Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Kad bih znao sta da uzmem.. Vidim prodaju Samsung Galaxy telefone 😅

Obično osmog dana jave da ne mogu da isporuče i refundiraju novac (koji onda čekaš još neki dan, zavisno od banke)
uzmes nesto sto je vece vrednosti i iste kao ovde, recimo dva switch lite-a i prodas ih
To mi prvo palo na pamet, verovatno ima i boljih stvari

definitivno mora drugi uredjaj ako vas zapostave. Ja sam obrisao sve naloge, sacekao da mi stigne mejl da su podaci potpuno obrisani (cini mi se nedelju dana) i na novom nalogu (sa novim mejlom) opet nista... Instaliram na kompu android emulator, napravim nalog i odmah dobijem claimcredit
Pokušao i ja ovo sa android emulatorima, ali ne uspeva za sada, ne daju claimcredit :unsure:

meni uopste ne izlaze ti kuponi, samo mi izlazi free gifts (sto je nemoguce odraditi) i discount

Ako ste stalni kupci ( imate 50-100-100+ porudzbina ) , slobodno ih "smarajte" , pisite 3x na dan ,
da ukljuce RANDOM algoritam.
Za par dan ce u vecini slucajeva proraditi neka od akcija koju do tada niste imali.

---------

AKO VAS MUCE TEHNICKA PITANJA - PREBACITE NA UKRAJINU I RUSKI JEZIK !!!
( mozete da pisete na nasem*** jeziku )

mislim da kada jednom probate , da se nikada vise necete vratiti na "azijce" i "englesku podrsku"

Jel kupovao neko POWERKAN pametni punjac i baterije?
Vidim da je dosta hvaljen na temu, a dostupan je i za nas (Srbija) . Ostalo sto sam procesljao je sve lose ocenjeno na testovima, ne ispunjava deklarisane stavke.

Ja ga imam, puni brzo, ne znam šta još da kažem. ALL 8 verzija koja puni sve moguće AA i AAA baterije

• Like
Reagovanja: s5p
@vladafkv

Koji si android emulator koristio, ako nije tajna? Ja sam pokušao sa BlueStacks i LDPlayer, ali nikakve promocije ne dobijam...

@sasa022

Smaram ih svakodnevno, ali slaba vajda za sada

Ne, punim sanyo i tronic baterije.

Da li je neko kupovao na temu zamenski daljinski za vivax klimu?

Ako ste stalni kupci ( imate 50-100-100+ porudzbina ) , slobodno ih "smarajte" , pisite 3x na dan ,
da ukljuce RANDOM algoritam.
Za par dan ce u vecini slucajeva proraditi neka od akcija koju do tada niste imali.

---------

AKO VAS MUCE TEHNICKA PITANJA - PREBACITE NA UKRAJINU I RUSKI JEZIK !!!
( mozete da pisete na nasem*** jeziku )

mislim da kada jednom probate , da se nikada vise necete vratiti na "azijce" i "englesku podrsku"
Probao sam danas ovo, ali su mi napisali da je sve nasumično i da ne mogu ništa da odrade.

Možeš li napisati kako si uspeo da resetuješ svoj nalog da bi ti se ponovo pojavio claimcredit.

Da se upisem u klub.
I meni ukinise claimcredit.
Brisanje aplikacije i novi google nalog resava stvar? Ne pada mi na pamet da kupujem bilo sta bez opcije claimcredit.

Prvi uslov je da cesto kupujete i da svaki dan nesto pretrazujete preko aplikacije.

Onda ide "smaranje" sa podrskom.

Ne "pali iz prve" , i ne "pali" sa operaterima "robot debilima"
Ako dobijete debila koji samo radi copy/paste generickih odgovora - tu je sansa 0%

Smarajte par dana , i trazite "normalne" operatere - ili ex-YU ili ex-SSSR.
Azijci su u u vecini slucajeva roboti .

@virke

Povremeno moras da kupis nesto i bez popusta
( napravis porudzbinu za oko 2000 )
Ima stvarcica koje prodaju po realnim cenama

Aj da vidimo i to. Porucio za 2200 rsd.
Mada cisto sumnjam da je to u pitanju. 2 godine sam imao claimcredit i samo tako kupovao.
Izgleda da kinezi ukidaju akcije tog tipa postepeno. Navukli su ljude i sad...

@virke

Ako si dugo koristio samo CLAIM CREDIT , onda te algoritam "baci" na pauzu.
Verovatno 30+ dana...
Ako traje vec 15-20 dana , iskljucis se 10-15 dana - deinstaliras app

Ja odprilike napravim jednu a po neki put 2 porudžbine mesečno. Nisam neki veliki kupac.
Od juce je mi nestala ponuda claimcredit. Do tad malo malo pa iskoči ponuda, nisam ni morao da he trazim. Ja klinem ponekad cisto da vidim koju mi ponudu daju ali ne kupim nista.
Videćemo.

Samo odjednom nestane, nisi vraćao ništa, što si kupio preko cc?

Mislim da će biti 90 dana banovine.

Nikad nista nisam vratio. Isao sam uvek na price adjustment. Jedino to.
Zadnja 2 dana daje mi samo 4 besplatna poklona akciju.

Poslednja izmena:
Ako si par meseci imao CC , a kupovao si npr. na 10-15 dana
tj. imao si dosta propustenih termina kada si mogao da kupujes ,
verovatno te sada algoritam "malo kulira" - tj. imao si ponudu - nisi uzimao ,
e sada cekaj...
Koliko ces cekati - videces

Flashsale 01 izgleda završio karijeru.

Možda na konkretnom nalogu ti piše da si već učestvovao pa samim tim više ne možeš da otvoriš promociju. To je kod mene situacija kada sam spam nalog na kloniranoj aplikaciji prebacio na UAE pa vratio nazad na Srbiju i od tad mi svaki put izbacuje da više nemam pravo na učešće, dok za glavni, iako sam kupio za 99 dinara držač kamere na rancu i dalje mogu da otvorim event.

Meni na 3 naloga prestalo u istom trenutku, a čak nisam ni igrao nešto puno, često lakujem na IG, pa posle zaboravim u 21. Možda zbog iste IP adrese, adresa i br telefona različiti.

U Španiji sam i ovde su drugačije cene i ne rade mi promocije, sve se aktiviraju kao u Srbiji, sve uradim kao u Srbiji i - nema popusta. Nisam se mnogo igrao. Jedina koja mi radi je Amazing Bundle ("AmazingBundle100") u glavnom meniju i daje mi 30% popusta, ali je mnoge komplikovano (važi samo za 3 ili 4 artikla koje mogu delimično da pogledam i ne nudi mi sve iz kope). Bzvz.

Postoji li još neka promocija koja se može pozvati iz glavnog menija?
Šta mogu da ukucam da bih dobio veći popust?

Poslednja izmena:
Mislim da je to sa smanjenjem Claimcredit promocije nešto globalno ili makar na nivou naše zemlje...

Meni je stalno izlazio i koristio sam. Samo ukucam claimcredit i odmah iskoči. Nisam vraćao ništa. Poslednji put sam imao pre nekih nedelju dana claim credit ponudu uz aktivnih 6 claim credit porudžbina koje još nisam u celosti povukao.

Hteo sam da kupim nešto skuplje, dao mi je prvo 3550 to sam odbio, pa je sledećeg dana povećao na oko 4500, itd sve do 14500 i to sam preskočio, jer sam očekivao 19000. Međutim sada nema više ništa.

Sada mi je ostala jedna porudžbina koja treba da se isporuči, pa da povučem to što je preostalo do 14500. Možda nakon toga kada ne bude nijedna aktivna za claim credit, ponudi opet.

Možda jednostavno gledaju kolika im je margina po nalogu... Ako npr. koristiš claim credit (popust oko 60%), pa na dobijeni kredit posle primeniš još i kupone (oko 35% popusta), nije baš sjajno...

Ako konstantno tako kupujete nisu baš u dobroj poziciji, posebno što carinu i PDV plaćaju na punu vrednost koja je na deklaraciji, jer naša carina ne priznaje te popuste i sl.

Za sitnije porudžbine mi je skoro dao, ne sećam se kako, kupone tipa 2500 dinara popusta na 5000 dinara (in app only). To isto nije loše.

Edit, upravo mi je iskočio Claim Credit dok sam proveravao tracking za pošiljku...

IMG_9723.jpeg

3550 din.

Nazad
Vrh Dno