Mene iskreno ne može biti manje briga za Exy od kad sam prelomio da uzmem S24+ sa istim nemam ni najmanjih problema godinu dana. Znam ja da on ima malo manje procenta ovog i onog u odnosu na zmaja ali ne primetim i nije me briga. Ovi što ga se plaše na smrt mi se čini vuku traume sa S22 i ranijih serija. Možda su skroz opravdane ali bih rekao da nisu relevantne više.
Veći je fazon što ja realno ne vidim da će biti ikakvog razloga za upgrade ni posle 2 godine. Procesori su već niz godina brži nego što mi treba. Voleo sam ovaj proboj na 120Hz ekrane, mnogo su mi lepši i lakši za oko od 60Hz. Jako mi se svideo i pomak u maks svetlini i čitljivosti na suncu. To su baš onako praktično korisne stvari. Ali tu smo sad na nekom trenutnom maksimumu. Kamere su takođe generalno odlične već neko vreme kod većine brendova, postaju još bolje tek ako se ubace fizički veliki senzori i sočiva kao što rade kinezi, ali i tada je to za pixel peepere više nego što realno donosi neki neviđeni napredak.
Mislim da ću ovaj S24+ vući dok se ne raspadne ili dok stavrno ne dođe opet neki veliki pomak u tehnologiji ekrana, kamera... Do tada pare uvek imaju gde da se upucaju, to barem nije problem.