Šta je novo?

Yettel.bank ex Mobi Banka (2024 / 2025)

Pošto vidim da se svašta dešava, ima da dižem keš pa ga uplaćujem u Rajfajzenu umesto što bih pustio nalog za prenos. Tamo mi je istorijat ranijih naloga pa mi je lakše da ih ponovim.
Proverio sam preko CC, tu su i dalje transakcije ali oni i dalje nisu uspeli da reše problem i kažu da ne vršim plaćanja dok se ne reši. Kad će - ne znaju
Ne pipajte nista, meni je malopre stigla jedna uplata i obicno bih je samo prosledio na avista stedni, sad ne pipam dok se ne presaberu ko pije ko placa.
E pa ja sam to uradio i celu platu zarobio

Meni je skoro sve na štednji, auuu... Je l' to znači sad da samo karticama može da se plaća sa tekućeg dok ne prođe taj bag? Koliko sam shvatio, IPS prijem im barem radi.

Meni je skoro sve na štednji, auuu... Je l' to znači sad da samo karticama može da se plaća sa tekućeg dok ne prođe taj bag? Koliko sam shvatio, IPS prijem im barem radi.
Trebalo bi da ostalo radi, transakcije odnosno platni nalozi ne rade. Meni je radilo prebacivanje sa stednje i nazad u okviru jetela, ali sam ja poslao u drugu banku i ta je uplata zarobljena

• Like
Reagovanja: uji
E, dobro, makar im interni prenosi rade. Sreća pa mi nisu sad potrebni nalozi, ali u ponedeljak imam da puštam doprinose i neke račune.

Na četu mi je rečeno da nisam dobio mejl, jer ne ispunjavam uslove:
Screenshot 2025-09-10 at 16-43-45 Live Chat.png
iako ispunjavam uslove za "KAMPANJA 2".
Poslato na proveru, javiće sutra.

Tek sad stiglo obaveštenje za instant koji sam pustio jutros sebi i za koji znam da je prošao odmah na drugu banku. Dakle rešili su valjda, kako ono beše, izazov.

Danas mi se desilo da mi je bankomat AIK banke pri uplati EUR zadržao 50 EUR koje sam podigao sa Yettel bankomata sa obrazloženjem- mogući falsifikat. Iskreno se nadam da je u pitanju samo neki bug. Rekli su mi u flijali da se dešava i da je nemoguće da je bank nota koja je podignuta iz druge banke falsifikat...
Dva puta mi se to desilo do sada, oba puta nije bilo problema samo zadržali zbog provere. Samo što je prvi put, ko za inat, bilo 200e pa mi nije bilo baš svejedno :D

Opet izazovi sa instant nalozima. Drugarici jutros ne prolaze. Pa oni su baš opasno prsli.

• Like
Reagovanja: uji
Ovo: Odljavljeni ste zbog neaktivnosti mi ide posebno na živce, nestignem ni uplatnicu popuniti, sistem me odjavi i onda ajd ispočetka. Moželi se to eliminisati ili bar produžiti ?

Ovo: Odljavljeni ste zbog neaktivnosti mi ide posebno na živce, nestignem ni uplatnicu popuniti, sistem me odjavi i onda ajd ispočetka. Moželi se to eliminisati ili bar produžiti ?
Zbog njihove "brige za bezbednost korisnika" to vreme nikako da povecaju. Zalio sam im se na chat, ali kao i sve ostalo, bice prosledjeno kolegama...
Opet izazovi sa instant nalozima. Drugarici jutros ne prolaze. Pa oni su baš opasno prsli.
Ja jos nisam imao problem sa instant nalozima, iako sam ispratio ovde na forumu da je bilo zalbi.

Vrh Dno