Ma ne to, dopunio ga je na 100% od juče.ne mozes da ugasis solarno punjenje, u tome je i fora. za ljude koji dosta vremena provode napolju, zapravo i jeste neograniceno trajanje baterije.
To se ne dešava nikom ko je redovno napolju, čak i što više na suncu. Off-topic, ali nadam se koristan.Nemoj samo da navučeš melanom zbog Garmina![]()
aaa, kapiram, moja greška.Ma ne to, dopunio ga je na 100% od juče.
Moze to jos, ima infiniti oznaku kad je skroz punZnam da je još uvek rano ali kad je ovako sunčan dan ne mrda sa 100%
Ozbiljno? Nisam to znao.
Daj bože da je tako. Lista faktora rizika za melanom postoji a kao protektivni faktor se ne pominje da treba pojačati sunce kako bi se smanjio rizik od dobijanja melanoma. Popričao sa dermatologom. Lako je izguglati faktore rizika za melanom.Ma ne to, dopunio ga je na 100% od juče.
To se ne dešava nikom ko je redovno napolju, čak i što više na suncu. Off-topic, ali nadam se koristan.
Rizični su ljudi koji funkcionišu po principu ekstrema, ne izlaze napolje mesecima, pa odu na more i spale se.
Da, 265 je 290e i to bez garancije, da li ima primetne razlike izmedju 165 i 265 osim sto 265 ima touchscreen koji ne znam koliko je znacajan?165 ti je odličan izbor, ali prati i 265, viđao sam nove i za 270 ,sad koliko vidim najjeftiniji je 290eur...
Glavne razlike su multiband GPS na 265 koji je precizniji od onog u 165, default memorija za muziku (meni jako bitna stavka pošto uglavnom trčim sa slušalicama), 165 moraš posebno da trzis Music verziju da bi ovo imao. Ostalo su nijanse tipa neke napredne metrike za trčanje na 265 ili multi sport mod, ali tebi verovatno manje bitnoDa, 265 je 290e i to bez garancije, da li ima primetne razlike izmedju 165 i 265 osim sto 265 ima touchscreen koji ne znam koliko je znacajan?
@PJ meni je stoperica podesena na hot key, nikad nisam koristio touch za to![]()
Jokić likes this.ali eto, ko ima konja, može da prati i njegov velnes.
Mislim da garmin drzi patente na led light u satu, ne znam kao su ga zaobislu, mozda je u narukvici?
Ne znam, ni ona nova Garmin Blaze traka nije losaajmo Jojo u preorded 😁
Ako je u pitanju Garminov patent 11711877 B2 - koliko vidim to se odnosi na svetleće elemente na satu koji reaguju na senzore pokreta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari