Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Ne znam da li stizu posiljke iz Amerike zbog ovih carina i sankcija, do pre sankcija je stizao Ringke za dve nedeje, sad vec prebacilo na trecu. Ugasen wifi7 i deluje da drzi duze baterija na s25ultra.

1000029841.jpg
Evo posto sam prehladjen, nisam imao pametnija posla... 🤦🏻‍♂️
Kućna varijanta, wi-fi svo vreme. Lagano moze preko 10h sot-a tj ako bi ga cedio do 10% ali i ovo je svakako vise nego dosta
S25U
Julska zakrpa idalje

Mali S25, ume nekad i ovako, mada je pretezno video streaming, ali opet 😅

Prilozi

• Screenshot_20250902_112537_Device care.jpg
    Screenshot_20250902_112537_Device care.jpg
    64.9 KB · Pregleda: 103
Gde uzeti S25+ ili S25 Edge?
Da ide preko firme i da se vraca pdv, gledam mobilnisvet i eponuda ogromna razlika, ali ne verujem da ove prodavnice sa msveta vracaju pdv, a cene su vece na eponudi a one vracaju pdv, dodje na isto, kako najpovoljnije proci, neka preporuka, gde ste vi pazarili iskustva :D

Izgleda da sa One Ui 8 iako je idalje u beta fazi, ima neka poboljsanja ispod haube oko CPU-a, sto nije da je do sada bilo lose ali je svako dobra vest da moze jos bolje da bude

Gde uzeti S25+ ili S25 Edge?
Da ide preko firme i da se vraca pdv, gledam mobilnisvet i eponuda ogromna razlika, ali ne verujem da ove prodavnice sa msveta vracaju pdv, a cene su vece na eponudi a one vracaju pdv, dodje na isto, kako najpovoljnije proci, neka preporuka, gde ste vi pazarili iskustva :D

Za kupovinu pravnih lica, prodavci ne vraćaju PDV, ali PDV možeš koristiti kao odbitnu stavku (pravo na odbitak prethodnog poreza).

Cene za legalnu kupovinu su svuda praktično iste. Otvori neku veliku prodavnicu, pa ćeš videti cene. Sve jeftinije od toga ide bez računa ili bez računa na tvoj PIB, koji ti je neophodan za ono gore pomenuto.

Update: Edge kod nas u zvaničnu prodaju kreće sledeće sedmice tj 9.9.

Zivimo u takvoj drzavi da je pouzdanije kuputi preko KP nego u nekoj prodavnici, ja godinama uzimam samo preko KP, ovo sad je druga prica i idem preko firme. Kad vidim iskustva ljudi sto su kupovali u winwin/tehnomanija/dijaspora i slicno, plus ne znam kakvo je stanje sa ovlascenim servisom u Srbiji za Samsung? U sustini ako je telefon nov i u vakum pakovanju ne bi trebo biti problema, ako na primer se uzme u dijaspori gde je najjeftinije trenutno, iako ima losu reputaciju po ovom forumu. Oni samo prodaju proizvod koji je valjda u vakumu i nov, posle ako se nesto desi ide odma u ovlasceni servis, ne bahcem se sa njim?

Nisam nikada kupovao preko Dijaspora, ali kada sam otvorio artikl, jasno piše ko je uvoznik i tako veliki Online Shop sigurno ne prodaje nešto na divlje.
Eto, ipak ima razlike u cenama.

Meni odgovara da udjem u prodavnicu, platim službenom karticom i odnesem proizvod, ali u odnosu na ove redovne prodavnice ispade 20.000 dinara razlika 😳

Mogu samo da kažem hvala što si me zadržao da ne kupim telefon prošli vikend :)

Definitivno sledeće godine kada budem uzimao S26U čekam drugu/treću akciju, od preordera 'leba nema :)

Predstavljen S25 FE, Exynos 2400, 8GB RAM-a, 4900mAh... Sve specifikacije na linku

Verzija sa 128GB će biti 87999 a sa 256GB 94999 dinara

gsmarena_001.jpg

gsmarena_002.jpg

The phone runs Android 16-based One UI 8 out-of-the-box and promises 7 years of OS updates and security patches.
The phone is available for purchase in four color options - Icyblue, Jetblack, Navy, and White.
It starts at 749€ for the 8 GB/128 GB variant. The 8 GB/256 GB option is priced at 809€ whereas the 8 GB/512 GB model will cost you 929€.

Poslednja izmena:
^ auuu što su se pretrgli sa napretkom S25fe VS S24fe : 5% veći kapacitet baterije , procesor 2% , "bezeli' 0,01% tanji , 45W punjenje koje puni 5 min brže od 0 do 100% ... ostalo sve isto ... Teško da će to neko kupiti do idućeg leta i neke promocije , S24fe za 350 (oglasi) Best buy nov Samsung .

Ne da si u pravu nego si 100% u pravu. Stvarno mi nije jasno ko će dati duplo više para za ovo sokoćalo kad je 24fe odlična mašinica. To što si naveo i godinu dana duže podrške nije razlog da se zaobiđe 24fe.

Da li će ta akcija da se uz kupovinu nekog telefona iz S ili Z serije dobija i S25 FE važiti i kod operatera, zna li se?

Nazad
Vrh Dno