Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Треба ми понуда за интернет ( примарно) и телевизију , али без склапања уговорне обавезе. Месечна претплата - брзина интернета није од превеликог значаја. Локација је блок 45

Treba mi ponuda za MTS Box 3 paket, hocu da predjem sa STcable optike na MTS optiku. 50% popusta ponuda i/ili free meseci, javite se ako imate bolje od onog na MTS sajtu

Pozdrav svima...istice mi ugovor(super plan 2s) kod supernove za dve nedelje(Prijepolje).jel ima neko da ponudi nesta bolje od onoga na sajtu?
Hvala

Treba mia ponuda za tv koji ide preko kabla ili optike i da nema kašnjenja u signalu zbog sporta. Vec imam jetel tv i optiku

Pozdrav...
BOX 4 ističe za 20tak dana, na optici.
Potrebna mi je ponudu za produženje kod MTS-a ili prebacivanje kod drugog provajdera(Yettel).
Hvala lepo!

Treba mi ponuda samo za internet,televizija me ne zanima.Naselje brace jerkovic bg

Ponuda za novog korisnika, provajderi su SBB i Supernova.

Treba mi ponuda za novog korisnika. U pitanju je stan u novoj zgradi koja ima sprovedenu MTS i SBB optiku. Konkretno me zanimaju ponude za opticki internet, ali dolaze u obzir i ponude sa TV-om (ukoliko postoji bolja ponuda nego samo internet). Idealno bih voleo da je download/upload 1:1 ili bar 1:2, ali razmotrio bih i ostale opcije.

Trazim najbolju ponudu za opticki internet + 2 tv prikljucka u kuci i pozeljno ali ne i obavezno fiksnu liniju za telefon.
Do sada sam bio na MTS box paketu kojim nisam zadovoljan usled nepostovanja ugovora upravo od strane MTS-a i povecavanja cene svake godine, tako da sa njima vise ne bih imao nista.
Dakle ponude za 200/200 mbps upload/download optiku (moze nesto brze ili sporije ako je dobra cena i dostupnost) a moze nesto brze mada ne od recimo 300/300.
Grad je Smederevo a za informacije o ulici i provere dostupnosti cemo u pp.

Pozdrav, istice mi ugovor danas u mts-u, pa mi treba neka dobra ponuda za opticki internet u Novom Sadu

Imam SBB Eon premium, trazim najbolju ponudu za Beograd, u ulazu ima sve osim A1...
Ugovor mi istice za mesec dana.

Pozdrav,

Potrebna mi je ponuda za internet i tv. Bulevar Nemanjica, Nis.

Bio sam korisnik mts box 4 paketa 10 godina do pre neki mesec (zbog menjanja cena bez obzira na ugovor).

Fiksni i internet mi ne trebaju, a mobilni ću da prebacim u globaltel (min/sms + 10gb za 1000din je sasvim korektno); ovde sam zbog TV-a, ne bi baš ono sa običnom antenom, i da naglasim da nemam pametne televizore.

Tražim paket koji ima makar eurosport, a poželjne su i sportske arene, ostalo mi je nebitno... pa ako ima nekih ponuda... hvala unapred.

Pozdrav,
Ističe mi box3 u MTS-u ne zelim da produzujem jer su mi digli cenu za 50% u odnosu na prvobitni ugovor. Zelim optički inernet sa kablovskom, fiksni je opciono.
Zgrada ima priključke i za mts optiku i najverovatnije sbb optiku jer su prisutni u zgradi.
Tako da sam otvoren za ponude.

Истекао уговор у СББу eon light, поред куће је прошла МТС оптика
Може продужетак у СББу са барем аренама премијум 1,2,3
Или мтс бокс3 фиксна тв нет, евентуално yettel или чак А1 јер за а1 нисам сигуран да ли може на мтс мрежу (бг)

Trazim ponudu kablovskog interneta u Kaluđerici.
Statička IP adresa. Upload od 50 mbps.

Поздрав, истекао ми је уговор код СББа, треба ми основни пакет нет+тв+фиксни. Супернова би ми највише одговарала. Али, могу и други провајдери. Чачак је у питању. Молим за понуде. Хвала!

Za par dana ističe ugovor kod SBB-a (EON Premium sa 20% popusta tokom cele ugovorne obaveze). Iste ove uslove sam imao i tokom prethodnog ugovora pa sam samo tražio isto i za poslednji ugovor i dobio. Usluga je putem coaxa.

Želim da pređem na optiku. MTS optika je ispred kuće. Yettel je potvrdio da postoje tehničke mogućnosti.

Tražim najbolju ponudu:
  • Da ostanem u SBB-u ali da sa kabla pređem na optiku
  • Da pređem kod drugog provajdera koji može pružiti uslugu preko MTS optike

Pozdrav svima na temi,

Do sada nisam bio korisnik nijednog provajdera, u mojoj zgradi postoji MTS optika. Ima li neko pozitivno iskustvo sa MTS agentima/akviziterima? Ako neko radi kao agent ili zna nekog, javite se u PP ili ovde.

Takođe, razmatram i provajdere bez optike (npr. Yettel, A1, ili drugi sa ADSL/kablom) – podelite dobra iskustva, brzine i cene.

Pozdrav svima!
Istekao mi je ugovor u SBB,
Imam instalaciju od MTS OPTIKE od ranije.
Treba mi ponuda za MTS optiku ili Yettel optiku. A1 nema tehnickih mogucnosti na mojoj adresi.

Trazim najbolju ponudu za obnovu ugovora SBB EON premium, Novi Sad (Nova Detelinara). Hvala 🙂

Sbb istice ugovor za 20 dana. Tražim ili produženje ili prelazak kod drugog provajdera. Jedini uslovi da ima fixni i što manja cena. Stara osoba u pitanju. Izbor kanala i brzina interneta nije bitna. Hvala

Tražim ponudu za YETTEL optički internet i digitalna televizija (novi korisnik). Lokacija Novi Beograd.

Trazim ponudu MTS za BOX4 (plavi ili beli), sutra mi istice ugovor. Niš (trenutno imam supernovu optiku/televiziju i mts postpejd).

Potrebna ponuda za novi ugovor za TV kod supernove

Potrebne odvojene ponude za internet i internet + tv za SBB ili nekog drugog operatera koji uslugi pruza preko koaksijalnog kabla. BEOGRAD

Trazim ponudu samo interneta ispred kuće prolazi mts optika grad KULA.
Statička IP adresa.

Tražim najbolju ponudu za optiku + poželjno TV.

Zanima me A1, MTS , SBB

Na MTS sajt čiji je u kabl piše da je optika dostupna, agenti za Šabac - Valjevo.

Nazad
Vrh Dno