Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Pa eto taman mi istice dve godine ugovora. Onda cu morati tako, da cekam istek ugovora i da zatrazim prelazak kod drugog operatera.
Nažalost, takva je situacija sada/trenutna,... Podnesite prelazak u A1 SRB mrežu na prepaid ( dopunu ) kod njih, zato što mt:s i Yettel ,najviše' povoljnosti/pogodnosti/popuste, daju upravo kada se podnese zahtev za promenu operatora u A1 SRB mreži ( ako želite da ostanete u Yettel mreži / ili ako osoba želi da ostane kod trenutnog provajdera ).

Nažalost, takva je situacija sada/trenutna,... Podnesite prelazak u A1 SRB mrežu na prepaid ( dopunu ) kod njih, zato što mt:s i Yettel ,najviše' povoljnosti/pogodnosti/popuste, daju upravo kada se podnese zahtev za promenu operatora u A1 SRB mreži ( ako želite da ostanete u Yettel mreži / ili ako osoba želi da ostane kod trenutnog provajdera ).
Hvala puno.

Nema na čemu. A ako želite koristiti usluge A1 SRB, pitajte ih koliko % popusta daju na mesečnu pretplatu kada se iz Yettel mreže prelazi u A1 SRB mrežu.
Vazi pitat cu ih. Bas sam gledao da daju 20% popusta ako dodjem preko nekoga ko je vec u A1 (NEO30) 1919 din sa popustom od 20%. Valjda ce to vaziti do Novembra kad meni istice ugovor .

zvanicna ponuda/popust je taj od 20%, ne zvanicni je 50%

I mene isto interesuje kako do te nezvanične ponude, s obzirom da mi pred kraj godine ističe ugovor u Yettelu i baš sam mislio u A1 da pređem

I mene isto interesuje kako do te nezvanične ponude, s obzirom da mi pred kraj godine ističe ugovor u Yettelu i baš sam mislio u A1 da pređem
U A1 obavezno sa agentom prelazi. A gledaj i popust od yettela da izvuces prilikom prenosa. Jedino A1 striktno se drži ako ti je brzina interneta bolja ili signal od A1 bolji tad nema sta da razmisljas.

U A1 obavezno sa agentom prelazi. A gledaj i popust od yettela da izvuces prilikom prenosa. Jedino A1 striktno se drži ako ti je brzina interneta bolja ili signal od A1 bolji tad nema sta da razmisljas.
Znači treba da se ostavi kontakt virtuelnoj prodavnici da bi dobili 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca ili?

Znači treba da se ostavi kontakt virtuelnoj prodavnici da bi dobili 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca ili?
Mozes i tako mada imamo i mi kontakte agenata na forumu a imas i temu pinovaanu na ovom pod forumu za najbolje ponude. Kad ti zatreba dobices kontakt ovako ili onako sve jedno.

Zlatno pravilo koje zborimo u sve tri teme od sva tri provajdera, zahtev za prenos broja. na svakoj drugoj strani se pise o tome.

Kao neko ko je hteo u a1, a na kraju odobrio yettel popust - ni virtuelna prodavnica ni traženje ponude u posebnoj temi nisu pomogli da dobijam ista preko ponude koja je već dostupna na a1 sajtu.

ne znam sta da ti kazem, ali poenta prenosa je da bi operater davalac tebe zadrzao u mrezi sa 50%

Ima li neko skorije iskustvo da je preneo broj u Yettel, i sta je dobio kao ponudu?

… samo prepaid i za par dana 50% na bilo koju postpaid tarifu… raspoloženiji radnici, u poslovnici, nude i sami taj popust prilikom prenosa broja…

U petak sam deci dva broja prebacio sa "satić smartić" paketa na prepaid. Akivirani su pozivom i sad čekam da se pojavi u aplikaciji ponuda za 50% popusta (čuo sam da je Go Extra+ paket ponovo dostupan). Koliko dugo ste čekali da se pojave ponude za prelazak na postpaid pakete u aplikaciji?

… 2-3 dana za standardne ponude, GoExtra+ znatno duže… niko ne zna tačko koliki staž na prepaidu inicira tu ponudu…

S obzirom da je broj prebačen sa Postpaida na Prepaid i 50% može da se desi da se čeka duže.

Za one koji tek prebace br u Yettel,rok za pojavljivanje Go extra+ je mesec dana (prema recima njihovog zaposlenog).

Ne vidim da iko piše o ovome bar na poslednje dve strane pa da priupitam. Iako do kraja mog ugovora ima još godinu dana, dobio sam poruku juče da odem u Yettel prodavnicu i to ne bilo koju, nego meni najbližu i da me čeka nekakva ponuda do kraja meseca. Mislim, oni bi trebalo da znaju da sam ja prilično digitalni korisnik i da sam u njihovu prodavnicu za sedam godina otišao čak tri puta. Jednom da uzmem optiku, jednom da uzmem ESim i jednom da tražim raskid ugovora, prelazak na pripejd. Dakle, ništa od toga da se majem sa zaposlenima i slušam njihove gluposti za predškolce. Niti su napisali o kakvoj se ponudi radi, poruka je tako opšta. Podseća me na one KP prodavce: Za cenu, pozvati, cena inbox...
Ne znaju oni da mene nijedna banka nije videla 11 godina, a kamo li operateri, i da na šaltere idem samo kad je muka. A baš će njihovom opštom porukom da me namame. Toliko o personalizaciji i brizi o korisnicima.
Pa, da li je neko dobio ovakvu poruku i slučajno svojim cenjenim nogama otišao da vidi šta to kao nude? Pretpostavljam ništa dobro i pametno?

Ja sam bio pred istek ugovora, isto u specificnu prodavnicu da odem. Tamo su mi rekli da bukvalno nemaju pojma zasto su mi poslali sms da dodjem. Mozda tebi bude drugacije ali ne znam sto te zovu na pola ugovora, ja sam isao jer sam se nadao da cu uspeti da produzim -50%

Ne vidim da iko piše o ovome bar na poslednje dve strane pa da priupitam. Iako do kraja mog ugovora ima još godinu dana, dobio sam poruku juče da odem u Yettel prodavnicu i to ne bilo koju, nego meni najbližu i da me čeka nekakva ponuda do kraja meseca. Mislim, oni bi trebalo da znaju da sam ja prilično digitalni korisnik i da sam u njihovu prodavnicu za sedam godina otišao čak tri puta. Jednom da uzmem optiku, jednom da uzmem ESim i jednom da tražim raskid ugovora, prelazak na pripejd. Dakle, ništa od toga da se majem sa zaposlenima i slušam njihove gluposti za predškolce. Niti su napisali o kakvoj se ponudi radi, poruka je tako opšta. Podseća me na one KP prodavce: Za cenu, pozvati, cena inbox...
Ne znaju oni da mene nijedna banka nije videla 11 godina, a kamo li operateri, i da na šaltere idem samo kad je muka. A baš će njihovom opštom porukom da me namame. Toliko o personalizaciji i brizi o korisnicima.
Pa, da li je neko dobio ovakvu poruku i slučajno svojim cenjenim nogama otišao da vidi šta to kao nude? Pretpostavljam ništa dobro i pametno?
verovatno prelazak na veci paket po ceni koja je vise od 50% snizena od one na sajtu, do kraja tekuce UO

Ma, svakako neću otići sve dok ne budem morao. Samo neka oni šalju ljubavne porukice. Volim i ja njih dok je 50%.

Nazad
Vrh Dno