Meni evo 7. dan niti šalju, niti novce vraćaju4x naručih ali ne šalju.. Svakako ne odustajem![]()
Meni evo 7. dan niti šalju, niti novce vraćaju4x naručih ali ne šalju.. Svakako ne odustajem![]()
Kad bih znao sta da uzmem.. Vidim prodaju Samsung Galaxy telefone 😅trosi bre to, dok ne skontaju
Obično osmog dana jave da ne mogu da isporuče i refundiraju novac (koji onda čekaš još neki dan, zavisno od banke)Meni evo 7. dan niti šalju, niti novce vraćaju
uzmes nesto sto je vece vrednosti i iste kao ovde, recimo dva switch lite-a i prodas ihKad bih znao sta da uzmem.. Vidim prodaju Samsung Galaxy telefone 😅
Obično osmog dana jave da ne mogu da isporuče i refundiraju novac (koji onda čekaš još neki dan, zavisno od banke)
Pokušao i ja ovo sa android emulatorima, ali ne uspeva za sada, ne daju claimcreditdefinitivno mora drugi uredjaj ako vas zapostave. Ja sam obrisao sve naloge, sacekao da mi stigne mejl da su podaci potpuno obrisani (cini mi se nedelju dana) i na novom nalogu (sa novim mejlom) opet nista... Instaliram na kompu android emulator, napravim nalog i odmah dobijem claimcredit
Ma da, uradicu nesto tako, mada mislim da me nece "sankcionisati", igram po njihovim pravilimauzmes nesto sto je vece vrednosti i iste kao ovde, recimo dva switch lite-a i prodas ih
To mi prvo palo na pamet, verovatno ima i boljih stvari
nece te sankcionisati ali greskom ti ostavljaju pare, i to ne malo. Otvorices app jednom i bice nula, zato mislim da je bolje da potrosis na vreme..Ma da, uradicu nesto tako, mada mislim da me nece "sankcionisati", igram po njihovim pravilima
Meni su ukinuli claim credit i većinu drugih promocija, kada su drugi put otkazali porudžbinu.Ma da, uradicu nesto tako, mada mislim da me nece "sankcionisati", igram po njihovim pravilima
Jesi uzimao i njihove AA i AAA nimh baterije?Ja ga imam, puni brzo, ne znam šta još da kažem. ALL 8 verzija koja puni sve moguće AA i AAA baterije
Probao sam danas ovo, ali su mi napisali da je sve nasumično i da ne mogu ništa da odrade.Ako ste stalni kupci ( imate 50-100-100+ porudzbina ) , slobodno ih "smarajte" , pisite 3x na dan ,
da ukljuce RANDOM algoritam.
Za par dan ce u vecini slucajeva proraditi neka od akcija koju do tada niste imali.
---------
AKO VAS MUCE TEHNICKA PITANJA - PREBACITE NA UKRAJINU I RUSKI JEZIK !!!
( mozete da pisete na nasem*** jeziku )
mislim da kada jednom probate , da se nikada vise necete vratiti na "azijce" i "englesku podrsku"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari