Znaci ako neku uslugu po ugovoru placamo 2.000rsd oni podignu na 200.000rsd mi cemo morati da placamo taj izmenjeni iznos?
Da li ti zaista mislis da je to moguce?
Da li imaš otovoren ovaj popup? Ako imaš onda mora na strelicu dole dva puta da se klik iMAM ALI PAZI CAKU MENI KAD OTVORIM STRANU TU NE VIDI SE CELA TACNIJE OVAJ DONJI DEO GDE JE STRELICA KAO DA JE ODSECEN I KAD POKUSAM DA PODIGNEM PROZOR NE MOGU DA POMERAM NISTA
Da li je nešto ponudje o za ostanak u A1…?!Kolegu smo preko agenta prebacili u MTS iz A1, ponuda Omorika S 15 meseci po dinar i preostalih 9 meseci 2600. U slucaju podizanja cene za preostalih 9 meseci ima pravo na raskid ugovora, a velike su sanse da ce ih biti. Mislim da od ove ponude tesko da moze bolje, jer ako i podignu cenu on opet moze da raskine pa da potpise ili sa njima opet ili da se vrati u A1 opet preko njihovog agenta uz benefite
6 meseci po dinar i bilo koji paket na 50% ali ni za to nije bio zainteresovanDa li je nešto ponudje o za ostanak u A1…?!
Nista bolje neces dobiti preko zvanicnih kanala, sve bolje ponude idu preko agenataMalopre inicirao poziv virtuelne prodavnice jer mi danas ističe UO u mts-u, trenutna A1 ponuda za prelazak je 20% uz vaučer nekoga ko je već u A1, mršavo... Danas ću svratiti do Yettela da vidim šta oni imaju...
Prosledjeno sve u prepisci, javljaj kako prodjeProblem je što od agenata trenutno ni A. 😁
MTS odmah nudi 24x50% , sasvim logično bolje da uzmu 24x50% od tebe i ostaneš, nego da te puste i uzmu 0.To se podrazumeva, ali treba znati gde otići u slučaju da mts ponudi neku glupost.
Always have a plan B.
Ako trosis dosta interneta , ako dosta zoveš korisnike iz Mts-a i Yettela ti njih mnogo koštas. Takve puštaju da nemaju trošak ima dosta logike. Ko malo troši neta malo zove van mreže, takvi ih vrlo malo koštaju a plaćaju svaki mesec.Podneo zahtev za prenos iz A1 u MTS, A1 me iskulirao lagano, nikakav poziv sa njihove strane, poruka, baš ništa. Uvek sve račune plaćao na vreme, imao sam NEO NEO paket 24x50%. Tako da znate da je i to moguće 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari