Šta je novo?

Mobilni telefon telefon oko 200€

Koji mobilni telefon kupiti

dj90

Slavan
Učlanjen(a)
17.09.2014
Poena
245
imam dve opcije pošto za kevu tražim neki telefon. ništa spec ne koristi osim vibera

jedna opcija je da ja njoj dam svoj rn10 a ja da kupim neki drugi
druga opcija je da kupi ona novi

e sad pošto sam ja zadovoljan mojim telefonom i dalje a i pošto ne vidim da su telefoni nešto specijalno napredovali osim u memoriji ja mislim da bi ona trebalo da uzme neki

šta vi mislite i koji uzeti u jednom slučaju ako bih ja kupovao i u drugom za nju

Pa moguce, ali treba uzeti u obzir da je 13 Pro poprilicno star telefon, evo sad ce jos malo 2 godine kako je najavljen.
Drugo Poco X7 je znatno noviji telefon i ima bolji hardver, sad kolika je razlika u nocnim uslovima i da li je to presudno...
Ma to su sve nijanse. Uzmi ga slobodno ako ti se svijdja. Imas nov telefon sa 2 godine regularne grancije i ne lupas glavu.

Mislim da je M35 dosta bolji izbor za još par desetina evra. Naravno, ako je KP u opticaju.
Edit: viđao sam da se aprila prodavao nov za 160€, te je realna cena sada do maksimalno 150.

Poslednja izmena:
Ja sam ostao duzan da javim. Uzeo sam na kraju Redmi Note 13 Pro 5G. Zadovoljan sam, to je to sto sam trazio i na sta sam i navikao!

Kamera, ono malo sto sam probao, sa default aplikacijom dosta bolja u uslovima slabog osvetljenja od starog Redmi not 5 AI Dual Camera sa Gcam. Kada na ovu stavim Gcam, potencijalno ce biti jos bolja. Mada to i nije neki reper, naravno da ce biti bolja, al eto, to sam imao i bilo je iznenadjujuce dobro u svoje vreme za svoju klasu. Probacu Gsam i ovde, vise onako, mada ne osecam da ima potrebe.

I na GSMArena kazu da je glavna kamera u uslovima slabijeg osvetljenja "more than impressive". ( https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_13_pro_5g-review-2660p5.php )

Sirokougaona i makro kamera su slabije, za njih me i nije briga, nikad ih ne koristim. Selfi korektna, mada se ni ona nece koristiti, jer cak i kada hocu sa nekim da se slikam ja radije okrenem fon i skljocnem glavnu, jer je uvek bolja i krivo mi je da se to ne iskoristi, makar bilo i malo manje prakticno.

Odziv i kvalitet ekrana odlican, punjenje baterije na 67W jako brzo, mada i dosta ugreje telefon. Razmisljam da ga punim sa starim Xiaomi punjacem kada nije zurba.

Platio 240 nov, boja ocen teal, jer sve ga manje ima u ponudama. Gde sam nasao crnu, bila je 37.000 - 40.000. Ionako ce uvek biti sa maskom.

Ne znam ni sta bih rekao. Nisam ga jos mnogo cackao, ali nema tu sta. Sto se mene tice, super, samo da potraje. Hvala za preporuke. :)

Kao što napisa jedan član iznad - Honor Magic 7 Lite. Vredi svaku paru. Baterija monstruozna - 2 dana easy. Ekran najbolji u klasi. Kamera top - sa optičkom stabilizacijom. Lagan, dizajn predobar. Leži super u ruci. I najvažnije - otporan na udarce. Testiran iz prve ruke:)

Treba majci da nadjem novi telefon, stari Sony Z4 ne može da izdrži bez punjača.

Našao sam Redmi Note 14 8/256 GB za 15.800.

Da li ima nešto bolje novo u tom rangu, oko 15k rsd? Gledao sam i Honor 400 lite, ali on je preko 20k.

Treba majci da nadjem novi telefon, stari Sony Z4 ne može da izdrži bez punjača.

Našao sam Redmi Note 14 8/256 GB za 15.800.

Da li ima nešto bolje novo u tom rangu, oko 15k rsd? Gledao sam i Honor 400 lite, ali on je preko 20k.
Tesko da ima 8-256, za taj novac, ali svaka preporuka i da je malo skuplji, bolji neces naci

Pozdrav,
da iskoristim temu pošto je slično pitanje...
Žena produžuje ugovor u MTS- u i može da bira između sledećih modela:
  • Honor Magic 7 Lite
  • Redmi Note 14 Pro
  • Samsung A36 5G
  • Realme 14 Pro
Nije neki zahtevan korisnik, slika dosta pa je bitna solidna kamera.

Nazad
Vrh Dno