Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

To je tako glupavo… nemam reci… bas me zanima da li ce nas premo appstore-a dirati ili ce se vise pozabaviti korisnicima koji su prvo aktivirali premium preko sajta…

Imam jedno pitanje sta se desava sa nama koji smo uzeli premium na godinu dana mislim placen je na godinu dana, jel ce mene da puste do isteka perioda ili ce samo reci to je to posle 26. septembra.

Kako si platio godinu dana?

Znam ali na koju foru je covek kupio YT premium sa nasim karticama?

Koliko znam i ti si na udaru jer krsis novo pravilo jer ulazis sa IP adresom koja nije u Turskoj. Mozda nisi na prvoj liniji udara jer ce prvo VPN korisnike da jure…

Javljajte ako neko uzme annual 2 godine preko apple pay. I da ukinu, moraće refund.

Javljajte ako neko uzme annual 2 godine preko apple pay. I da ukinu, moraće refund.
Ako nije problem neka neko napiše koja je procedura. Ja za sada kupujem indijske gift kartice, uzeo sam u iznosu od 30e, reedemovao u apple nalog tako da mjesečno sam skida iznos family pretplate. Ako može annual, još bolje.

Ja takođe plaćam Family preko indijskog Apple ID-a, ali ne vidim nijednu opciju za godišnju pretplatu. Kada se ode na "See All Plans", samo mesečni planovi su na listi i sada ima i nekih novih koliko vidim, npr. YT Music Premium, YT Premium 2 Person itd. ali nema nijedan godišnji plan.

Verovatno moze i da prodje annual na neki od tih nacina, ali mozda nije pametno ovog trenutka preci na to bar do datuma koji su pominjali da vidimo sta ce biti. Mozda 100% blokiraju sve ako nisi u zemlji iz koje je pretplata, ko zna?

Mada se secam neke price o Apple-u i privatnosti i mozda tu postoji neki "problem" za google. Naravno, mogu da zamislim da samo na osnovu zemlje blokiraju i to.

I pored svega imam osecaj da ce nastaviti da funkcionise apple gift card varijanta, videcemo.

Poslednja izmena:
Ja takođe plaćam Family preko indijskog Apple ID-a, ali ne vidim nijednu opciju za godišnju pretplatu. Kada se ode na "See All Plans", samo mesečni planovi su na listi i sada ima i nekih novih koliko vidim, npr. YT Music Premium, YT Premium 2 Person itd. ali nema nijedan godišnji plan.
Godišnji i student planovi idu isključivo direktno na sajtu
Mada se secam neke price o Apple-u i privatnosti i mozda tu postoji neki "problem" za google. Naravno, mogu da zamislim da samo na osnovu zemlje blokiraju i to.
Da, Apple nije dao ni Netflixu da implementira zabranu deljenja na osnovu IP. Bar kad je reč o Apple TV.

Da li neko zeli da se pridruzi u porodicu za YT Premium (Srbija)?

U određenim državama juče počela polako zabrana delenja YT family pretplate van domaćinstva (prema IP adresi)

Screenshot 2025-09-01 at 14.59.40.png

Nije to bas provereno, to je samo jedna reddit slika bez ikakvog objasnjenja, cak se ne zna ni da li stvarno problem postoji. Ali videcemo...

Nemojte nas plasiti......

To sto se mi pravimo blesavi, ne znaci da je tesko da se razume. Oni pod "porodicni" milsle na ljude u istoj kuci, iako je do sad u praksi bilo drugacije, a u TOS-u je pisalo bas tako. Mozda sad promene...

Verovatno ce biti uslov da se jednom u 15 dana prijavis sa "glavne" adrese.

Ma totalna nebuloza po meni.Ok,ne može više sa VPNom i to i da razumem,ali ovo je skroz bezveze.

Nazad
Vrh Dno