Šta je novo?

YouTube i ostali video linkovi 2025.

Topla ljudska priča o korporativnom biznisu i bezgraničnoj pohlepi.
Monsanto, Agent Orange, Glifosat i ostali otrovi, GMO usevi, kanceri..
p.s. nema direktne veze sa klipom ali ne zaboravimo ni Bill Gatesa, ipak je on najveći dobrotvor čovečanstva.
"The Gates Foundation invested $23 million in Monsanto in 2010 to help the company through some financial woes, and has been a determined supporter of spreading Monsanto's genetically engineered crops throughout the developing world."

@Poolmaker

Nisam skoro našao nešto a da odgledam ceo video.

Dobro pitanje za našu carinu i zdravstvenu inspekciju, koliko je zdravo sve što se uvozi.

Evo malo da vas podseti na dane mladosti.

@Poolmaker +1
И ја сам одгледао цео видео, са уживањем, не знам када сам последњи пут одгледао тако дугачак видео. Колико ту има истине, трују нас са свих страна. И неке афере, за које не бих ни знао, да није оваквих клипова.

Po nekim juznoazijskim stradijama deca spavaju s roditeljima ili u istoj prostoriji pa imaju takve ogromne krevete.
Ali svakako idealno mesto za svingeraj i svakakve oblike kurvarluka s obzirom na okruzenje i lokaciju.

Znam, originalno je bio 128Kbit mp3, ja ubacio 320Kbit ali izgleda da ga Vimeo kompresuje vise, YT mi blokira video mada i on je 192kbit audio.
Sad se zezam da ubacim FLAC ili WAV pa ti saljem fajl.
Do tad:

Poslednja izmena:
Nema tu pomoći, nikakav flac ne može učiniti da Daft Punk zvuči dobro.

Mora da se šališ, Around The World mi je bio glavni za podešavanje audio sistema u klubu, stavim ga na loop 32 bita i šminkam zvuk. Naravno pričamo o ˝kvalitetu˝ ozvučenja, nisu to nikad bila neka čuda ali sa dobrom skretnicom i ekvilajzerom se dobro pokazao da i sva ostala muzika dobro zvuči. Jasno, Daft Punk koristi tu neku distorziju u svojim pesmama ali ovde je to manje prisutno.

Da, dobar je naizwrath. Moj favorit, obzirom odakle sam, je "Manson i Goci" :D

Tainted Krajišnik од Mаnson & Gozzy
је ултимативна нумера за све блајнд тестове.

...кад Вејдер завапи -
"Не дааам Крајинееее !"

za ljubitelje i mrzitelje alfi

Topaz Video AI, evo ti original pa uporedi dal je bolje u 320P da je ostalo. Ja sam odradio upscale sa VOB fajla.

Topaz Video AI, evo ti original pa uporedi dal je bolje u 320P da je ostalo. Ja sam odradio upscale sa VOB fajla.

Pa ne valja, sve je too smooth, a dodaje i tamni outline oko objekata gde ga ne bi smelo biti. Baš puno tako odrađenih klipova viđam po instagramu, s kilometar se vidi da je rađen upscale.

Nazad
Vrh Dno