Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Ko hoce da predje u MTS daju 15 meseci po 1 dinar pozovite ili do poslovnice, trenutna akcija. Yetela daje 50 % ko hoce da predje samo poslovnica, zvao danas i sve se raspitao

Istekla ugovorna obaveza u mts-u trazi se najbolja ponuda A1 ili mts, Beograd. Hvala

I ja mogu da potvrdim da mts ima novu promociju od 15 meseci po 1 rsd i 9 meseci puna cena.

Kad se podeli na 24 meseca koliko traje ugovorna obaveza to bi trebalo da je dobra ponuda.

Da li postoji bolja ponuda od one sa sajta za A1 KucniNet. Trenutno sam na MTSu ali bih mozda presao na A1.

Meni bi sad trebao agent za Yettel kucni mobilni internet ako ima bolja ponuda od one sa sajta.

Ističe ugovor u mtsu za par dana, prešao bih u A1. Molim agenta iz A1 za kontakt

Ističe mi ugovor u Mtsu za nekoliko dana, prešla bih u A1. Molim agenta iz A1 da me kontaktira. Unapred hvala

… ako tražite ponude agenta bilo koje mreže, zgodno bi bilo da to uradite samo ako ste 100% sigurni da želite prelazak u mrežu koju on zastupa… ako tražite bolju ponudu trenutnog operatera, podnesite zahtev u poslovnici, ne zatrpavajte agente bez potrebe…

Preneo bih dva pretplatnicka broja iz A1 u MTS, ako ima nekih agenata, nek se jave PP.

Preneo bi broj iz jetela u A1 ugovor ističe za par dana ako ima neki agent neka se javi

Pozdrav,

Imam prepaid broj u yettel, prebacio bih ga na postpejd u bilo koju mrezu sa najboljom ponudom, besplatni mjeseci, popust na pretplatu i slicno.
U mts bih isao na Morava tarifu (samo ako je tacno ovo 15mj. Ili vise za dinar a posle ova cijena sa sajta.)
U A1 opcija je potrebna za Junior tarifu.
U Yettel moze za Start tarifu ponuda.

Ponude mogu u privatnoj poruci. Hvala svim agentima unaprijed.

Istekli ugovori na 3 broja u Yettel-u, ostao bih u mreži ukoliko dobijem dobru ponudu. Nešto u rangu Total 10, potreban roming internet, jedna ili dve aplikacije, bez uređaja.

Razmišljam da uzmem kućni net, paket 50/10, lokacija: Lazarevac. Molim vas za info da li ima neka ponuda sa popustom. Hvala

Imam jedan Yettel broj kome je istekao ugovor. Hteo bih da ostanem u Yettel mreži pa neka mi se javi na PP agent da vidimo šta može.

Имам Yettel број коме је истекао уговор. Тражим агента/аквизитера за продужетак уговора. Молим агенте да ми се јаве на ПП са конкретном понудом.

Istice mi ugovor u Yettel-u, zeleo bih da predjem u A1. Mozete mi se javiti sa ponudom.

A1 od 2011 godine i sadašnji ugovor (Neo 30) ističe 25. oktobra, lokacija Pančevo.
Više puta su slali poruke za obnovu. Rado bih ostao u A1 uz neki dobar dogovor, a u suprotnom moraću da
se nakon 14 godina vratim u (sadašnji) Yettel.

Pozdrav,

Imam prepaid broj u yettel, prebacio bih ga na postpejd u bilo koju mrezu sa najboljom ponudom, besplatni mjeseci, popust na pretplatu i slicno.
U mts bih isao na Morava tarifu (samo ako je tacno ovo 15mj. Ili vise za dinar a posle ova cijena sa sajta.)
U A1 opcija je potrebna za Junior tarifu.
U Yettel moze za Start tarifu ponuda.

Ponude mogu u privatnoj poruci. Hvala svim agentima unaprijed.
Zaboravih napisati, potrebno za Novi Sad agent.

Da li imate neku ponudu za prelaz iz YETTEL u A1 ?

A1 sam prepaid neku ponudu do 1000 din za prelazak na drugu mrezu ili postpaid

Potreban agent za ponudu za A1 kucni net u Beogradu

Potreban MTS agent za obnovu ugovora, trenutno Omorika S paket.

Imam postpaid broj u Yettelu, ugovor mi je istekao pa gledam opcije za prelazak. Ako je tu neki A1 agent neka se javi sa ponudom.

Potreban mi je A1 kućni net, rizikovao bih sa paketom 100/10, molim agenta da se javi.

Ističe mi A1 mega plan. Zanima me ostanak u A1 pod uslovima istim ili sličnim 20x70% (neo surf) ili prelazak u mts sa 12x1rsd+12x50% (omorika S)
Može i yettel sa sličnim uslovima u približnoj tarifi.
Mogu istog dana da potpišem ugovor.

Za 7 dana mi ističe ugovorna obaveza na Omorika S paketu. U igri su tri opcije:

1. Ostanak u mts-u uz neku tarifu cenovno u rangu sadašnje
2. Prelazak u A1 postpaid u slučaju odgovarajuće ponude i
3. Prelazak u A1 prepaid, gde koliko sam shvatio je u toku promocija bespalatan Mega Plan 6 meseci...

Ne znam ima li yettel trenutno nešto kršteno u ponudi... EDIT: NEMA

Pozdrav. Istekao mi juče ugovor u A1, prešao bi u MTS, u tarifu Soko lite, koja je trenutno ponuda?

Nazad
Vrh Dno