Android auto mi je nemilosrdno srkao bateriju na svim telefonima do sada. Naravno, bežično povrezan. Bukvalno od Bg do Niša spusti za 40-ak%. Možda je do auta?
I kad smo kod android auta (ne znam dal ima posebna tema), na s25u nikako ne mogu da namestim da mi se čuje zvuk notifikacije kad stigne. Zvuk poziva se čuje najnormalnije ali zvuk bilo koje notifikacije ne (sms, wa, viber, aplikacija banke, mail...). Uključeno je u podešavanjima "play message chime"
Wireless AA kida bateriju, čak i bez da koristiš neku aplikaciju. Nekako sam se navikao, čim znam da će vožnja biti duža od pola sata, bocnem kabal. Evo večeras, izašao iz kuće sa 19%, pa sam i za vožnju od 7km zakačio kabal.
Da li vam je telefon topao/vruć nakon Android Auta? Ali bez punjenja tokom puta, već samo zbog rada.
I da li vam u prvim momentima kada ga uzmete nakon vožnje bude usporen (zbog thermal throttling-a)?
Nije S25, ali je Samsung, da sam primetio, pregrevanje na AA mi se desilo dva puta na kablu i jednom wireless. Nisam uhvatio pravilo. Prvi put kada se desilo, trebalo je vremena da shvatim šta je problem, a vozio sam kroz neki kanjon. Vrlo neprijatno. Isključio WiFi i BT, nakon 5 min se telefon ohladio, sve uključio, vratio kabal, i nastavio još nekoliko sati bez greške. Naredna dva puta sam odmah shvatio da se prgrejao, pa sam na isti način i rešio. Ta tri puta su se desila u razmaku od 4+ godine. Svaki dan sam u kolima i koristim AA, tako da...