Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Одлична, мада на моменте је знала да смара(пре свега са приповедањем Хила, које је сморило после 2 сезоне).
8.8/10
Јер је лошија од Жице и SFU.

Jeste, ali je bolja od The Sopranos 😉
На прву бих рекао да није, али пошто сам гледао пре скоро 15g Сопранове, обновићу их да бих имао свеже устиске🙂.

Prva sezona je zanimljiva iako na momente ima scena koje su bez razloga rastegnuli. Nastavljam dalje sa gledanjem.
Uglavnom, zanimljivo je zamišljena ideja pljačke.
Meni su prve dve sezone dosta dobre, i to je zaokružena priča. Mislim da su kasnije na silu dodavali zbog uspjeha tih prvih sezona, i to više nije to, mislim da nisam sve ni pogledao. Ali prve dve sezone su dobre.

Prelazi kasnije bas u pravu špansku telenovelu.

Alien Earth sceniristima treba doživotno zabraniti pristup olovci, tastaturi
Ovo je next level gluposti od Disney
Mnogo me raduje sto nastavljaju da propadaju, ne pamte kad su zadnji film, seriju otplatili uloženo

The Studio. Iako je ripoff filmova The Mistress i Birdman sa po dva-tri slavna glumca ili reditelja u svakoj epizodi koji glume sami sebe, mnogo je bolje od oba.
edit: glup sam da ubacim link kako treba :)
IMDB

Mayor of Kingstown, odgledao sve tri sezone, sve su TOP, ceka se cetvrta u oktobru.

Konačno pogledah Foundation S03, meni bez razmišljanja najbolja sezona do sada.

Chef of War odličan kraj.. Nadam se nastavku.
Loudermilk prva sezona kida!

Konačno pogledah Foundation S03, meni bez razmišljanja najbolja sezona do sada.
Nećeš me prevariti :D

Inače, odgledao sam prve 4 sezone Shameless (US)... Ovde je od sezone 3 očigledno da tu nema materijala i potencijala za više i da postupci bilo koga iz familije Galaher nemaju pravih, dugoročnih posledica jer se do kraja sezone dešava "iznenađenje" koje neutrališe sve probleme.

I sa season 4 su već debelo počeli likovi da se ponašaju u suprotnosti sa onim kako su prethodno.
Mogu samo da zamišljam na šta će to da liči do te 11. sezone beše.

ST: Strange New World sezona 3
Pokusavaju svasta aj da ima 24 ep po sezoni pa da ima gomila filer epizoda, ali 2-3 odlicne, par osrednjih, i ostale suplje ja ne znam sto uzimaju nesposobne ljude bez iskustva u projektu koji kosta na 100 miliona $
realno vredi gledat pa bar zbog nekih epizoda, pogotovo sto su glumci ok iako nema ni jedan koji se bas izdvaja, ona dokumentarna i u holodeck epizoda su bas promasaji

Meni jedina vrijedna pomena je 6. epizoda, sa onim brutalnim brodom čistačom koji proguta Enterprise.
Počeo Foundation s03, nije loše...

Pocela i nova Gen V sezona, da ubijemo vreme do izlaska finalne Boy-sa ....

Nećeš me prevariti :D
Definitivno nisi u vrhu ljudi koje bih pokusao da nagovorim da gledaju bilo sta, tako da ne moras da se osecas prozvanim ;)

Nego, sto se same sezone tice, nije da je sad idealna, ima stvari koje su mi smetale i tako to, ali generalno je bolji utisak nego u prethodnim sezonama, sto uglavnom ne bude slucaj.

Smor mi je npr sto su zamenili glumca za Mule. Ok je ovaj izvukao ulogu, ali mi je onaj sa kraja druge sezone bio mnogo bolji.

Neki minusi koji mi prvo padaju na pamet.
Manjak Brother Day-a na nivou iz prve dve sezone bas fali, ovde mi je vise kao neki sporedni lik, a on mi je medju najboljim u seriji.
Takodje tvist sa pravim Mule mi je bezveze. Kao donekle ima smisla u skladu sa svim, ali mi je ipak bezveze ispalo.
Takodje pumpaju pricu oko tog famoznog obracuna da bi na kraju zavrsili sve u plafon 5 minuta. Neki slican osecaj kao sa GoT i Whitewalkerom.
Generalno casting i dalje skripi u nekim mestima, serija i dalje pati od modernih tokova.

Za razliku od gorespomenutog, skontao sam da mi je veliki plus sto nema vise "cerke". Zakljucio sam da mi je ona bila totalni smor od lika.

Jel realno da su onako zavrsili 2 sezonu Top Boya i onda 6 godina vadili mast gledaocima
Cccc

Prve 2 S savršene

Nije ni bila planirana da se nastavi jer nije bila isplativa. Tada se zvala Top Boy: Summerhouse. Reper Drake je bio veliki fan serije i pošto je javno izrazio želju da se serija nastavi, pomogao je Netflixu da otkupe prava i uz pomoć mnogo muka da okupi originalnu glumačku ekipu koja je u međuvremenu bila zauzeta u drugim projektima. Otud vremenski razmak od 6 godina.

Sećam se kao kroz maglu pisanja da je to to 2 sezone i gotovo.

A Netflix ima svoju cenu, 5 minut epizode odmah lezbejke.

Poslednja izmena:
Alien: Earth - ово већ почиње да нервира са глупостима. Јесте да је најлошије оцењена епизода на IMDB 7,2 (додуше претходна је лошије оцењена а мислим да је од ове била боља), али ово заслужује једва 6/10.

Black rebbit prvih 6 epozida odlicnih nadam se da ce i dokraja biti takve za sada ocena 4,8/5.

Black rabbit gorkih 5/10, imalo je potencijala, ali nekako ne pijem taj New York vajb. Imam utisak da je 95% zivota ramo promaseno skroz.
Ozark za ovo je 10 u glavu.

Nazad
Vrh Dno