Nisam ukačio,koliko je bio??opet eth skok u "sekundi"![]()
Pominju se i penzioni fondovi u buducnosti , mislim da je to konačan cilj gosn. Satoshi NakaCIAmota, te bih u tom kontekstu zamolio druga člana @morbius da napise nesto afirmativno![]()
Razočaravajuće ime | Verovatnoća (procena) | Rok odluke |
---|---|---|
Solana (SOL) | ≈95 % | Oko 10. oktobar 2025 |
XRP | ≈95 % | Oko 17. oktobar 2025 |
Litecoin (LTC) | ≈95 % | Oko 2. oktobar 2025 |
Dogecoin (DOGE) | ≈90 % | Oktobar 2025 |
Cardano (ADA) | ≈90 % | Oktobar 2025 |
Polkadot (DOT) | ≈90 % | Novembar 2025 |
Hedera (HBAR) | ≈90 % | Novembar 2025 |
SNP 500 +Nasdaq i BTC + ETH, to je za one konzervativnije. 😁I dalje bolji penzioni fond nego kod nas. Ne znam kako je u Evropi, ali u čemu drugom da čuvaju ta sredstva nego na berzi i u obveznicama, koja je bolja alternativa?
Izvinjavam se za off
btc korekcija i pocetak alt sezoneŠta se dešava? Klasični "zadnji radni dan u mesecu damp" il nešto žešće?!
DrŽte GaĆe kreĆe polako čišćenje profita 🫣uspesno je poceo crveni septemBEAR, verovatno ozbiljna korekcija za sve, altovi ce mozda da udare dno ovog meseca, jedini spas - rate cuts
Taman da se kupe dipovi.uspesno je poceo crveni septemBEAR, verovatno ozbiljna korekcija za sve, altovi ce mozda da udare dno ovog meseca, jedini spas - rate cuts
Znači sad će raketa do novog ATH? 😁Etereum udario na 4211,identično u dolar kao i pre 10 dana
PRe 10 dana prode mi nalog na 4215 izadem na 4750(onda kad je napravio novi ath),a sinoc sklonim nalog 4230 jer sam mislio da ce do 3900(bilo je krenulo malo brze ), siguran sam u novi ath,a cak sam ubedio sebe i da ce altovi🚀Znači sad će raketa do novog ATH? 😁
Kako je septembar najgori mesec? Poslednje 2 godine septembar je donosio profit, a Avgust gubitak (uključujući i 2025. godinu 4 godine za redom). Oktobar je još bolji od septembra, poslednjih 6 godina donosi profit, 9/10 poslednjih godina donosi profit. Kraj ciklusa se bliži, ne prodajte još uvek.to bi bilo najbolje ali je septembar uvek najgori mesec, mozda ce biti drugacije ovog puta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari