Da li je iko kupio smart sat za decu? Jednom klincu sam poručio pa čekam da stigne. Videćemo na šta će da liči i da li će biti upotrebljiv. Ono što me buni, je kad pretražujem takve satove, sve slike i video koji postave su maltene isti za svaki. A cene se dosta razlikuju. U specifikacijama ništa ne piše pametno kao ni u upustvu koje može da se downloaduje.
mislim da veze nema sa brzinom nego sa algoritmom, ja sam moj dobio u 21:03 slučajno uleteo sto znaci da def nisam bio najbrziKako radite ovaj flashsale01 na kompu? Meni ne izlazi nista kad ukucam u searchbar na kompu, samo na telefonu sam sinoc uspeo ali sam zakasnio... a isti je nalog bio u pitanju a verujem da je na kompu veca sansa za dobitak jer se brze refreshuje stranica, na fonu ga ima sat koji odbrojava do flashsalea, na kompu nista...
Pogledajte prilog 504930
Sta si dobio, nesto skuplje ili?Ja sam neočekivano dvaput dobio, čekam da stigne. Možda treba nekad nešto i kupiti, da bi se ponovo dobilo? 😀
Ja sam neočekivano dvaput dobio, čekam da stigne. Možda treba nekad nešto i kupiti, da bi se ponovo dobilo? 😀
Pa mini PC, naravno 😁Kako stojite sa kreditom? Sta kupiti? 😁
Pogledajte prilog 505089
Pisao sam vec ranije, vrati nekoliko strana unazad, ima jedna foraE kako dobijate toliki kredit ajmo sad neki tips n tricks 😁...
Izmedju ostalog, daPa mini PC, naravno 😁
Jel napokon poslase taj cuveni minipc 😀😀😀Pisao sam vec ranije, vrati nekoliko strana unazad, ima jedna fora
Izmedju ostalog, da![]()
4x naručih ali ne šalju.. Svakako ne odustajemJel napokon poslase taj cuveni minipc 😀😀😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari