Šta je novo?

Apple TV+

Da, izmenio istim fontom sve podatke.

Gde i kako je najpovoljnije kupiti AppleTV+ pretplatu?

Preko Indije je 999 rupija godina što je oko 10 evra. Treba ti India Apple ID i gift kartice koje se mogu kupiti na amazon.in sa našom platnom karticom.
Možda ima i neka studentska fora, ali ja ne znam, nisam probao, jer i ovo mi je mega povoljno.

Preko Indije je 999 rupija godina što je oko 10 evra. Treba ti India Apple ID i gift kartice koje se mogu kupiti na amazon.in sa našom platnom karticom.
Možda ima i neka studentska fora, ali ja ne znam, nisam probao, jer i ovo mi je mega povoljno.

Sve može da se odradi preko windows browsera na PC-u?

Sve može da se odradi preko windows browsera na PC-u?
Nažalost, ne. Moglo je ranije, ali više ne može da se napravi Apple ID na drugu zemlju iz Windows-a. Ako ti je dostupan bilo kakav Apple uređaj, samo ga pozajmi da obaviš proceduru pravljenja i aktiviranja Apple ID-a, dodavanja sredstava na nalog pomoću vaučera i pokretanje pretplate. Posle ti je taj Apple ID potreban samo da ga povremeno dopuniš sredstvima od kojih će se skidati za pretplatu.

Treba u temu razmjena streaming servisa staviti kao ponudu “pravim apple naloge na apple uredjajima” 🤣

Nažalost, ne. Moglo je ranije, ali više ne može da se napravi Apple ID na drugu zemlju iz Windows-a. Ako ti je dostupan bilo kakav Apple uređaj, samo ga pozajmi da obaviš proceduru pravljenja i aktiviranja Apple ID-a, dodavanja sredstava na nalog pomoću vaučera i pokretanje pretplate. Posle ti je taj Apple ID potreban samo da ga povremeno dopuniš sredstvima od kojih će se skidati za pretplatu.

Laičko pitanje... koliko naloga mogu da imam na jednom Iphone-u? Nameravam da uzmem od prijatelja da napravim nalog.

Možeš imati koliko god naloga, ali samo sa jednim možeš biti ulogovan istovremeno. Odn dva, jedan kao glavni nalog na koji se vodi icloud, a drugi na kom je app store/pretplate.

Možeš imati koliko god naloga, ali samo sa jednim možeš biti ulogovan istovremeno. Odn dva, jedan kao glavni nalog na koji se vodi icloud, a drugi na kom je app store/pretplate.

Što znači...mogu da se ulogujem na indijski (koji već imam) , produžim pretplatu.
A onda se vratim na nalog koji će da bude vezan za moj glavni email?
Manje-više kao i kod androida?

Jel' ima kod Iphone-a neka preporuka na koju zemlju otvarati nalog (regularni)? Jer koliko znam nema Srbija.

Ima Srbija vec 3,4g . Zavisi sta ti treba. Meni je na Srbiji zbog raznih pretplata,necu da se mlatim sa drugim zemljama.

Aha, hvala, nisam znao za to.
A da li mogu svi servisi?
Apple Tv jos ne?
U Srbiji su dostupni:

• App Store
  • iCloud+
  • Apple Music
  • Apple Arcade
  • Apple Podcasts
  • Apple Books

Imaj na umu da nema nekih aplikacija (PayPal, Google Earth mi padaju napamet), ali te app možeš da skineš sa drugog regiona. Inace, jedino srpski i hrvatski Apple Account prihvataju srpske bankovne kartice.

Srbija je tokom covida dodata 2020. Neke pretplate (kao npr Youtube, Deezer) ne zahtevaju da non stop budeš ulogovan na indijski/turski nalog dok recimo Apple Music, Apple TV+ zahtevaju da nalog bude ulogovan kako bi radile.

U Srbiji su dostupni:

• App Store
  • iCloud+
  • Apple Music
  • Apple Arcade
  • Apple Podcasts
  • Apple Books

Imaj na umu da nema nekih aplikacija (PayPal, Google Earth mi padaju napamet), ali te app možeš da skineš sa drugog regiona. Inace, jedino srpski i hrvatski Apple Account prihvataju srpske bankovne kartice.
Hvala!
Srbija je tokom covida dodata 2020. Neke pretplate (kao npr Youtube, Deezer) ne zahtevaju da non stop budeš ulogovan na indijski/turski nalog dok recimo Apple Music, Apple TV+ zahtevaju da nalog bude ulogovan kako bi radile.
Hvala. Meni treba samo da uplatim.

Sto se Apple TV+ tice, moze da se skine apk sa neta i instalira na TVu. Naravno, ko ima mogucnost za tako nesto.

Ja sam instalirao i pokrenuo indijsku pretplatu koju sam kupio pre toga.

Isto to sam i ja uradio za TV. Problem mi je ipad recimo jer neću da budem ulogovan na indijski nalog non stop, pošto mi na njemu nije ništa, a ako se vratim na srpski, tv+ ne radi, tako da sam premostio preko Brave browsera da se logujem na tv+ i onda tako gledam na tabletu.

Nazad
Vrh Dno