Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Baš sam pisao u drugoj temi, nije podržan RCS od strane provajdera, Yettel između ostalih, a do skoro sve radilo.

Aktivirao sam Deezer (1 app u paketu) posle dosta vremena i zanima me jel još uvek imamo 10gb za njega ili su to izbacili, pošto ne vidim u Yettel app da mi negde prikazuje.

Ako je novi Yettel paket u pitanju (pretpostavljam da se radi o Yettel 20 ako već imaš jednu app u paketu), sada sve ide iz interneta iz paketa, nema više 10 GB odvojeno.

Yettel 50 imam, vidim sad da skida MB. Pa to, znam da je pre bilo 10gb za svaku app.

S obzirom da sam prihvatio 6 meseci po 1 din + 18 50%, gde u ugovoru piše to za din? Nigde ne vidim

Istice mi UO u oktobru, jel mogu da ocekujem i da se cenkam za neki popust ako hocu da uzmem aparat i obnovim ugovor?

Ne pise nigde, pominje se samo 50%, ali uskoro ce ti trenutno stanje u yettel aplikaciji postati 1din.
Znači dobio si 6 meseci po 1 dinar i 18 meseci 50%? prilikom zahteva za prenos u A1? Za koji paket?

Može se dobiti ta ponuda na bilo kojem paketu od najmanjeg do najvećeg..
To je nešto najbolje? Negde sam pročitao da daju u 12 meseci po dinar i 12 meseci 50%.

Da li i dalje važi pravilo samo u A1 iz Yetela pošto za mts neće da daju te dobre popuste?

yettel i mts saradjuju kao braca pa ti vidi

Mene su juče zvali iz mts i nudili 15 meseci po 1 din ako pređem kod njih. Broj mi je 060 pa su mislili da sam u A1, ali sam u Yettelu i kad sam im rekao to, rekoše da važi i ako pređem iz Yettela. Međutim, meni ugovor do decembra, tako da ne mogu da pređem.

Sta je ostalih 9? 50% ili puna cena?

15 meseci dinar 9 meseci full

Meni istice ugovor u Novembru. Na Yettel aplikaciji mi daju ponude za obnovu ugovora. Trenutni paket yettel 100 je greyed out 2199din, ne moze da se odabere, ostala dva su Yettel mobile M 3699din i Yettel mobile L 5099din. Ni u ludilu ne zelim da placam ni jedan ni drugi preporuceni paket. I ovo od 2199din je puno.

Meni istice ugovor u Novembru. Na Yettel aplikaciji mi daju ponude za obnovu ugovora. Trenutni paket yettel 100 je greyed out 2199din, ne moze da se odabere, ostala dva su Yettel mobile M 3699din i Yettel mobile L 5099din. Ni u ludilu ne zelim da placam ni jedan ni drugi preporuceni paket. I ovo od 2199din je puno.
Zato kada Vam istekne ugovorena obaveza, dan posle isteka ugovorene obaveze pravac u A1 SRB da se podnese zahtev za promenu operatora, Yettel će Vas pozvati i nuditi 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca ( može se čak i dobiti 6 meseci 1 dinar 18 meseci 50% ali to morate sami reći ponudu (( ovo je trenutna ponuda što nude 6 meseci 1 din, možda je ukinu a možda produže na 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu )). Ali standardnih 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca nude uvek kada neko podnese zahtev za promenu operatora mreže / prelazak na prepaid ( dopuna ). Mada uvek je bolje da se uradi zahtev promene jer se brže dobija ponuda..

Zato kada Vam istekne ugovorena obaveza, dan posle isteka ugovorene obaveze pravac u A1 SRB da se podnese zahtev za promenu operatora, Yettel će Vas pozvati i nuditi 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca ( može se čak i dobiti 6 meseci 1 dinar 18 meseci 50% ali to morate sami reći ponudu (( ovo je trenutna ponuda što nude 6 meseci 1 din, možda je ukinu a možda produže na 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu )). Ali standardnih 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca nude uvek kada neko podnese zahtev za promenu operatora mreže / prelazak na prepaid ( dopuna ). Mada uvek je bolje da se uradi zahtev promene jer se brže dobija ponuda..
Ranije sam uvek pisao email telenoru da zelim 50% popusta na pretplatu. Uvek su odobrili, za sada.

Ranije sam uvek pisao email telenoru da zelim 50% popusta na pretplatu. Uvek su odobrili, za sada.
Tada je bio norveški Telenor, sada su češki PPF i arapski e& ( Etisalat ),... Sada ko svako želi 50% popusta na mesečnu pretplatu i više, samo zahtev za prelazak kod drugog operatora, je jedina opcija koja radi da Vam trenutni operator da taj ,,čuveni" popust..

To sa pisanjem mejlova ne radi bar godinu dana, ako ne i jače.
Tada je bio norveški Telenor, sada su češki PPF i arapski e& ( Etisalat ),... Sada ko svako želi 50% popusta na mesečnu pretplatu i više, samo zahtev za prelazak kod drugog operatora, je jedina opcija koja radi da Vam trenutni operator da taj ,,čuveni" popust..
Pa eto taman mi istice dve godine ugovora. Onda cu morati tako, da cekam istek ugovora i da zatrazim prelazak kod drugog operatera.

Nazad
Vrh Dno