Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Korisničkoj podršci za bilo šta da se žalite, velike su šanse da će vam dati kupon od 20%

Izaslo mi nesto da izaberem 4 stvari koje cu da dobijem besplatno a na zadnjem koraku treba da pozovem jos dva prijatelja da i oni dobiju. Jel i to neka prevara i jel smem ovde da kacim te pozivnice?

Problem je u tome što sistem može karakterisati neku pozivnicu kao neuspešnom, zato što postoje više faktora na osnovu kojih karakteriše novog korisnika (drugačiji internet provajder, drugi telefon, da aplikacija nije bila instalirana barem 14 dana ranije, obavezno bude skinuta sa Play Store i ne bude preuzeta na istoj mreži kao što je tvoj kućni internet, već da se koriste mobilni podaci). Pritom, posle 4 verifikovane pozivnice tražiće ti još pa od toga deo korisnika mogu da budu postojeći, ali sveukupno moraš da prikupiš 12. U praksi, moraćeš da ih nađeš kudikamo više. Šalji PM pošto referali nisu dozvoljeni pa ću da prihvatim kad budeš to pokrenuo i ko bude hteo, neka ti se obrati.

Mislim da je potrebno i da referral obavi kupovinu, bar je tako bilo kad sam testirao sa drugarom.

Očigledno da je baš kvalitetan pa zato ne šalju, cena ne opravdava pravu vrednost :D

Moguće da je neki od onih što su pozatvarali, ko će ga znati...

Dobro je DIS-ova robna marka, verovatno imaju jos nesto od njihove robe.

12 za 776 ili 24 pakovanja 1547. Računaj da pune cene uvek ubijaš kuponima pa iako to Temu plaća, verovatno da su i prodavci na gubitku. Očigledno se ovime opovrgava teza da je Temu jedan prodavac, a da se cene robe samo taktički razlikuju.
Edit: prodavac jeste domaći, izvesni „zlatni korak“ i to čak star seller 🤔

U poslednjih nekoliko dana mi stalno iskace ponuda " izaberi tri predmeta i smanji im cenu na 1 din".
Nije ono zovi prijatelje sto je nemoguca misija vec nesto drugo sto do sada nisam imao. Jel neko zna o cemu se radi ? Prvi deo je slican sa "zovi prijatelje" biraju se 3 predmeta a onda bi valjda nisam siguran trebalo stavljati proizvode u korpu ali do koje cifre ?
Cene proizvoda su Full znaci najvece moguce cesto i 50 % vece od onih sto dobijam kao svakodnevne "ponude".

Izaslo mi nesto da izaberem 4 stvari koje cu da dobijem besplatno a na zadnjem koraku treba da pozovem jos dva prijatelja da i oni dobiju. Jel i to neka prevara i jel smem ovde da kacim te pozivnice?
Prevara, meni je trazilo da pozovem 2 prijatelja, odnosno da oni prihvate, ostala mi 2 neka pojena da popuni, sto bi znacilo svaki prijatelj po jedan pojem
Uzeo sam dva razlicita telefona od ukucana, instalirao Temu aplikaciju, napravio naloge, prosledio te pozivnice, jedan nalog mi je prihvatio i priznao 1 taj pojen, ostao mi jos 1, drugi nalog je isto prihvatio ali je priznao samo 0,5 i ostalo je jos 0,5, tako da nije samo toliko koliko pise.
I mislim da moraju prihvatiti samo novi korisnici, sa starima ne funkcionise, bar tako pise.

Ako vec funkcione i za stare neka admin odobri da se to dele te pozivnice ovde, da opeljesimo Temu 😂
Meni su nudili vise puta 4, 6 i 8 poklona ali naci ljude koji ce prihvatiti poziv je nemoguca misija.

Prevara, meni je trazilo da pozovem 2 prijatelja, odnosno da oni prihvate, ostala mi 2 neka pojena da popuni, sto bi znacilo svaki prijatelj po jedan pojem
Uzeo sam dva razlicita telefona od ukucana, instalirao Temu aplikaciju, napravio naloge, prosledio te pozivnice, jedan nalog mi je prihvatio i priznao 1 taj pojen, ostao mi jos 1, drugi nalog je isto prihvatio ali je priznao samo 0,5 i ostalo je jos 0,5, tako da nije samo toliko koliko pise.
I mislim da moraju prihvatiti samo novi korisnici, sa starima ne funkcionise, bar tako pise.

Ako vec funkcione i za stare neka admin odobri da se to dele te pozivnice ovde, da opeljesimo Temu 😂
Meni su nudili vise puta 4, 6 i 8 poklona ali naci ljude koji ce prihvatiti poziv je nemoguca misija.

Da nisi mozda koristi isti kucni net WiFi na telefonima? Ako jesti registrovao si fakticki 3 naloga sa istog neta, odnosno IP-a, pa nemoj da te cudi ako ti ne prihvate ni jedan.

Da nisi mozda koristi isti kucni net WiFi na telefonima? Ako jesti registrovao si fakticki 3 naloga sa istog neta, odnosno IP-a, pa nemoj da te cudi ako ti ne prihvate ni jedan.
A da pre komentarisanja procitas sta je napisano?
Nigde nisam napisao da nije prihvatio nego da trazi vise od onoga sto pise.

Mislim da ti nisi dobro pročitao šta je pisalo na Temu.
Pogrešno si protumačio sa
sto bi znacilo svaki prijatelj po jedan pojem
Pisalo je da ti treba 2 poena, ali ne i koliko koji "prijatelj" će ti doneti poena.
Prvi donosi 1. Drugi 0,5. Treći 0,25. Četvrti 0,12,... i tako dalje... Ja sam se isto zeznuio i mislim da sam došao do 4-5 poziva. I onda shvatio o čemu se radi.

A da pre komentarisanja procitas sta je napisano?
Nigde nisam napisao da nije prihvatio nego da trazi vise od onoga sto pise.

Da nisi tako bezobrazan kao sto jesi, povodom tog "citanja" procitao bi i pravila, uslove i sve ostalo sto si trebao da procitas a nisi na TEMU-u pa ne bi postavljao pitanja ovde

Pa to je geometrijska progresija sa koeficijentom ½
Njihova suma zaista teži 2, dakle treba samo beskonačno mnogo prijatelja da prihvati poziv 😀

Mislim da posle nekog vremena dođeš do cilja. Ima nekih koji su rekli da su uspeli.
Bilo bi dobro da neko sa foruma ko je uspeo, napiše koliko mu je bilo potrebno pozivnica i kada je to bilo.
Caka je u tome što mogu lako da promene pravila. Granica nigde nije zvanično napisana. Možda je neko uspeo sa 4 ili 6 prijatelje, a da sada treba 16.

Koliko se sećam, nije samo koliko pozivnica nego i za koje vreme (tipa 24h, posle kreće "sledeći ciklus").
Tako da šarena laža, tj. nemoguća misija.

Jel moguce da niko nije dobio ponudu za promociju " izaberi 3 prozivoda i smanji im cenu na 1 dinar" .
Ima kao neko objasnjenje loseg robotskog prevoda u aplikaciji, ali se tamo pominje 0.01 Eur. I potpuno je nerazumljivo sta treba da se radi i kad ?
Cak sam kontaktirao i Botovski chat Temu-a ali sam tamo dobio samo botovsko isto to citiranje ! Bez ikakvih objasnjenja sta treba raditi ?
Pa da se na osnovu pravih informacija proceni da li ulaziti u to ili ne ?

Nazad
Vrh Dno