Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Kad se pojavljuju te reklame, ceo dan ili samo pred 9 uvece?

Mene Temu trenutno ne voli uopšte što se tiče promocija, samo jednom za godinu dana sam dobila claimcredit, od skora mi ne radi ni discount777, a nemam već nekoliko dana ni flash sale.
Osećam se tako zapostavljeno :ROFLMAO:

Zato "free" itemi za potrošenih 2000+ dinara u svakom trenutku. Ne žalim se ni na to doduše, upecala fine "poklone" poslednji put uz gomilu gluposti za po kuću koje sam svakako planirala da pazarim (kese za karchera ftw).

Drugi telefon, isp provajder i Google nalog pa napravi novi Temu nalog kad završiš sa starim ili prestani sa kupovinama na neko vreme.

Jos glavno pitanje, jel mora ta reklama da se nadje i klikne ne telefonu ili moze i pc?

Prikazaće ti QR kod da skeniraš na telefonu i preuzmeš aplikaciju. Ukratko, ne. Nisam probao da li na webu/desktopu posle možeš da pristupiš flashsale01 kada registruješ artikal za nagradu.

Eh. Sad ne znam kako se registruje artikal za nagradu.

Videh u grupi na fb da salju i pakete iz nekih lokalnih magacina i da se za te proizvode naplaćuje dostava

Da li je iko kupio smart sat za decu? Jednom klincu sam poručio pa čekam da stigne. Videćemo na šta će da liči i da li će biti upotrebljiv. Ono što me buni, je kad pretražujem takve satove, sve slike i video koji postave su maltene isti za svaki. A cene se dosta razlikuju. U specifikacijama ništa ne piše pametno kao ni u upustvu koje može da se downloaduje.

Da li je iko kupio smart sat za decu? Jednom klincu sam poručio pa čekam da stigne. Videćemo na šta će da liči i da li će biti upotrebljiv. Ono što me buni, je kad pretražujem takve satove, sve slike i video koji postave su maltene isti za svaki. A cene se dosta razlikuju. U specifikacijama ništa ne piše pametno kao ni u upustvu koje može da se downloaduje.

Kod takvih satova gledaš specifikacije - da bi satić bio iole upotrebljiv, u njega mora da ide kartica i da ima dobar tracker (poželjno gps). Iz iskustva (kupila par komada, doduše sa Alija ali sve to dođe na isto + kupovali i nešto renomiranije brendirane varijante kod nas), uglavnom ti satovi rade na 2G mreži i nemaju gps nego lbs, koji je daleko neprecizniji. Uz to treba i dobra aplikacija, relativno lako povezivanje telefona sa satom (a ne da se, daleko bilo, sat vremena drndaš sa jutjub tutorijalima i probaj ovo - probaj ono kombinacijama) i stabilnost konekcije prvo i osnovno, a ne da se random otkači sa appa, što umeju i vrlo često rade i daleko skuplje varijante, kamoli ova šlj noname kineska ******.

U prevodu - kolko para tolko muzike, bukvalno. Ako ti treba igračka i modni detalj, rade posao 100%. Ako ti treba ozbiljnija stvar, mora dobro da se istraži šta se pokazalo dobro u praksi, pošto i u našim prodavnicama možeš da se nabodeš na mućak, a ništa ti ne vredi 2 god. garancije kad sat ne radi to za šta je kupljen.

Na claimcredi sam poceo da dobijam sve losije i losije ponunde.
Tipa potrosim 10 000 vrate ni 6000.
A u zadnja 2 dana max limit 3500 i vrate mi 2000.
Ne znam od cega to zavisi, jer pre sam imao i velike cifre.

Meni danas izašlo 6000/4500 posle dužeg vremena, obično dobijam 4000/2500

Kako radite ovaj flashsale01 na kompu? Meni ne izlazi nista kad ukucam u searchbar na kompu, samo na telefonu sam sinoc uspeo ali sam zakasnio... a isti je nalog bio u pitanju a verujem da je na kompu veca sansa za dobitak jer se brze refreshuje stranica, na fonu ga ima sat koji odbrojava do flashsalea, na kompu nista...
Screenshot_565.png

Poslednja izmena:
Kako radite ovaj flashsale01 na kompu? Meni ne izlazi nista kad ukucam u searchbar na kompu, samo na telefonu sam sinoc uspeo ali sam zakasnio... a isti je nalog bio u pitanju a verujem da je na kompu veca sansa za dobitak jer se brze refreshuje stranica, na fonu ga ima sat koji odbrojava do flashsalea, na kompu nista...
Pogledajte prilog 504930
mislim da veze nema sa brzinom nego sa algoritmom, ja sam moj dobio u 21:03 slučajno uleteo sto znaci da def nisam bio najbrzi

I mislim da su vece sanse da dobijete kad stavite neke jeftinije gluposti 4-5k dinara, nego laptopovi, konzole, telefoni od preko 20-30k dinara.

Ja sam neočekivano dvaput dobio, čekam da stigne. Možda treba nekad nešto i kupiti, da bi se ponovo dobilo? 😀

Dobio si tablet za devet deset dinara kako kazu na facebook? Ono kao u 21:00 cas?

2 naloga

definitivno mora drugi uredjaj ako vas zapostave. Ja sam obrisao sve naloge, sacekao da mi stigne mejl da su podaci potpuno obrisani (cini mi se nedelju dana) i na novom nalogu (sa novim mejlom) opet nista... Instaliram na kompu android emulator, napravim nalog i odmah dobijem claimcredit

E kako dobijate toliki kredit ajmo sad neki tips n tricks 😁...

Nazad
Vrh Dno