Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

G1pT7zBXIAALZaR

Playstation Plus Extra/Premium
The Last of Us Part 2 | PS5, PS4 (26/09)

PlayStation Plus Classic Catalog
Tekken 3
Soulcalibur 3
Tomb Raider Anniversary

Uuuu top, eto sta cu da igram.
Nisam nikad odigrao prvi deo, da li bi trebao prvo njega?
Control jesam, cak i onaj dodatni sadrzaj koji je crossover sa Alan Wake-om

Imam taman Alan Wake Remastered u library-u, nikad ga nisam ni pokrenuo :D

Taman mi je trebalo nesto novo sad kad sam zavrsio Wukong..

A ja ***** nisam ni zavrsio AW 1, kao da kupim kada je na snizenju bio deluxe 29$ pre par meseci, nista, za nauk, nikada ne kupovati igre koje neces igrati u roku od mesec dana...

G1pT7zBXIAALZaR

Playstation Plus Extra/Premium
The Last of Us Part 2 | PS5, PS4 (26/09)

PlayStation Plus Classic Catalog
Tekken 3
Soulcalibur 3
Tomb Raider Anniversary
Konacno odlicam kombo. Doduse, ne znam za ovu Cocoon igru, ali AW2 i Goat Simulator su kul kombinacija.

Bogami, morace Alan Wake kec koji sam nedavno kupio da ide na vrh liste za igranje, kako bih onda i dvojku igrao u neko dogledno vreme. Ne volim da igram redom nastavke nakon sto zavrsim prethodni, pa ce morati mala pauza.

Pozdrav drugari nov sam u svetu PS(digitalna verzija) pa me zanima par stvari na koju državu napraviti nalog i gde je najjeftiniji taj plus premium/extra(paypal) i igre ili neka druga opcija…hvala unapred

UK - mozes da kupujes nase diskove, a DLC za igre i pretplatu online, radice
US - diskovi ce raditi, ali ako kupis DLC za igru, nece, mora da bude sa istog regiona, pretplata radi

Cene variraju, nikad nije jedan uvek jeftiniji od drugog.
Standardno kupujes dopune i tako kupujes igre, pretplatu. Neko od skoro rece da radi PayPal, ako radi, jos lakse.

Bas dugo čekam da odigram Cocoon, idealan za PS Portal

Pazi, nije to nešto što svako od nas proba jednom dnevno :D

Koji region, gde je greška i slično?
Npr. Turska zahteva malo egzibicije, a US i UK bi trebalo da prolaze bez problema.

Ma do sada nikad nisam imao nikakv problem. Pokusavam da napravim novi nalog za PS PLUS pretplatu, i probao sam i na Indiji i na US, UK... Uvek ista greska,. "Can't create an account. Contact Customer Support for assistance."

Inace, probao sam preko racunara, preko telefona, sa VPN-om i bez VPN-a. Uvek isto...

Promeni browser, probaj preko telefona.
Za Indiju ti ne treba VPN. Lagano prolazi Indija, testirano pre pola sata.

Nazad
Vrh Dno