Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Može preporuka za zakrivljeno staklo za ekran za s23 ultra ako je neko kupovao?

Kemei 2299, odlična mašinica...kupio sam bar pet komada u poslednjih godinu dana za kolege i rodbinu...svi su i dalje prezadovoljni...te mašinice iz Lidla ne mogu da se porede sa ovom
Da li moze da se koristi za sisanje, jel ima nastavke do 15mm?

P.S. kad smo vec kod masinica, mene interesuje sta je best buy za brijanje, one masinice sto su napravljene iskljucivo za brijanje?

Kemei 2299, odlična mašinica...kupio sam bar pet komada u poslednjih godinu dana za kolege i rodbinu...svi su i dalje prezadovoljni...te mašinice iz Lidla ne mogu da se porede sa ovom
Hvala na preporuci. Koju cenu da vrebam za ovu masinicu?

Drugo, dok sam gledaove Kemei poceo je da mi nudi i Enchen koja mi dizajnerski izgleda jos bolje. Da li neko ima informacije o njoj.

Ova je za pravo brijanje, meni treba nesto za odrzavanje duzine 4-5-6mm bez fazoniranja.

Да ли неко купује заштитну фолију за екран паметног сата ? Не знам зашто су тако скупе, 4$, за телефоне су јефтиније.

Колико вас је изашла машиница? 13 долара је попуст са новчићима тренутно.

To je sada ok cena...pre godinu dana su bile oko 8-9 $...sada je 1200-1300 din povoljna cena
Da li moze da se koristi za sisanje, jel ima nastavke do 15mm?

P.S. kad smo vec kod masinica, mene interesuje sta je best buy za brijanje, one masinice sto su napravljene iskljucivo za brijanje?
Može...i odlično šiša, ali uz nju dobijaš samo tri nastavka...dodatni nastavci mogu naknadno da se kupe

Ima na temu KM-2299+ meni je izbaci za oko 700,800 din uz kao neki specijalni vaučer da mogu da je uzmem

Kod mene riknuo još jedan sonizoon usb flash drive od 64 GB, samo sam napravio butabilnu flešku sa windows-om iz rufusa, napravio još jedan folder unutra i dodao mala tri fajla, i kad sam ga odneo tamo gde je komp gde treba da se ovo instalira nikako nisam mogao isti da nateram da vidi ovu flešku, pošto je stariji računar pomislio sam da je problem do verzije USB porta ili možda i do same fleške jer je smi kontroler unutra, neka bedna varijanta, ali sam tek posle video da ni ovaj komp gde je pravljen butabilni fleš ne prepoznaje isti, sve živo sam probao i ne vredi ode na kraju u kantu za smeće... Samo da mu nisu takvi i oni skuplji pssd drajvovi, jer i njih smo kupovali.

Da li je neko naručivao procesore sa Aliexpresa, ali u vrednosti preko 100 dolara. Konkretno hoću 7500f Ryzen 5 i našao sam za 127 dolara, da li su voljni kinezi da stave da je vrednost ispod 50e, i zna li neko koliko bi mi bila potencijalna carina na tu vrednost?

Ne oslanjaj se na to uopste, najvece su ti sanse da adresiras na BG i da se nadas da nece da pogledaju inace je sve ostalo lutrija.

Da li je neko naručivao procesore sa Aliexpresa, ali u vrednosti preko 100 dolara. Konkretno hoću 7500f Ryzen 5 i našao sam za 127 dolara, da li su voljni kinezi da stave da je vrednost ispod 50e, i zna li neko koliko bi mi bila potencijalna carina na tu vrednost?
Ja sam odavno uzeo 7800x3d sve proslo super ,pa sam uzeo 7500f ipak kod madjara za 150 nije neka razlika

Meni vec par meseci ne zele poslati paket a da navedu nizu vrednost, onda mi se i ne isplati porucivati cpu sa AE.

Otkazali Voltme punjač, što je najgore, kupio sam ga kroz zalivanje i sad sam u minusu sa vodom!

Prilozi

• Screenshot_20250823_145941_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250823_145941_AliExpress.jpg
    199.6 KB · Pregleda: 76
Već sam naručio kad sam to napisao. :LOL: Nisam video taj od 1$, a za onaj od 3$ na 15$ mi javljao da nije za moj region... Nema veze, jeftino je i ovako, hvala na linku!

Ja taj od 1 dolar i nemam to jest ne vidim ga, možda je pokupljen nekad pre.

Nazad
Vrh Dno