Šta je novo?

Za ljubitelje analognih satova

Po kojoj to matematici je 3K > 3.5K ?
Na stranu to što se pod Omegama uglavnom smatraju Speedmaster ili Seamaster modeli, koji su i proslavili marku. Ovaj konkretno se više i ne pravi, a ovo što je na prodaju su zaostali komadi sa lagera kod raznih prodavaca.
Doduše, kome treba sat za (braon/bež) odelo, ovaj može da bude dobar izbor: poznata marka, dobar mehanizam i kvalitet izrade. Ali bar satova za odelo ima koliko hoćeš i za (mnogo) manje para može da se uzme veoma dobar sat. Napr. Tissot Le Locle.
Pozdrav

Ja generalno nisam ljubtelj klasicnih satova, ne u smislu izrade vec boja. Trenutno imam ovaj Tissot vec nekih par godina, a planiram da uzmem Oris i svidja mi se kod njih sto su originalni sa bojama. Konkretno ovaj model: https://bomar.rs/oris-aquis-7337789415807823 Nigde nisam video slican sat i bas mi se svidja ova ljubicasta boja. Nesvakidasnja je.

1754044378575.png

Solarni CASIO LCW-M100TSE-1A se upokojio ili mu je baterija/kondenzator totalno prazna. Ne dešava se ništa na displeju, ne reaguje na dugmiće, skazaljke su na položaju 12 sati.
Stavio sam ga na dnevno svetlo (ne na direktno sunce) pa ćemo videti hoće li mrdnuti.
U međuvremenu ako neko ima savet samo napred.

kupujem narednih dana sat majci za rodjendan, ne mogu da procenim da li je za zenu prosecne gradje (170cm, 60ak kg), 34 mm obim prevelik?
U opciji su mi 2 Tissot-a i ne znam za koji da se odlucim. Ovaj PR 100 (okruglastog oblika) mi je lepsi ali mi deluje preglomazno sa 34mm, dok je drugi 28.
Kakvo je generalno misljenje o ovim satovima?

Prilozi

• 121.png
    121.png
    453.2 KB · Pregleda: 76
  • 1212.jpg
    1212.jpg
    50 KB · Pregleda: 118
Supruga ima ovaj levi, na moj nagovor i bukvalno ga ne skida. Mada najbolje je da ga proba. Sat se ne kupuje bez probe.

Razmisli o modelu sa ovom bojom cifera, meni se bas dopada kako izgleda i kako stoji na zenskoj ruci

prelep je, samo ne mogu da procenim da li je 35mm prevelik obim za zenu od 65 godina, srednje gradje.

To je i stvar ukusa odnosno preferencije osobe koja bi trebalo da ga nosi.

Majka će biti prezadovoljna za koji god sat da se odlučiš. To znaš.
Sa Tissotom nema greške.

kupljen ovaj na kraju, 25mm Tissot Prx, 345e me je izasao. bas mi se dopada, jednostavan ali nekako je elegantan, nadam se da ce mati biti zadovoljna 🤣
druga, rekao bih, bolja opcija mi je bila Certina DS Caimano ali nazalost nisu imali na lageru a rodjendan je u petak.
ne nalazim kolika mu je cena u Srbiji, svuda pise cena na upit.

Prilozi

• IMG_6324.jpeg
    IMG_6324.jpeg
    224.4 KB · Pregleda: 76
Zdravo, zanima me da li je neko skorije narucivao Casio duro/sabljarku, vidim po forumu pise za coveka iz Las Vegasa, ali zbog carina njihovih nisam siguran ima li ko neki info?
Zanima me ovaj model

Ja sam kupovao nekoliko komada od njega, odlicna saradnja. Nisam platio carinu, mozda zato sto salje postu bez kutije kao pismo, pa im nije zanimljivo vrednosno.

Svi satovi rade odlicno, nosim ih na reku, u more, sve 5.

Odlicno, hvala na informacijama! Moze li neke da mi prosledi mozda link sa aliexpressa za jubilee narukvicu za takav sat, u smislu da je kupio da zna kvalitet i izgleda da su dobri? Moze i PM

Zdravo, zanima me da li je neko skorije narucivao Casio duro/sabljarku, vidim po forumu pise za coveka iz Las Vegasa, ali zbog carina njihovih nisam siguran ima li ko neki info?
Zanima me ovaj model

ja sam naurčio nekiliko sata od njih

Hvala svima jos jednom, poruceno. :)

koji model ?

Duro skroz crni sa gumenom narukvicom,

Casio MDV-106-1A​

Jos samo da vidim koji kais da stavim, sigurno ide ovaj odozgo sa alija i mislio sam neko nato narukvicu samo me kopka koja boja
Ako ima neko oko za takve stvari (ja nemam) koja bi sara isla?

I just found this on AliExpress: US $7.27 | Nylon Watch Band 20mm 22mm Comfortable Watch Straps Loop Military Washable Blet for Men Watchbands

Msm da je sail 3 klasika, ali mi se svidja ocean 1, ali ne znam da li bi se uklopilo? Ili neka druga naravno slusam preporuke

Na njega može baš puno kombinacija. Crno crvena, crno narandžasta, sivo crna...

Koliko ste obicno dana cekali da greatwatches.co.uk posalje satove? Pisao sam mu mejl, na koji nije odgovorio

To ok, nego msm od kad narucite dok on posalje postom, tj ne javi se sa tracking kodom

Par dana. Računaj da je vikend i da oni (Ameri) neće ni da mrdnu prstom za posao kad je vikend. Biće to sve OK.

Nazad
Vrh Dno