Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ako jos neko ima problem sa prize land-om da dobija samo po 5ml kao nagradu, slobodne se javite korisnickoj podrsci. Meni su resili problem za par sati. Posle toga sam imao problem da nisam mogao da gledam i pisem recenzije i dosta nekih sitnica nisu radile kako treba. Opet sam im se javio i sad je acc bez problema

Istekla mi je kazna. Posle 10-15 dana ponovo mi daje po 5 i 15 coina na merge boss.

Ako jos neko ima problem sa prize land-om da dobija samo po 5ml kao nagradu, slobodne se javite korisnickoj podrsci. Meni su resili problem za par sati. Posle toga sam imao problem da nisam mogao da gledam i pisem recenzije i dosta nekih sitnica nisu radile kako treba. Opet sam im se javio i sad je acc bez problema
Neću da se cimam, igram na druga 2 naloga.
Istekla mi je kazna. Posle 10-15 dana ponovo mi daje po 5 i 15 coina na merge boss.
Ma jok, meni i dalje po 1, neka im, igram na druga 2 naloga, dosta mi.

Da li je neko možda uzimao zeleni laser?
Kao pointer znači projektuje tačku ali ide u njega 18650 liion baterija. Interesuje me jačina od 500mW na više.

I ja

Vredi li taj gamepad? Kakav je u odnosu na Gamesir Nova Lite 2 ako se izuzme da D10 ima dock.

I just found this on AliExpress:
US $10.26 | High hardness stainless steel boning knife Domestic kitchen knife Butcher sheep pig beef sharp butcher knife Chef's sharp knife
35 centi
Ona fora da se kroz zalivanje dođe do coins strane i kupi, sve manje radi.

Ja ni sad nznm kako da se dodje do kojnsa za kapljice 😂 elem malo malo i nesto menjaju uskoro nista tu nece da se isplati raditi.

Jedna antipreporuka za Comfast Wi-Fi adaptere (konkretno onaj sa jednom antenom). Driveri su ipak potrebni, sajt sa uputstva ne radi, izguglani sajt proizvođača ih nema, a prodavac mi traži email da mi ih pošalje. Hoću reći, nije neka šteta, uzet za tipa $0.70 kroz mkd coinse, ali opet, nije vredno cimanja.

Meni nedavno stigao onaj bez antene, drajveri su bili na samom uređaju - kad se prvi put priključi prikaže se u sistemu kao disk sa drajverima za instalaciju. Inače, neki Realtek čip je na njemu, posle je i Snappy Origin našao i nešto noviji drajver, pa možeš da probaš s njim.

I just found this on AliExpress:
US $10.09 | 360 Degree Vacuum Magnetic Car Phone Holder Universal Suction Cup Phone Bracket GPS Stand in Car for iPhone 16 15 14 Pro Samsung

95 посто попуста, да ли вреди ишта? 🙂
Ja lično magnetne ne koristim da ne bi smetali magnetnom senzoru na telefonu. Ali lepo izgleda..

Jedna antipreporuka za Comfast Wi-Fi adaptere (konkretno onaj sa jednom antenom). Driveri su ipak potrebni, sajt sa uputstva ne radi, izguglani sajt proizvođača ih nema, a prodavac mi traži email da mi ih pošalje. Hoću reći, nije neka šteta, uzet za tipa $0.70 kroz mkd coinse, ali opet, nije vredno cimanja.
Hm, kod mene radi bez problema i nije tražio nikakve drajvere... ASRock B550-m steel legend matična i win 10

Nazad
Vrh Dno