Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

A šta si očekivao na 2 do 3 meseca pred BTC ATH i top u ovom ciklusu, da sve pada :ROFLMAO: ?

Ciklusi se ponavljaju, pa onda narativ da ciklusi se rimuju, pa sada dolazimo do teze da ulazimo u super-ciklus i da 2026. neće biti početak duge bear zime, nego nastavak bulla.

Da li bi septembar mogao biti taj kad treba sve prodati🤔

Nego jel probio ath ili nije,na binansu stoji da je juce bio 4887, a koliki je ath,4891? Ili ?

Da, naravno, zašto da ne prodaš? Ako si zadovoljan cenom, što da ne. Ja ću da sačekam još malo. Ovaj ciklus je bio dobar za mene, uprkos nekim promašajima sa altovima. Dobar balans portfolija me je izvukao.

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F1a837209-ed0c-4f15-89b9-13427caadd80_1998x1512.png

p.s. sačekao sam da malo padne GRT i kupio danas na 0,0913, a planirani izlaz je na 0,338 (top price u protekloj godini, tačnije u dec 2024.) što je oko 270 % dobiti. Inače ATH je bio 2,34, što bi bilo x25, za one koji veruju u altkoin ATHove, posebno ovih mid capova.

Uskoro kreće period kada će i oni koji neznaju da zarade jer bilo šta da se kupi rašće, a vrhunac će biti kada misle da znaju pa krenu telegram grupe, youtube pro trade, tik tok trading master... Itd pa kada krenu da od profita dokupljuju ko zabezegnuti... E onda lepo uzeti njihov novac i prodati sve.

Srecan Ath ETH svima koji slave :)

Sta sad :)
Sad ako neces da ga cekas na 6-7k lepo prodas i kazes sebi cekao sam dva meseca ili dve ili sedam godina i doslo je,pa lepo platis detetu neko dobro obrazovanje,ili kupis nekretninu koja ti treba ili auto koji ti treba i uzivaš jer si zasluzio!! Evo ti mene,i rovinju sam je uzivam plodove btc koji sam prodao jos u novembru,a i kada sam ga prodao bio sam 100%siguran da ce doci na 110k,ali i meni i vreme i život ide!! POSLEDNJIH DESET REČI UZMI U JEDNAČINU KADA RACUNAŠ DA LI TREBA DA PRODAŠ I UŽIVAŠ!!!

Mora ETH posle ATH da napravi neku korekciju sugurno. Ako napravi 30% eto šanse. Ne mislim da će još korekcija, al' sigurno mora da je bude nakon ATH.

BTC whale kazu konvertuje BTC u ETH, medjutim Binance resio da ubije leverage, tako da sto se ETH tice cekamo 4650$ a za BTC cini mi se da je vec odradjeno...

Edit: evo ko zeli da prati LIVE, ima ovde: https://x.com/i/broadcasts/1eaKbjEDlakKX
Pogledajte koliko je BTC pociscen, 0 longova!

Poslednja izmena:

p.s. Ispratite chat na yt-u

Here we go again

Znači, jedan kit koji je dampovao manji deo svoje kasice, je ubio celokupno raspoloženje i opšenarodno veselje povodom mogućeg rate-cut-a.. Ceo rast je anuliran očas posla, i još niko više ne sme čestito da longuje već više od dva dana jer strah je veliki da kit nastavi da dampuje.. jadno..

Nazad
Vrh Dno