Ima 5godina garancija na ananasu, ali za tih 100k se uzme c5 preko KP. Sa obzirom na premalu razliku u kvalitetu izmedju ta dva, domaca 5g garancija je verovatno veci plus. Pogotovo sto ananas siluje dobavljace u korist korisnika.Pazi za tu cifru od oko 100k na Ananasu je bolja kupovina nego na KP, samo vidi da li je aktivna promocija sa 5g garancije.
Nije još u EU dostupno, čekam da vidim da li će Dolby Vision raditi u mkv formatu, drugo ništa mi nije uzbudljivo.Stiže WebOS 25 za C4 i G4 modele. Zvanična verzija je dostupna na korejskom sajtu, OTA stiže polako. Koliko sam ispratio iskustva beta testera, svetlija je slika na HDR10 sadržaju i stigla je podrška za Dolby Vision u mkv formatu.
Potvrđuju ljudi da na C4 radi, možda bude i za C3.Zna li se da li ce i C3 serija dobiti podrsku za DolbyVision iz MKV-a? Primetio sam da sve vise novijeg materijala uploaduju u MP4 formatu, verovatno zbog LG korisnika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari