Topao je ako je preko kabla, čak se pregreje da izbaci obaveštenje o tome. Tada se jako teško puni, ili samo održava procenat. Zimi je malo bolje.Da li vam je telefon topao/vruć nakon Android Auta? Ali bez punjenja tokom puta, već samo zbog rada.
I da li vam u prvim momentima kada ga uzmete nakon vožnje bude usporen (zbog thermal throttling-a)?
Android auto mi je nemilosrdno srkao bateriju na svim telefonima do sada. Naravno, bežično povrezan. Bukvalno od Bg do Niša spusti za 40-ak%. Možda je do auta?
I kad smo kod android auta (ne znam dal ima posebna tema), na s25u nikako ne mogu da namestim da mi se čuje zvuk notifikacije kad stigne. Zvuk poziva se čuje najnormalnije ali zvuk bilo koje notifikacije ne (sms, wa, viber, aplikacija banke, mail...). Uključeno je u podešavanjima "play message chime"
Da li vam je telefon topao/vruć nakon Android Auta? Ali bez punjenja tokom puta, već samo zbog rada.
I da li vam u prvim momentima kada ga uzmete nakon vožnje bude usporen (zbog thermal throttling-a)?
Gde porucujete? Da li odgovara maska od S24 na S25? Ima original obicna u A1 za ispod 500 din.Za Ringke potvrdjujem, imao sam na 16 pro max maskirnu vrhunski kvalitet i sad sam porucio za S25 Ultra, mada Pitaka kad se stavi, to je stavljeno 🤣
Bice redovna promocija, predstavljanje S25FE, pa preorder period za njega, i nakon toga opet tablet, sluskice i adapter za ultru npr 😅Da vam dam opet jedan free hint
Ko planira kupovinu preko operatera, distributera i ovlaštenih prodavaca neka se strpi
Kolikoooo🥵Da vam dam opet jedan free hint
Ko planira kupovinu preko operatera, distributera i ovlaštenih prodavaca neka se strpi
Manje od 2 nedeljeKolikoooo🥵
Biće jaaako doobra promocija🤫Bice redovna promocija, predstavljanje S25FE, pa preorder period za njega, i nakon toga opet tablet, sluskice i adapter za ultru npr 😅
Manje od 2 nedelje
Biće jaaako doobra promocija🤫
Jeste, bude vruć, mada ga sad već stavljam blizu ventilacije tako da se hladiDa li vam je telefon topao/vruć nakon Android Auta? Ali bez punjenja tokom puta, već samo zbog rada.
Ja koristim ovu https://www.ipitaka.com/products/sunset-moonrise-phone-cases?variant=43517309026374 od samog starta, jako sam zadovoljan i gripom i osecajem u ruci, bas je tanka i cvsta. Par puta mi je ozbiljno ispadao telefon na coskove, dobra zastita.Jel koristio neko Pitaka maske za S25 Ultra i da li zna gde imaju kod nas da se kupe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari