je verovatno veci plus. Pogotovo sto ananas siluje dobavljace u korist korisnika.
Nisam pametan, ali sam se par puta zeznuo kada sam impuslivno kupio nesto tako da cu sada da cekam. Uvek me nesto lepo iznenadi kada sam strpljiv, a lose iznenadi kada zurim.

Mene je lose iznenadilo jer sam preko Ananasa uzeo kad je bio C4 103500 a sad moze za 100000.Al nije strasna razlika 🤣🤣🤣

Domaći prodavci su značajno spustili cene ili mi se samo čini

Preporuka za sve koji se odluce da kupe LG TV pre kupovine pokusaju na neki nacin licno da utvrde koliko interne memorije ima tv koji zele da kupe (interna memorija igra veliku ulogu) jer prosto NIGDE na internetu ne mozete da pronadjete te podatke, iz kog razloga to nema nije poznato. VELIKA ZAMERKA ZA LG!

Stiže WebOS 25 za C4 i G4 modele. Zvanična verzija je dostupna na korejskom sajtu, OTA stiže polako. Koliko sam ispratio iskustva beta testera, svetlija je slika na HDR10 sadržaju i stigla je podrška za Dolby Vision u mkv formatu.
Nije još u EU dostupno, čekam da vidim da li će Dolby Vision raditi u mkv formatu, drugo ništa mi nije uzbudljivo.

Zna li se da li ce i C3 serija dobiti podrsku za DolbyVision iz MKV-a? Primetio sam da sve vise novijeg materijala uploaduju u MP4 formatu, verovatno zbog LG korisnika.

Jel zna neko kako najlakše prebaciti mkv remux koji ima Dolby Vision profil 7.6 u 8.1?

Ručno sam instalirao WebOS 25 update na G4 sa korejskog sajta, veoma brz proces.
Dolby Vision mkv radi, testirano na Stremio, ali ako (pretpostavljam) DV profil nije podržan sad uopšte ne pušta video, ne radi fallback na HDR kao ranije, mada sam testirao na relativno malom uzorku.

Nazad
Vrh Dno