I ja sam parocistacem rijesio problem kod svoje klime. Uz aseptsol razblazen prema upustvuI šta je onda konsenzus šta koristiti od sredstava za pranje i dezinfekciju klime?
Imam paročistač koristiću i njega.
Pa kao ubija bakterije kada se pere na niskim temepraturama, nije moja ideja suprugina, pogotovo decije stvari kad se peruDezinfekcija odeće?
Ja imam istu, pa ti ovako mogu reci. Parapetna klima uposte nije zahvalna za odrzavanje, posto sakuplja dosta vise prasine nego zidna, a turbini se ne moze prici kao kod zidne.Pozdrav svima , treba mi POMOC od vas i bicu vrlo zahvalan ako rijesim problem.
Imam parapetnu klimu Azzuri, spoljna jedinica se takodje nalazi pri zemlji relativno jer zivim na prizemlju., Pocelo je prije mjesec dana da se osjeca neprijatan miris kad izduvava ,nalik na vlagu,znoj, urin tako nesto. Majstor je dolazio posle toga bas detaljno ocistio ,(nije dubinsko pranje) , medjutim nakon par dana opet se osjecao miris , sad i jace.
Kondenz crijevo nije zacepljeno, on bas ne zna sta moze biti osim da vlaga nije ostala u njoj, ili slicno. Pominje premjestanje kondenz crijeva , da ga odmakne malo od spoljne jedinice, ali i dalje ne garantuje. Kaze stavi mirisljavu jelkicu u nju
Sta mi je raditi, pogusismo se ? Hvala unaprijed !
Probaj da isprskas alkohola dok vrti na najslabije.Znam da je rastavljao skroz bio sam tu, i ovo sace je potpuni cisto to mi je pokazao i juce kad je naknadno dolazio.A turbina ne znam kako izgleda ni dje se nalazi ? I kako da isperem nakon prskanja a da ne ostetim elektroniku? Hvala ti i izvini.
Vlažna sredina unutar izmenjivača i na turbini je idealno tlo za razvoj bakterija, virusa i gljivica. Pravi inkubator. Pročitaj malo o Koksaki virusu, Legioneli. Stradaju pluća i srce, i nije nimalo naivno. Ni tepih ne mora redovno da se usisa (kome ne smeta da živi u brlogu), ali klima mora redovno da se čisti jer je prljava klima opasna po zdravlje.kakav pad imuniteta u najavi sa ovakvim dezinfekcijama , nemojte stvarati operacionu salu po kucama jako je opasno za zdravlje jer cim izadjete na ulicu vas organizam koji je navikao na sterilne ili skoro sterilne uslove je magnet da nakacite sve sto moze da se nakaci na vas. porast alergicne dece je na max iz razloga sto deca odrastaju pored preciscivaca - sterilizatora sto im se garderoba dezinfikuje . dete treba da ima kontakt sa svim i sa blatom i asfaltom i prljavim stvarima da bi razvilo imunitet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari