Šta je novo?

Zatvorena tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

morbius

Rambo Amadeus
VIP član
Učlanjen(a)
08.03.2003
Poena
1,065
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600X
Matična ploča
Asus Prime B350-Plus
RAM
16GB Corsair DDR4 CMK16GX4M2B3200C16
GPU
Sapphire Pure Radeon 9060 XT 16GB
Storage
XPG Gammix S11 Pro 1TB
PSU
Seasonic 520W 12Mii
Monitor
BenQ VZ2770 27"
Miš & tastatura
Motospeed Ck104, ProtoArc EM03
Mobilni telefon
Poco F5
Pristup internetu
  1. Optički internet
Tema o ulaganju u plemenite metale je zatvorena za dalje postove. Pretpostavljam da je razlog to što su se u poslednjim postovima učesnici u raspravi raspisali o monetarnoj politici. Sad, tačno je da na ovom forumu nema diskusije o politici, ali je takođe tačno da je pričati o ceni zlata bez pominjanja politike kao diskutovati o košarci bez pominjanja košarkaša. Mislim da bi bilo bolje pustiti temu da radi, s obzirom koliko je korisna u sadašnjem kontekstu naglog rasta cena plemenitih metala u stagflatornoj ekonomiji, ali nek moderacija sama izvaga i odluči.

Smao Boza sme da flejmuje ovde 😂

Baš loš tajming, zlato danas opet poletelo i probilo 3k evra kao ništa, sad bi u temi bilo opšte veselje. Mislim da kako vreme bude prolazilo, ljudima će sve više trebati saveti kako, šta i gde da kupe.

Da, i ja se slažem sa morbiusom, ovo je jedna od retko kvalitetnih tema o plemenitim metalima na našem jeziku, i koliko sam primetio, nema diskusije o politici, već o monetarnoj politici, što je bukvalan prevod od monetary policy, naš primereniji termin je "ekonomske mere". Što se tiče nekoliko poslednjih poruka, mogu se prosto obrisati i to ne bi bio prvi takav slučaj, ali šteta je isključiti kompletnu temu i tako uskratiti sve koji je prate za korisne informacije, pogotovo sada kada su vesti aktuelne.

i ja se slažem sa Morbiusom. Definitivno jedna od kvalitetnijih tema.

Ako treba banujte me, ali otvorite temu.
Iako mislim da ono što smo kolege i ja polemisali o monetarnoj politici itekako ima smisla u temi o zlatu, jer je povezano. To što je kod nas više politika nego monetarna, ne znači da ne možemo polemisati, jer ako se tako gleda na stvari, a pošto je skoro sve kod nas politika, nema nikakvog smisla bilo kakva polemika.

Ako treba banujte me, ali otvorite temu.
Iako mislim da ono što smo kolege i ja polemisali o monetarnoj politici itekako ima smisla u temi o zlatu, jer je povezano. To što je kod nas više politika nego monetarna, ne znači da ne možemo polemisati, jer ako se tako gleda na stvari, a pošto je skoro sve kod nas politika, nema nikakvog smisla bilo kakva polemika.

Ma, gde tebe da banuju, ti si bio glavni poster u temi. Vidim i da ti tema baš nedostaje, kad si već otišao u kripto temu da ih podsećaš na zlato. :) Jeste doduše jak trip kad u kripto ciklus godini zlato nadmaši i BTC i ETH. :cool:

Pa realno mi nedostaje mišljenje drugih šta se desilo, pa su se upalile buster rakete i za par dana zlato skočilo par stotina konvertibilnih.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno