Šta je novo?

Pomoc oko kupovine ugradne ploce i rerne

Prelazi mi planirani budzet, posto gledam ugradni set ploca i rerna, zato sam gledao ove staklokeramicke. A ta boost opcija se odnosi na staklokeramicke ploce?

Да. Али треба пре куповине проверити да ли плоча уопште располаже том опцијом и на којим ринглама.

ЈЕси ли разматрао индукциони решо? Није скуп.

Aha, provericu svakako. Vec imam indukcionu plocu tj. reso, i nju cu ostaviti za kafu, caj i tako nesto...

Moje iskustvo sa indukcijom. Imao sam Siemens neku staru I crkla je, pa sam pre godinu dve kupio tada najeftiniju na trzistu neku Vivax. Siemens je definitivno imao bolju rasporedjenost inteziteta, stim da je bio da kazem slabiji. Vivax je ok, ono sto mu fali su srednji inteziteti. Ima od 1 do 10. Slabiji od 1 do 5 koji rade ok sa pali gasi. Lepo su definisani. Jaci od 6 do 10 za koje bi rekao da i nije tolika razlika izmeju 6 I 10. I to nije neki problem. Najveci problem sto je po meni velika razlika izmedju 5 I 6. Da tu fali barem 1 stepen ako ne i 2-3. Koliko para toliko muzike.
Ima jedna stvar koja indukcija ne radi dobro. Moze ali je ipak krajni rezultat bolji na ovima sto greju. Pecenje semenki tipa badem,lesnik, orah i slucno u tiganju.

Pozdrav svim članovima foruma. Treba da kupim ugradnu indukcionu ploču (dve grejne zone) i ugradnu rernu. Budžet je od 30k do max 50k din. po uređaju. Možete li da mi preporučite nešto. Nemam nikakvih posebnih zahteva sem da je upotreba što jednostavnija i dugotrajnija. Hvala!

Da li neko od vas ima da mi preporuci nase ljude koji preprodaju masine, rerne, ploce i ostalu belu tehniku, polovnu uvoz iz Svajcarske, nasao sam neke, ali ako ima neko iz iskustva, bilo bi jos bolje

Pozdrav svim članovima foruma. Treba da kupim ugradnu indukcionu ploču (dve grejne zone) i ugradnu rernu. Budžet je od 30k do max 50k din. po uređaju. Možete li da mi preporučite nešto. Nemam nikakvih posebnih zahteva sem da je upotreba što jednostavnija i dugotrajnija. Hvala!
Posedujemo ovu ug.plocu HANSA BHI38377 oko 3 godine i prezadovoljni smo. Imamo i rernu, takodje Hansa model BOEIS694097 i nemamo zamerki.

• Like
Reagovanja: Mao
Nazad
Vrh Dno