Mislim da je OK za te pare , ali ne ocekujte USB 3.0 brzine !!!Kupih 64GB za 0.51$, otići će nekom na poklon, nisam siguran kolko je dobra... MKD+ coins + kupon
Kodak Dual USB Flash Pen Drive Memory Stick USB3.2 Gen 1 OTG Portable U Disk 32gb 64gb 128g 256g For Phone Computer
El ima vodeČak ni ne navode brzinu. Za razliku od ovog
I just found this on AliExpress:
US $9.82 | Kodak 2-in-1 U Disk On Key Type-c USB 3.2 OTG Flash Drive 256gb 128gb 64gb 32gb High Speed Dual Memory Stick For Smart Phone
![]()
Kodak 2-in-1 U Disk On Key Type-c USB 3.2 OTG Flash Drive 256gb 128gb 64gb 32gb High Speed Dual Memory Stick For Smart Phone - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Vrlo često mi se prekine niz a stalno ulazim. Ništa mi nije jasno o čemu se radi.U 9 ujutru.
Око 15 посто, није страшно.Nisu dobri popusti jer je podignuta i cena.
Mislim da ne ali provjeriću kasnije.Nije loše da znaš taman takva 2 bi mi dobro došla.Ali ja mislim da grafička ide direkt iznad sata konektoraDa li imaš mesta za ovo ispod graficke:
I just found this on AliExpress:
€1.58 | SATA 7Pin Female to Male 90 Degree Angle Elbow Adapter Computer Case Motherboard SATA Serial Data Cable with Lock
![]()
SATA 7Pin Female to Male 90 Degree Angle Elbow Adapter Computer Case Motherboard SATA Serial Data Cable with Lock - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
kraću grafičku 🤷♂️Prijatelji imam problem.Grafička mi je toliko dugačka da zauzima 4 slota od mogućih 4 za sata konektore.Šta je najbolje da kupim da imam još 2 sata konetora i da ubacim jedan ssd i jedan hdd.Da li je to sata muški na ženski ili nešto drugo.Pozdrav i hvala unaprijed.
I meni je danas stigao taj punjač, Anker 735, pod rukom deluje stvarno kvalitetno, ali sam se iznenadio kad sam hteo da ga uporedim s originalnim Samsungovim punjačem za A52s, jer je pokazao isto vreme - 1 h i 52 min za bateriju na 16%. Kabl je USB A - USB C Toocki od 100 W.Stigao Anker 65W adapter, kvalitet se odmah vidi, inace koristim Anker 30W nano sa takodje IQ3 punjenjem, ovaj daje na PPS 55W, 3.3-11V sa sve 5A, PD ide 65W standardno kod njega, treba kupiti i onaj jos jaci, ovo vredi imati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari