Preko Indije je 999 rupija godina što je oko 10 evra. Treba ti India Apple ID i gift kartice koje se mogu kupiti na amazon.in sa našom platnom karticom.
Možda ima i neka studentska fora, ali ja ne znam, nisam probao, jer i ovo mi je mega povoljno.
Nažalost, ne. Moglo je ranije, ali više ne može da se napravi Apple ID na drugu zemlju iz Windows-a. Ako ti je dostupan bilo kakav Apple uređaj, samo ga pozajmi da obaviš proceduru pravljenja i aktiviranja Apple ID-a, dodavanja sredstava na nalog pomoću vaučera i pokretanje pretplate. Posle ti je taj Apple ID potreban samo da ga povremeno dopuniš sredstvima od kojih će se skidati za pretplatu.Sve može da se odradi preko windows browsera na PC-u?
Nažalost, ne. Moglo je ranije, ali više ne može da se napravi Apple ID na drugu zemlju iz Windows-a. Ako ti je dostupan bilo kakav Apple uređaj, samo ga pozajmi da obaviš proceduru pravljenja i aktiviranja Apple ID-a, dodavanja sredstava na nalog pomoću vaučera i pokretanje pretplate. Posle ti je taj Apple ID potreban samo da ga povremeno dopuniš sredstvima od kojih će se skidati za pretplatu.
Možeš imati koliko god naloga, ali samo sa jednim možeš biti ulogovan istovremeno. Odn dva, jedan kao glavni nalog na koji se vodi icloud, a drugi na kom je app store/pretplate.
U Srbiji su dostupni:Aha, hvala, nisam znao za to.
A da li mogu svi servisi?
Apple Tv jos ne?
Hvala!U Srbiji su dostupni:
- App Store
- iCloud+
- Apple Music
- Apple Arcade
- Apple Podcasts
- Apple Books
Imaj na umu da nema nekih aplikacija (PayPal, Google Earth mi padaju napamet), ali te app možeš da skineš sa drugog regiona. Inace, jedino srpski i hrvatski Apple Account prihvataju srpske bankovne kartice.
Hvala. Meni treba samo da uplatim.Srbija je tokom covida dodata 2020. Neke pretplate (kao npr Youtube, Deezer) ne zahtevaju da non stop budeš ulogovan na indijski/turski nalog dok recimo Apple Music, Apple TV+ zahtevaju da nalog bude ulogovan kako bi radile.
Ne. A i nema razloga da postoje, servis nije zvanicno dostupan u ex-yu (osim Slovenije)Postoje li naši titlovi na Apple TV+?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari