je l ima neki kvalitetan mini pc za taj novac kazes?Meni i dalje bez problema izlazi claim credit, danas mi izasao kao 250% (nesto tipa 11000/15000). Naravno opet mini pc![]()
Ne nudi mi ga u onu sekciju CC kada ga trazim u pretrazivacu. A ni iz korpe mi ga ne pokazuje.Meni i dalje bez problema izlazi claim credit, danas mi izasao kao 250% (nesto tipa 11000/15000). Naravno opet mini pc![]()
Ja samo dodam iz korpe. Ranije ubacim i kad mi izadje cc, dodam i to je toNe nudi mi ga u onu sekciju CC kada ga trazim u pretrazivacu. A ni iz korpe mi ga ne pokazuje.
Hteo sam da ga porucim.
Jedino da naručujem za vas ovdeKupuj dok ti nisu ukinuli sav kredit...
Prevara, meni je trazilo da pozovem 2 prijatelja, odnosno da oni prihvate, ostala mi 2 neka pojena da popuni, sto bi znacilo svaki prijatelj po jedan pojemIzaslo mi nesto da izaberem 4 stvari koje cu da dobijem besplatno a na zadnjem koraku treba da pozovem jos dva prijatelja da i oni dobiju. Jel i to neka prevara i jel smem ovde da kacim te pozivnice?
Prevara, meni je trazilo da pozovem 2 prijatelja, odnosno da oni prihvate, ostala mi 2 neka pojena da popuni, sto bi znacilo svaki prijatelj po jedan pojem
Uzeo sam dva razlicita telefona od ukucana, instalirao Temu aplikaciju, napravio naloge, prosledio te pozivnice, jedan nalog mi je prihvatio i priznao 1 taj pojen, ostao mi jos 1, drugi nalog je isto prihvatio ali je priznao samo 0,5 i ostalo je jos 0,5, tako da nije samo toliko koliko pise.
I mislim da moraju prihvatiti samo novi korisnici, sa starima ne funkcionise, bar tako pise.
Ako vec funkcione i za stare neka admin odobri da se to dele te pozivnice ovde, da opeljesimo Temu 😂
Meni su nudili vise puta 4, 6 i 8 poklona ali naci ljude koji ce prihvatiti poziv je nemoguca misija.
A da pre komentarisanja procitas sta je napisano?Da nisi mozda koristi isti kucni net WiFi na telefonima? Ako jesti registrovao si fakticki 3 naloga sa istog neta, odnosno IP-a, pa nemoj da te cudi ako ti ne prihvate ni jedan.
Pisalo je da ti treba 2 poena, ali ne i koliko koji "prijatelj" će ti doneti poena.sto bi znacilo svaki prijatelj po jedan pojem
A da pre komentarisanja procitas sta je napisano?
Nigde nisam napisao da nije prihvatio nego da trazi vise od onoga sto pise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari