Ima 5godina garancija na ananasu, ali za tih 100k se uzme c5 preko KP. Sa obzirom na premalu razliku u kvalitetu izmedju ta dva, domaca 5g garancija je verovatno veci plus. Pogotovo sto ananas siluje dobavljace u korist korisnika.Pazi za tu cifru od oko 100k na Ananasu je bolja kupovina nego na KP, samo vidi da li je aktivna promocija sa 5g garancije.
Nije još u EU dostupno, čekam da vidim da li će Dolby Vision raditi u mkv formatu, drugo ništa mi nije uzbudljivo.Stiže WebOS 25 za C4 i G4 modele. Zvanična verzija je dostupna na korejskom sajtu, OTA stiže polako. Koliko sam ispratio iskustva beta testera, svetlija je slika na HDR10 sadržaju i stigla je podrška za Dolby Vision u mkv formatu.
Potvrđuju ljudi da na C4 radi, možda bude i za C3.Zna li se da li ce i C3 serija dobiti podrsku za DolbyVision iz MKV-a? Primetio sam da sve vise novijeg materijala uploaduju u MP4 formatu, verovatno zbog LG korisnika.
Ima li neko C5/G5?
Vidim da se po netu dosta govori o "Conturing issues", koji nije baš bezazlen (pogotovo u toj klasi). Pominje se i povećan input lag.
Koliko sam uspio istražiti, firmverom je djelimično riješeno, ali još uvijek nije baš kako treba.
Klip je od pre tri meseca, imate i na recenziji na rtings.com update, da je većina problema rešena.Koliko je ozbiljan ovaj problem?
Trebalo bi da je svaki LG firmware globalan, tj. možeš slobodno instalirati update sa korejskog sajta, ukoliko nije kompatibilan neće se ni instalirati. Isto sam uradio za svoj G4 pre par dana i nema nikakvih problema.Ako može mala pomoć, na LG Korejskom sajtu sam našao 3 update-a za 65C4. Tv je neki dan regularno updatetovan na verziju 23.30.30 a na ovom sajtu postoji i 33.21.85. Ne znam da li je 23.30.30 verzija koja podržava DV a ne bih smeo da ručno probam sa ovom verzijom 33.21.85 jer mi na njihvom sajtu virtuelni asistent ne odgovara da li je ta verzija odgovarajuća za moj tv. Ovo je adresa gde sam našao https://www.lg.com/hk_en/support/product-support/cs-OLED65C4PCA.AHKG#manual-tab. Da li neko zna koja je verzija SW koja podržava DV?
Da, sa webOS 25 rade DV fajlovi u mkv formatu.Da, nisam gledao tu. Hvala puno. Ako sam dobro shvatio verzija 33.21.85 podržava DV?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari