Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Specifični su, da budemo kulturni, za neke usluge i nema, kao što bi bilo logično, da svaku možeš da aktiviraš i deaktiviraš iz aplikacije 😃

Znam da nije ovde tema ako moze neko da mi pomogne jel vam se desavalo da nemozete da s eprijavite na aplikaciju iris go jel je stranica gde se prijavljujete kao zamrznuta ne dozvoljava vam da upisete korisnicko ime i loznku

Da li imaš otovoren ovaj popup? Ako imaš onda mora na strelicu dole dva puta da se klikne.

1757681270623.png

Majka na telefonu nikako ne može da pošalje sms na određene brojeve.
Na većinu brojeva poruke šalje normalno, ali na nekoloko nema šanse.
Samo se pojavi - Nije poslato.

Kolegu smo preko agenta prebacili u MTS iz A1, ponuda Omorika S 15 meseci po dinar i preostalih 9 meseci 2600. U slucaju podizanja cene za preostalih 9 meseci ima pravo na raskid ugovora, a velike su sanse da ce ih biti. Mislim da od ove ponude tesko da moze bolje, jer ako i podignu cenu on opet moze da raskine pa da potpise ili sa njima opet ili da se vrati u A1 opet preko njihovog agenta uz benefite

Cene će otići 2 puta dok dođe plaćanja tih meseci. Jedno od nove godine sigurno.
Ali se gura neki zakon da ne može više da se raskine ugovor ako poskupe.
To je svakako predlog, a trebalo bi biti mirni mi koji smo sklopili ugovor pre donošenja zakona. Ali se iskreno nadam da to neće proći u skupštini kad dođe na red.

Kolegu smo preko agenta prebacili u MTS iz A1, ponuda Omorika S 15 meseci po dinar i preostalih 9 meseci 2600. U slucaju podizanja cene za preostalih 9 meseci ima pravo na raskid ugovora, a velike su sanse da ce ih biti. Mislim da od ove ponude tesko da moze bolje, jer ako i podignu cenu on opet moze da raskine pa da potpise ili sa njima opet ili da se vrati u A1 opet preko njihovog agenta uz benefite
Da li je nešto ponudje o za ostanak u A1…?!

Meni za identičan slučaj A1 ponudio da ostane, 12 po dinar i 12 na 50%. Neo super 1500 drugih 12 meseci, ja uzeh Neo 30 po 1200 drugih 12 meseci.

Dzabe sve njima i akcije za din,popusti na preplatu i itd.Kad na lokaciji Voždovac-Kumodraž mreza katastrofa u poslednje vreme

Malopre inicirao poziv virtuelne prodavnice jer mi danas ističe UO u mts-u, trenutna A1 ponuda za prelazak je 20% uz vaučer nekoga ko je već u A1, mršavo... Danas ću svratiti do Yettela da vidim šta oni imaju...

Malopre inicirao poziv virtuelne prodavnice jer mi danas ističe UO u mts-u, trenutna A1 ponuda za prelazak je 20% uz vaučer nekoga ko je već u A1, mršavo... Danas ću svratiti do Yettela da vidim šta oni imaju...
Nista bolje neces dobiti preko zvanicnih kanala, sve bolje ponude idu preko agenata

zlatno pravilo ce uvek stojati, zahtev za prenos broja.

To se podrazumeva, ali treba znati gde otići u slučaju da mts ponudi neku glupost.
Always have a plan B.

• Like
Reagovanja: fiy
Nadam se, jedino što u mom slučaju mi je potreban i telefon uz ugovor, a to je malo nekonvencionalno. Sutra će se sve razjasniti, do tada ću imati ponude od A1 i možda Yettela.

Radi se na pripremi terena, ugovor ističe danas, tako da zahtev ide sutra, e sad ako je neko izboksovao popust sa telefonom, to bi mi značilo kao početna pozicija u pregovorima...

Tesko da ce ista sa telefonom u opciji dati novom korisniku mreze, veca verovatnoca je da ces dobiti ponudu sa telefonom od mreze u kojoj pokusavaju da te zadrze. U svakom slucaju ako nema opcije za telefon mnogo je bolje stisnuti se malo i iskesirati telefon nego placati mesecnu pretplatu posle po punoj ceni zbog telefona

Info iz prve ruke - A1 daje, još uvek, doduše, čekam na nadležnog (geografski) za mene da mi to i potvrdi, tj. čekam na poziv, ali nenadležni (geografski) mi je potvrdio da je moguće.

Pitanje iz prethodnog posta se odnosilo na iskustva onih koji su bili u mts i inicirali prenos, da li je uz 24/50% opcija bio i telefon.

Podneo zahtev za prenos iz A1 u MTS, A1 me iskulirao lagano, nikakav poziv sa njihove strane, poruka, baš ništa. Uvek sve račune plaćao na vreme, imao sam NEO NEO paket 24x50%. Tako da znate da je i to moguće 🙂

Podneo zahtev za prenos iz A1 u MTS, A1 me iskulirao lagano, nikakav poziv sa njihove strane, poruka, baš ništa. Uvek sve račune plaćao na vreme, imao sam NEO NEO paket 24x50%. Tako da znate da je i to moguće 🙂
Ako trosis dosta interneta , ako dosta zoveš korisnike iz Mts-a i Yettela ti njih mnogo koštas. Takve puštaju da nemaju trošak ima dosta logike. Ko malo troši neta malo zove van mreže, takvi ih vrlo malo koštaju a plaćaju svaki mesec.

Nazad
Vrh Dno