Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Vaučer a5000 umanjuje račun za 5000 RSD za kupovine od preko 35.000 RSD.

Hvala puno, pratiću češće ovu temu od sad definitivno 😁

Koliko će on biti aktivan još zna li se?

Najčešće bude aktivan u toku jednog dana ili za određeni broj porudžbina, pa se onda ciklično vrte i smenjuju, na dnevnom i nedeljnom nivou. Pročitaj temu malo unazad ili je prati od sad i ukapiraćeš brzo.
I nemoj da kupuješ gluposti koje ti ne trebaju, samo jer su na popustu. :geek:

Laptop je u planu 😁

Evo probao sad taj kod i neće. Ispratiću narednih dana. Hvala svima :)

Nije ni meni ali je gore objavljeno da je aktivan i ja probao oko podneva i kupio tv neki koji je ionako povoljniji nego drugde plus ovih 5000 taman lepo mi leglo

unicredit1500 nece da prodje danas ... da li jos nekome ne prolazi ... da znam da je onda potrosena ona kvota od 500 vaucera
Idi prvo na nalog-dodaj karticu, tu dodaj svoju unicredit karticu, pa onda idi na korpu, plaćanje, popuni sve i kucaj kod.

Meni večeras nije htelo kad sam na završnoj stranici ukucao karticu, ali kad sam je posle prvo dodao na nalog pa se vratio na završetak porudžbine, onda je prošlo bez problema, svuklo mi sa 6000 na 4500.

Sad se nadam da ću uhvatiti onaj od 5000 za porudžbine 35000+ da pazarim gume. 😁

Мени треба a5000.
Када га могу очекивати?

Stiglo na mejl da mogu da biram vaučer za septembar, u ponudi su: 1000/4999, 2000/11999, 3000/14999 i 5000/29999.

Stiže samo onima koji su nešto pazarili u avgustu.

Imam kupovinu u avgustu, ali takav email nisam dobio.

Да можда неко има тај код 5000 а да му не треба?

Kada kaže da je vaučer 5000 za minimum kupovinu 30.000 dinara da li misli na jedan proizvod po toj ceni ili ukupan iznos korpe tj. više proizvoda?

Nazad
Vrh Dno