I ja sam porucio tu, lici na Benks masku, koju sam našao kao alternativa za Pitaku... Videćemo kakva je uživo.A ja koristim ovu, odlična
AliExpress link
I ja sam porucio tu, lici na Benks masku, koju sam našao kao alternativa za Pitaku... Videćemo kakva je uživo.A ja koristim ovu, odlična
AliExpress link
Manje od 2 nedelje
Biće jaaako doobra promocija🤫
Još samo 8 dana 😉Da vam dam opet jedan free hint
Ko planira kupovinu preko operatera, distributera i ovlaštenih prodavaca neka se strpi
Gde uzeti S25+ ili S25 Edge?
Da ide preko firme i da se vraca pdv, gledam mobilnisvet i eponuda ogromna razlika, ali ne verujem da ove prodavnice sa msveta vracaju pdv, a cene su vece na eponudi a one vracaju pdv, dodje na isto, kako najpovoljnije proci, neka preporuka, gde ste vi pazarili iskustva![]()
Od kada kreće akcija, i da li će važiti kod oparatera?I dalje nisam siguran da je pravi momenat,ali ajde...
Ipak smo domaći,poklon uz kupovinu Z i S serije je S25 FE.
Gde ima ta akcija da se uzme S ili Z serija a dobije FE gratisI dalje nisam siguran da je pravi momenat,ali ajde...
Ipak smo domaći,poklon uz kupovinu Z i S serije je S25 FE.
Pa napisao je čovek pre 7 dana za manje od dve nedelje, znači uskoro iliti ovih dana.Gde ima ta akcija da se uzme S ili Z serija a dobije FE gratis
Koliko video na samnsungovom sajtu daju slusalice uz samnsung s25 FE
Od 9. Septembra pocinje ta akcija kada bude izlozena iPhone 17 serijaGde ima ta akcija da se uzme S ili Z serija a dobije FE gratis
Koliko video na samnsungovom sajtu daju slusalice uz samnsung s25 FE
The phone runs Android 16-based One UI 8 out-of-the-box and promises 7 years of OS updates and security patches.
The phone is available for purchase in four color options - Icyblue, Jetblack, Navy, and White.
It starts at 749€ for the 8 GB/128 GB variant. The 8 GB/256 GB option is priced at 809€ whereas the 8 GB/512 GB model will cost you 929€.
Vazice za zvanicne distirbutere, a operateri to svakako jesu, tako da...Da li će ta akcija da se uz kupovinu nekog telefona iz S ili Z serije dobija i S25 FE važiti i kod operatera, zna li se?
Onda umesto Honora M V 5 moraću uzeti Z Fold 7 , ako tako bude , u pmVazice za zvanicne distirbutere, a operateri to svakako jesu, tako da...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari