Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Samo da apdejtujem situaciju kako sam rešio problem da neće da prihvati ni jedan način plaćanja: izbacio sam sve iz korpe i ponovo dodao, odjednom je proradila i kartica, i uplatnica i QR kod...neverovatno kakav bag.

A call centar je bio od izuzetne pomoći, 5 minuta su me ubeđivali da zovem banku da vidim u čemu je problem iako sam više puta napomenuo da sam probao sa 3 različite kartice iz 3 različite banke, i da sam još osim toga probao i IPS QR i plaćanje preko uplatnice, ali ta ostala dva načina koja nisu htela su zanemarili i fokusirali se na plaćanje karticom i insistirali da zovem redom banke.

Samo da apdejtujem situaciju kako sam rešio problem da neće da prihvati ni jedan način plaćanja: izbacio sam sve iz korpe i ponovo dodao, odjednom je proradila i kartica, i uplatnica i QR kod...neverovatno kakav bag.

A call centar je bio od izuzetne pomoći, 5 minuta su me ubeđivali da zovem banku da vidim u čemu je problem iako sam više puta napomenuo da sam probao sa 3 različite kartice iz 3 različite banke, i da sam još osim toga probao i IPS QR i plaćanje preko uplatnice, ali ta ostala dva načina koja nisu htela su zanemarili i fokusirali se na plaćanje karticom i insistirali da zovem redom banke.
QA Ananas tim like this 😁
Ide crni petak valja će do tad proraditi...

Ja sam probao, isti vaucer, isti problem, i batalio, narucio monitor u pc practic preko ananasa ali pouzecem, to prolazi, pc practic mi otkaze porudzbinu (posle i vidim ocajne ocene), pa narucim drugi iz games, ali opet pouzecem
Kad god sam nešto poručivao od pc practica, uvek sam izvisio, bilo preko ananasa, bilo direktno. Bukvalno ih pozovem i pitam da li imaju nešto na stanju, lik mi uvek potvrdi, odmah izdiktiram podatke i naručim i uvek kroz par dana me pozovu i kažu da tog artikla ipak nema i ponude mi nešto inferiorno. Teški mufljuzi.

Danas je masa kartica imala problem sa placanjem, rece mi komsinica iz Maxija.

Kako ide to preko Google forme? Hvala unapred na objašnjenju.
Pa bila je neka akcija da se popuni krajem proslog meseca,nema to uvek,ja naprimer i dalje cekam vaucer da podrska resi problem,svaki dan pisu da se strpim jer imaju problem neki oko tih vaucera,ko da mi daju vaucer od 50.000 a ne 5.000.

Dobio onaj vaučer preko Google formsa, 5k na preko 29.999. Je l preko 30k treba da bude ukupan račun posle vaučera ili je dovoljno da bude 30k pre vaučera i da onda umanji na 25k?

Napunio korpu na 30.600, aplicirao kod, prošao, sve super, ali da platim ne prolazi nikako, probao dve kartice iz dve banke, na obe transakcija neuspešna proverite neku autentifikaciju ili kontaktirajte banku, probao ono IPS QR plaćanje, ništa se ne dešava, ne redirektuje me na novu stranicu ili na aplikaciju banke.

Već je počelo opasno da ne nervira.
Izgleda da imaju neki problem sa plaćanjem, ja sam htela da porucim neke stvari bez ikakvog vaucera međutim isto tako mi piše transakcija neuspesna...
Imalo je na početku meseca da se popuni forma i da pošalju vauler na mejl. Sada više nije aktuelno. Inače je 5/35k a sada su davali 5 na 30k.
A kako ste saznali za to nisam primetila nigde

Аха, то су ти ваучери, било је приче о томе.

Види да додаш нешто до 35.000.
Ја сам уз ТВ од 29.990 додао ТВ полицу од 7.200.

Da li je neko dobio vaučer 2k na 10k, koji je bio preko foogle formsa ? Ako hoće, menjam ga za 3k na 15k, koji sam ja dobio.

Ako neko ima 5/35 unapred sam zahvalan

Пробај a5000, то је универзални ваучер.

a1000 aktivan na iznose preko 8000din

Pogledajte emailove, sad bi svako trebao da dobije po neki vaucer!

Prilozi

• IMG_3825.png
    IMG_3825.png
    194.1 KB · Pregleda: 86
  • IMG_3824.png
    IMG_3824.png
    204.9 KB · Pregleda: 85
Купиш нешто за 1005 динара и платиш 5?

Ja dobih na jednom mejlu ovaj od 500, mada opet mora preko 2000 da bi se isplatio (zbog dostave)

Купиш нешто за 1005 динара и платиш 5?
Nema minimuma, ali zaboravljas na dostavu... Fakticki tek iznad 2000 se isplati u fullu.

Nemam tacnu informaciju za kriterijum dodeljivanja...

Јел су то посебни ваучери, ја сам добио а1000 на 8000?

A1500 radi za preko 8000 din

Nazad
Vrh Dno