Ne vidim da iko piše o ovome bar na poslednje dve strane pa da priupitam. Iako do kraja mog ugovora ima još godinu dana, dobio sam poruku juče da odem u Yettel prodavnicu i to ne bilo koju, nego meni najbližu i da me čeka nekakva ponuda do kraja meseca. Mislim, oni bi trebalo da znaju da sam ja prilično digitalni korisnik i da sam u njihovu prodavnicu za sedam godina otišao čak tri puta. Jednom da uzmem optiku, jednom da uzmem ESim i jednom da tražim raskid ugovora, prelazak na pripejd. Dakle, ništa od toga da se majem sa zaposlenima i slušam njihove gluposti za predškolce. Niti su napisali o kakvoj se ponudi radi, poruka je tako opšta. Podseća me na one KP prodavce: Za cenu, pozvati, cena inbox...
Ne znaju oni da mene nijedna banka nije videla 11 godina, a kamo li operateri, i da na šaltere idem samo kad je muka. A baš će njihovom opštom porukom da me namame. Toliko o personalizaciji i brizi o korisnicima.
Pa, da li je neko dobio ovakvu poruku i slučajno svojim cenjenim nogama otišao da vidi šta to kao nude? Pretpostavljam ništa dobro i pametno?