Condor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.05.2009
- Poena
- 395
Još jedan član je isto naveo da može, ali se i dalje ograđujem. Do proleća nije moglo. Biznis kartice takođe ne mogu za ovo da se koriste.@uji Prilicno sam siguran da sam sa Intezinom Visa Debit (Inspire) podizao kes u Idea marketima, i to nedavno, vise puta (doduse, kroz Google Wallet, ako to igra neku ulogu).
S druge strane Intezina MasterCard Gold nije radila, ali vjerovatno zato sto je kreditna.
Sad radi lepo, ali te Non stop štednje nema. Ima običan depozit po viđenju, ali to je bez kamate, a ni ne mogu opet da otvore jer već imaju odranije (prelazni računi ka oročenoj štednji).Compilation failures occured:
Line 0: cannot open C:\Windows\TEMP\RES7CD.tmp for writing
...
A može li stvarno uživo ili su ti to samo rekli preko telefona? Naučio sam da njihovim ponudama ne verujem dok mi neko iz ličnog iskustva ne potvrdi. 🙈Ne može da se otvori preko aplikacije, iako na sajtu piše da može.
Jel ima mogucnost da se otvori vise partija po 200k?^
Ne može da se otvori preko aplikacije, iako na sajtu piše da može. Call centar žali bože što im postoji. Inače, dobra ponuda (1,2M je uz prenos plate, bez prenosa maksimalno 200K dinara).
Ranije je bilo dosta problema tog tipa, a neke sam i navodio u temi posvećenoj banci, pa zato pitam.ali čak i za njih bi bilo previše da imaju na sajtu ponudu koja ne može da se realizuje
Kako navode na sajtu (opis bilo kog paketa, npr. Start), račun je jedan, prazan je kad se otvori, traje 12 meseci, a njegovo stanje zavisi od tebe i gornje granice: maksimum koji možeš da imaš na njemu je 1.200.000 ako primaš platu kod njih i imaš neki paket sem najmanjeg, a 200.000 ukoliko to nije slučaj. Kad se ta ograničenja uzmu u obzir, i jeste najlogičnije da bude samo jedan. Dobro je, međutim, pitanje da li će posle isteka tih 12 meseci moći da se otvori novi, ali možda su to namerno i uradili da bi nekad kasnije ovu ponudu lako mogli da ukinu, bez potrebe za jednostranim raskidanjem ugovora sa klijentima.Jel ima mogucnost da se otvori vise partija po 200k?
Hajde ovako, recimo da me interesuje oročenje ali ne želim da prebacujem platu kod njih. Da li mogu da otvorim 6 štednih partija/računa po 200k i svaki oročim na tih 5% umesto tog jednog od 1.2MRanije je bilo dosta problema tog tipa, a neke sam i navodio u temi posvećenoj banci, pa zato pitam.
Svakako, nije loša ponuda, samo treba uzeti sve okolnosti u obzir. Tilek je već pomenuo da je račun vremenski ograničen, a ja bih naglasio da podrazumeva otvaranje nekog platnog računa, a nijedan nije besplatan, mada svima dozvoljavaju da otvore onaj od 150 dinara, makar je ranije tako bilo. Dodatno, ukoliko se odabere taj najmanji paket, čak i sa prenosom zarade je ograničen na svega 200k, u kom slučaju održavanje spusti efektivnu kamatnu stopu na 4,1%. Drugim rečima, nije toliko sjajno kao na prvi pogled, ali opet je mnogo pristupačnije (a i za promil isplativije) od ponude 3Bank, kada se uzme u obzir rasprostranjenost filijala. Naravno, ko izabere neki jači paket, prenese zaradu i stavi veću svotu na taj račun, u znatno je boljoj poziciji, a banka je ispunila svoj cilj da privuče novog potpunog klijenta.
Edit: pominjemo dinare sve vreme, ali postoji i ekvivalentna ponuda za evre, sa NKS 3%.
Kako navode na sajtu (opis bilo kog paketa, npr. Start), račun je jedan, prazan je kad se otvori, traje 12 meseci, a njegovo stanje zavisi od tebe i gornje granice: maksimum koji možeš da imaš na njemu je 1.200.000 ako primaš platu kod njih i imaš neki paket sem najmanjeg, a 200.000 ukoliko to nije slučaj. Kad se ta ograničenja uzmu u obzir, i jeste najlogičnije da bude samo jedan. Dobro je, međutim, pitanje da li će posle isteka tih 12 meseci moći da se otvori novi, ali možda su to namerno i uradili da bi nekad kasnije ovu ponudu lako mogli da ukinu, bez potrebe za jednostranim raskidanjem ugovora sa klijentima.
Hajde ovako, recimo da me interesuje oročenje ali ne želim da prebacujem platu kod njih. Da li mogu da otvorim 6 štednih partija/računa po 200k i svaki oročim na tih 5% umesto tog jednog od 1.2M
Pa naravno da sam to mislio, cak sma i vise puta "od fee-a" rekao 🤷♂️To ne znaci od celog iznosa transakcije, vec samo od iznosa fee-a. To na srpskom znaci "od fee-a".Mislim da je čovek mislio 30% od iznosa naknade, ne od iznosa transakcije.
To na srpskom znaci "od fee-a".
Koliko se sećam neko je pisao da Halkbank banka nema naknade za inostrane kartice.Izivnjavam se ako je pitanje bilo skoro, ali nisam nasao
Koja banka mozda ima najmanju komisiju za skidanje para sa strane kartice?
Secam se da je pre par godina bilo oko 500 dinara sa svakog bankomata.
KAko je sada?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari