Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Kupih 64GB za 0.51$, otići će nekom na poklon, nisam siguran kolko je dobra... MKD+ coins + kupon
Kodak Dual USB Flash Pen Drive Memory Stick USB3.2 Gen 1 OTG Portable U Disk 32gb 64gb 128g 256g For Phone Computer
Mislim da je OK za te pare , ali ne ocekujte USB 3.0 brzine !!!

Сонизун ссд флеш на 45% процената, обичан метални на 95% али се плаћа достава.

Pa da, zato su stalno na ovakvim akcijama, ako je do file formata onda jedino ih koristiti u fat32 ili exfat. Mada sam ih ja kupovao da mogu ponekad da ih koristim za Windows instalacije ili Linux ali ništa od toga.

Zaintrigirao si me sa ovim NTFS-om, moram da probam na jednom od par komada koji su stizali prethodnih meseci. Pa nek padne žrtva u korist testa, valja se 🍻

Ja sam juče probao exFat od 2GB test fajl , dostigao je 45 stepeni temperaturu

Ova navodno drzi oko 50 MB/s za upis, ko hoce nek isproba.

4.15$ za 128GB uz kupon prodavca, sad su cene za sve skocile tako da moguce je da bude jos jeftinija kroz neki dan.

I just found this on AliExpress:
US $16.70 | Original Lexar JumpDrive D400 Dual USB Drive Type C/A Memory Stick 32GB 64GB 128GB 256GB USB Type C Disk Dual Flash Disk For PC

Ova navodno drzi oko 50 MB/s za upis,
Ne bas.

3.jpg

1.jpg

2.jpg

Prijatelji imam problem.Grafička mi je toliko dugačka da zauzima 4 slota od mogućih 4 za sata konektore.Šta je najbolje da kupim da imam još 2 sata konetora i da ubacim jedan ssd i jedan hdd.Da li je to sata muški na ženski ili nešto drugo.Pozdrav i hvala unaprijed.

Da li imaš mesta za ovo ispod graficke:
€1.58 | SATA 7Pin Female to Male 90 Degree Angle Elbow Adapter Computer Case Motherboard SATA Serial Data Cable with Lock
Mislim da ne ali provjeriću kasnije.Nije loše da znaš taman takva 2 bi mi dobro došla.Ali ja mislim da grafička ide direkt iznad sata konektora

Onda nesto ovako, za konkretan model sačekaj nekog ko ima iskustva (ako imaš pci-e slot)
€9.84 | PCIe to 2 Ports SATA 3 III 3.0 6Gbps SSD Adapter PCI-e PCI Express x1 Controller Board Expansion Card Support x4 x6 x8 x16 Riser

Ima ih i sa vise sportova, ovo je prvi koji sam nasao

Prijatelji imam problem.Grafička mi je toliko dugačka da zauzima 4 slota od mogućih 4 za sata konektore.Šta je najbolje da kupim da imam još 2 sata konetora i da ubacim jedan ssd i jedan hdd.Da li je to sata muški na ženski ili nešto drugo.Pozdrav i hvala unaprijed.
kraću grafičku 🤷‍♂️

Stigao Anker 65W adapter, kvalitet se odmah vidi, inace koristim Anker 30W nano sa takodje IQ3 punjenjem, ovaj daje na PPS 55W, 3.3-11V sa sve 5A, PD ide 65W standardno kod njega, treba kupiti i onaj jos jaci, ovo vredi imati.

Koji bi od punjača preporučili za iPhone 16? Završava li Anker posao?

Pa da, neki od 30ak W je za njega bas lepa mera, svakako mozes jaci uzeti ako se puni jos nesto usput.

Ja mislim da nema tu neke specijalne razlike, osim što ovaj nema uparivanje sa drugim zvučnikom da radi stereo.

Stigao Anker 65W adapter, kvalitet se odmah vidi, inace koristim Anker 30W nano sa takodje IQ3 punjenjem, ovaj daje na PPS 55W, 3.3-11V sa sve 5A, PD ide 65W standardno kod njega, treba kupiti i onaj jos jaci, ovo vredi imati.
I meni je danas stigao taj punjač, Anker 735, pod rukom deluje stvarno kvalitetno, ali sam se iznenadio kad sam hteo da ga uporedim s originalnim Samsungovim punjačem za A52s, jer je pokazao isto vreme - 1 h i 52 min za bateriju na 16%. Kabl je USB A - USB C Toocki od 100 W.
Mislim da je telefon predviđen za "brzo" punjenje od 25 W, očekivao sam bar neki skok, ali kapiram da ga puni isto na 15 W kao i Samsungov... da li je to zbog ograničenja brzine punjenja samog telefona ili porta na koji sam prikačio kabl (trenutno nemam USB C na USB C)?

Nazad
Vrh Dno