Šta je novo?

Ponuda Yettel Net, Yettel kod Kuće, Yettel Svuda i Yettel Sve paketa, promocije i korisnička podrška

Koja je aktuelna ponuda za obnavljanje ugovora? Imam hipernet trio M? Istekao mi je ugovor, prvo su mi nudili 9 meseci gratis, posle 2 nedelje 6 meseci gratis, ako ovako nastave nece biti nista gratis :LOL: Ako ima neki promoter da me kontaktira, ili da prelazim na Orion
Zamoliću te da nam pošalješ podatke u privatnoj poruci. Rado ćemo proveriti sve dostupne opcije :)

Jel ima neki broj koji mogu da zovem da vidim dal mi vaze ponude koje su mi nudili tokom godine :D bilo 1600 / 2100 din na 24 meseca, zvali me al sam na MTSu do 21 avgusta. Sad ne znam koga da zovem da vidim jel ima neka ponuda za prelazak kod njih :)

Mozes kroz pp ovde na forumu da ih kontaktiras, fb, instagram.
Za telefonski poziv verovatno pozoves korisnicki pa im kazes da te kontaktiraju u vezi ponude.

Jel neko presao na novu platformu?
Rekose da su vec poceli parcijalno da pustaju.
I,da,da li je neko probao da gleda TV van Srbije?

Poslednja izmena:
Samo da uputim kritiku za Yettel eSim Mediteran paket (10GB interneta u Grckoj, u mom slucaju). Platio, dobio podesavanja, instalirao na jednom telefonu i internet ne radi. Obrisao eSim, instalirao na drugom telefonu i opet ne radi.

Instalira se eSim kartica, ukljucim Data roaming i namestim da se ona koristi za internet, nakaci se na neku od dostupnih mreza u Grckoj (Vodafon, Cosmote, Nova) i nista.

Ako je neko ima slican problem koji je usput i resio, neka pise.

Stvarno su povoljni sa cenama,samo tako...
Screenshot.pngScreenshot(1).png

Samo da uputim kritiku za Yettel eSim Mediteran paket (10GB interneta u Grckoj, u mom slucaju). Platio, dobio podesavanja, instalirao na jednom telefonu i internet ne radi. Obrisao eSim, instalirao na drugom telefonu i opet ne radi.

Instalira se eSim kartica, ukljucim Data roaming i namestim da se ona koristi za internet, nakaci se na neku od dostupnih mreza u Grckoj (Vodafon, Cosmote, Nova) i nista.

Ako je neko ima slican problem koji je usput i resio, neka pise.
Proradilo tek nakon online registracije pripejd broja. Brzine nisu za pohvalu, cak se moze reci da interneta ni nema koliko sporo radi (za sada). Brze radi preko SIM nego ovog eSIM Mediteran paketa, a kartice nakacene na istog provajdera u Grckoj.

Na zalost, ne mogu da preporucim ovaj paket za putovanje u inostranstvo.

9 dana od podnetog zahteva za raskid optike, jos uvek bez ikakve info ili poziva za obnovu. Kakva su iskustva?

Pozdrav,

Htjeo bih da prebacim hipernet sa jedne lokacije na drugu. Da li ce mi u tom slucaju traziti obnovu ugovora?

9 dana od podnetog zahteva za raskid optike, jos uvek bez ikakve info ili poziva za obnovu. Kakva su iskustva?
Jesi podneo pre ili posle isteka UO? Ako je posle imaju pravo na 30 dana otkaznog roka, meni su kao slucajno i nenamerno zaboravili da zavedu zahtev, proveri sa podrskom ili pisi zalbu, ako ni to ne uspe - ratel ili must.vansudsko ako imas svoju kopiju zahteva

Zna li neko ako se predje na ove nove pakete zbog novih kanala da li ostaje aktivan benefit od x meseci po dinar i trenutno trajanje ugovora, ili mora sve novo i opet potpis na 24meseca ?

Zna li neko ako se predje na ove nove pakete zbog novih kanala da li ostaje aktivan benefit od x meseci po dinar i trenutno trajanje ugovora, ili mora sve novo i opet potpis na 24meseca ?
Kako ispregovaraš u poslovnici, tako ti je... Dosta ljudi (naročito sa novim ugovorima potpisanim u 2025) je dobilo da zadrži benefite i pređe na skuplje pakete uz neku doplatu tipa 200 - 300 dinara, bez obnove ugovora.

Meni su rekli mora novi ugovor - a ja već 10-ti mesec na 1-om dinaru, tako da mi se ne isplati nikako da prelazim, na primer.

Čitam poslednja 4 posta od @Yettel Srbija u 4 različite teme i zaključujem da su oni ovde samo zbog toga da bi im korisnici pisali preko privatne poruke. Pa nije to poenta foruma, to bi trebalo da je izuzetak, a ne maltene svakki post: "piši nam preko privatne poruke"
Apsolutno si u pravu. Korisnici foruma predstavljaju intelektualni vrh ove zemlje i koriscenjem tehnologije pokusavaju da sebi olaksaju zivot. 99% ljudi ce platiti harac i prihvatiti promenu cene.

Yettel Srbija:​

Određene provere zahtevaju pristup korisničkom ugovoru, trudimo se da na pitanja opšte prirode vezano za naše usluge i servise odgovaramo postovima, ali kada je reč o samoj proveri na broju ili ugovoru korisnika, radi same zaštite privatnosti podataka savetujemo javljanje putem privatne poruke.

Da, da, a onda je mrmot zavio cokoladu. Samo vi radite svoj posao i otimajte...
I mi cemo svoj: Neflix nalozi u nigeriji, deljeni nalozi tv platformi, deljeni youtube nalozi, i kao slag na torti deljeni VPN nalozi preko koga ovo funkcionise. A vi samo nastavite da otimate...

Pa sad,intelektualni vrh ove zemlje...sto je mnogo mnogo je

Ne brinu njih vpnovi, nigerijski netflixi i slicno. Suvise malo ljudi se bavi tim da bi im to smetalo.

Nazad
Vrh Dno