Da li moze da se koristi za sisanje, jel ima nastavke do 15mm?Kemei 2299, odlična mašinica...kupio sam bar pet komada u poslednjih godinu dana za kolege i rodbinu...svi su i dalje prezadovoljni...te mašinice iz Lidla ne mogu da se porede sa ovom
Hvala na preporuci. Koju cenu da vrebam za ovu masinicu?Kemei 2299, odlična mašinica...kupio sam bar pet komada u poslednjih godinu dana za kolege i rodbinu...svi su i dalje prezadovoljni...te mašinice iz Lidla ne mogu da se porede sa ovom
Može...i odlično šiša, ali uz nju dobijaš samo tri nastavka...dodatni nastavci mogu naknadno da se kupeDa li moze da se koristi za sisanje, jel ima nastavke do 15mm?
P.S. kad smo vec kod masinica, mene interesuje sta je best buy za brijanje, one masinice sto su napravljene iskljucivo za brijanje?
To je jeftino a kvalitetno...uzmiIma na temu KM-2299+ meni je izbaci za oko 700,800 din uz kao neki specijalni vaučer da mogu da je uzmem
Ja sam odavno uzeo 7800x3d sve proslo super ,pa sam uzeo 7500f ipak kod madjara za 150 nije neka razlikaDa li je neko naručivao procesore sa Aliexpresa, ali u vrednosti preko 100 dolara. Konkretno hoću 7500f Ryzen 5 i našao sam za 127 dolara, da li su voljni kinezi da stave da je vrednost ispod 50e, i zna li neko koliko bi mi bila potencijalna carina na tu vrednost?
Meni vec par meseci ne zele poslati paket a da navedu nizu vrednost, onda mi se i ne isplati porucivati cpu sa AE.Da li je neko naručivao procesore sa Aliexpresa, ali u vrednosti preko 100 dolara. Konkretno hoću 7500f Ryzen 5 i našao sam za 127 dolara, da li su voljni kinezi da stave da je vrednost ispod 50e, i zna li neko koliko bi mi bila potencijalna carina na tu vrednost?
Meni su poslali , doduse spojili sa 2 paketa od drugih prodavnica.Otkazali Voltme punjač, što je najgore, kupio sam ga kroz zalivanje i sad sam u minusu sa vodom!
Tako i meni za onu lampu za komarce ,Otkazali Voltme punjač, što je najgore, kupio sam ga kroz zalivanje i sad sam u minusu sa vodom!
17,77$ meni, ali super cena za ovaj punjač.16.77$ novcici i kupon prodavca
Da, znam kako izgleda taj kupon, ali nemam to ni na jednom store tabu, a pratim ih vec duze vreme.Ide kao store loyalty offer kod, sad sam uzeo jos 1, zapratite ih ako niste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari