Šta je novo?

Honor Magic 7 lite

Kupio sam detetu ovaj telefon i zanima me sledece:da li noze staklo zastitno da se stavi jer rekose mi u radnjinda se na njega stavlja folija jer je zakrivljeni ekran.Narucio bih na temuu staklo i masku i koji punjac sa temua preporucujete ako valja.

Kupio sam detetu ovaj telefon i zanima me sledece:da li noze staklo zastitno da se stavi jer rekose mi u radnjinda se na njega stavlja folija jer je zakrivljeni ekran.Narucio bih na temuu staklo i masku i koji punjac sa temua preporucujete ako valja.
Ja sam uzeo staklo sa Temua. I ne da je leglo. Plus, ne sećam se da sam neko staklo tako lako zalepio. Za punjače sa Temua nisam siguran kog su kvaliteta.

Ja sam uzeo staklo sa Temua. I ne da je leglo. Plus, ne sećam se da sam neko staklo tako lako zalepio. Za punjače sa Temua nisam siguran kog su kvaliteta.
Ja uzeo neka stakla sa Alija ali imaju lepilo samo na obodu I onda u sredini bude podignuto i šuplje. Ta šupljina smanjuje osetljivost na dodir a i staklo smao po sebi vise reflektuje svetlost i nekako mi na suncu gubi jasnocu.

Fabrička folija je skroz ok. Nije klasična, deblja je. Ne bih je ja skidao zbog stakla. Jedino ako je dete bas malo. Ali bolje onda bolja futrola.

I stakla koja sam ja uzeo imaju lepak samo po obodu. Ali sam valjda maksimalno precizno postavio staklo tako da je naleglo top. I to iz prve.

Narucih sa Temua neke folije, nesto bas jeftino u gradu mi traze 1500 dinara za foliju, posto mi se podigla folija u donjem delu, uzeh juce da je zamenim, medjutim nisam je lepo namestio, ali imam ih jos 8 komada :) ali mi se vise svidja ovako bez folije.
Ova fabricka je bas debela jaka

Poslednja izmena:
Ja sam od onih koji mora da nosi fon u silikonu i sa folijom. Smeta mi svaka ogrebotina na fonu. A ne mogu da razmisljam gde i kako ću ga koristiti. Kad ima zaštitu, lakše mi je da bezbrižno rukujem sa njim. Makar i ispao, bio udaren i sl.

Narucih sa Temua neke folije, nesto bas jeftino u gradu mi traze 1500 dinara za foliju, posto mi se podigla folija u donjem delu, uzeh juce da je zamenim, medjutim nisam je lepo namestio, ali imam ih jos 8 komada :) ali mi se vise svidja ovako bez folije.
Ova fabricka je bas debela jaka
Ja samo sto nisam kukao kad sma shebao fabričku foliju, Kad sma video koliko je debela. Nisi trebao da skidaš ako se malo zagulila. Ja pokušavam da nađem gde mogu da mi stave tu fabričku makar je platio I 3k ali da je baš fabrička.

Nije da se hvalim, ali uz ovaj Honor sam dobio zaštitno staklo i silikonsku masku gratis, jer se uz ovaj telefon ništa ne dobija, sem iglice i kablića. Nisam stavljao zaštitno staklo jer i dalje lepo stoji fabrička folija, i naravno silikonska maska na telefonu.

Za ovaj telefon ne treba ni maska ni folija. To je, osim baterije, glavni adut ovog modela.

Ja samo sto nisam kukao kad sma shebao fabričku foliju, Kad sma video koliko je debela. Nisi trebao da skidaš ako se malo zagulila. Ja pokušavam da nađem gde mogu da mi stave tu fabričku makar je platio I 3k ali da je baš fabrička.
Skroz se podigla u donjem delu

A jel moze preko folije staklo.Jel neko stavljao staklo zastitno na kameru.Licno meni je na dva telefona puklo staklo kamere ne znam kako kad padne slomi staklo to.

A jel moze preko folije staklo.Jel neko stavljao staklo zastitno na kameru.Licno meni je na dva telefona puklo staklo kamere ne znam kako kad padne slomi staklo to.
Možda i može. Ja to nisma probao. Ali svakako ne bih skida original foliju, jer je kvalitetna. Staklo na kamerama sam stavljao ali se prlja brzo pa sam skinuo a maska mi ide preko kamera pa se ne prlja toliko.

Vrh Dno