Ne. Navodno 30 dana mozes provesti van maticne zemlje,Trece sta kada neko otputuje i njemu ce gasiti servis?
Ne. Navodno 30 dana mozes provesti van maticne zemlje,Trece sta kada neko otputuje i njemu ce gasiti servis?
Pa nisam ja nego sam preko neke stranice na instagramu uzeo i video sam na mejlu da mi je stiglo da je placena godisnja pretplata u Turskoj.Kako si platio godinu dana?
Mozes podeliti taj mejl da vidimo o cemu se radi?Pa nisam ja nego sam preko neke stranice na instagramu uzeo i video sam na mejlu da mi je stiglo da je placena godisnja pretplata u Turskoj.
Pa youtube.com/premiumA koji je to sajt?
Nigde ne kaze da je nasim karticama platio uslugu YT Premium, vec da je platio nekome na IG-u i da je taj platio umesto njega tj. za njega i i mailu ga obavestava.Znam ali na koju foru je covek kupio YT premium sa nasim karticama?
Pa ne bih znao da ti odgovorim zato sto nisam ja licno uzeo nego su mi uzeli preko jedne instragram stranice, sad kako su to uradili ne znam.Znam ali na koju foru je covek kupio YT premium sa nasim karticama?
Ako nije problem neka neko napiše koja je procedura. Ja za sada kupujem indijske gift kartice, uzeo sam u iznosu od 30e, reedemovao u apple nalog tako da mjesečno sam skida iznos family pretplate. Ako može annual, još bolje.Javljajte ako neko uzme annual 2 godine preko apple pay. I da ukinu, moraće refund.
Godišnji i student planovi idu isključivo direktno na sajtuJa takođe plaćam Family preko indijskog Apple ID-a, ali ne vidim nijednu opciju za godišnju pretplatu. Kada se ode na "See All Plans", samo mesečni planovi su na listi i sada ima i nekih novih koliko vidim, npr. YT Music Premium, YT Premium 2 Person itd. ali nema nijedan godišnji plan.
Da, Apple nije dao ni Netflixu da implementira zabranu deljenja na osnovu IP. Bar kad je reč o Apple TV.Mada se secam neke price o Apple-u i privatnosti i mozda tu postoji neki "problem" za google. Naravno, mogu da zamislim da samo na osnovu zemlje blokiraju i to.
To znaci da nam dize nadu da nas nece dirati preko Apple AppStore-a?Da, Apple nije dao ni Netflixu da implementira zabranu deljenja na osnovu IP. Bar kad je reč o Apple TV.
Za to mora neko imati indijski payment method, ne prolazi sa nasim karticama direktno preko sajta.Godišnji i student planovi idu isključivo direktno na sajtu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari