carina ako ga otvori ona ga i zalepi kasnijePogledajte prilog 502799
Ovakav paket mi je stigao. Verovatno su na carini samo na brzaka proverili da je sve ok, siguran sam da lokalni poštar nije otvarao. I sve je tu
Kucaj "claim credit" u pretrazi tamoJuce sam dobio povrat od 480% i kupio neke dve stvari, i odmah po placanju samo mi iskocilo da povucem prvih 20 din, e sad tako narednih 7 dana samo sto ne mogu da nadjem gde je sad to, danas trebam drugi put da povratim ali nigde ne mogu da nadjem tu opciju.
Moze pomoc?
Hvala
Ja sad ukucao flashsale01 i daje mi da izaberem 3 besplatna artikla i onda dalje verovatno neki uslov... odustao samRadi se o lutriji do koje se stiže iz reklame (sa društvenih mreža najčešće). Kao nagrade se nude uglavnom telefoni i tableti, ali kada artikal bude rasprodat, onda ponude izbor onoga što košta do 50€, u proseku oko 30. U pretrazi kucaš flashsale01 (prihvata se flash sale 01) i kada posle 21h klikneš na Grab now i ako te odvede direktno na naplatu ili ponudi izbor vrste tog artikla, to znači da si ga osvojio za 99 dinara. Ne može da se plati iz kredita, već isključivo drugim metodom plaćanja (platna kartica, GPay ili PayPal).
To ti daje pošto nisi ušao na reklamu sa instagrama, fejzbuka, tvitera, jutjuba, nebitno, isto kao što imaš u You/Messages/Promotions.Ja sad ukucao flashsale01 i daje mi da izaberem 3 besplatna artikla i onda dalje verovatno neki uslov... odustao sam
Propuštaš. Moraš da dođeš preko reklameNisam siguran da kapiram ovaj flashsale01 ali ono što vidim u praksi je da ti daju besplatne stvari za 4.500 kupovine gde ti na svaki artikal dodaju ~20% od cene koju bi inače platio za isti. Jel ja nesto propuštam da razumem?
Pre 3 dana sam dobio claimcredit ponudu da kupim za 17000 i dobijem 13700 nazad sto sam i učinio i kupio sam tablet.
Medjutim danas mi stiže poruka da tablet nije moguće poslati i da su mi novac refundirali automatski.
Ja sam vec tri dana odradio claimcredit. Šta će se desiti sada sa claimcreditom da li će nestati ili cu biti banovan. Oni su sami refundirali tako da nije moja greška.
Ima li neko iskustva sa tim situacijama, da li cu dobiti ponovo mogućnost claimcredita
Imao istu situaciju, bez brigeKada mi je izašla ova ponuda, naručih Mini PC (već sam pisao par puta da pošiljka nije spakovana). Prošlo je 8 dana i Temu mi je automatski pokrenuo refundaciju novca na račun (dakle svih 20k RSD). Međutim, kredit koji sam dobio uz ovo je i dalje dostupan. Tako da ja dobih 20k kredita gratis.
Jos kad uparis sa najskupljim predmetom ono discount777 bese (samo meni vise nesto ne daju😂) ispadne jos bolje.Ok. Meni onda i dalje izgleda najbolja ponuda sa 23k vaučerima pošto sa kupovnom 2-3 artikla dobiješ par vaučera koji ti daju 33-39% popusta na cene iz korpe a ne naduvane u claimcredit modu.
Meni su dali juce posle 2 meseca i nisam ni iskoristio tu karticu. Ranije je bilo super i stvarno su davali popuste 30-50 % za glavni predmet, juce sasvim nesto bezveze. Koji god predmet sam pokusao posle navodno 2 snizenja, dobijao sam Vecu cenu nego sto mi nudi ono svaki dan u beskrajnih dnevnim ponudama "samo za vas" , svaki dan "sad ili nikad " i slicne gluposti !Jos kad uparis sa najskupljim predmetom ono discount777 bese (samo meni vise nesto ne daju😂) ispadne jos bolje.
Meni se juce jednom na kratko pojavila ova ponuda, ali zaboravih da kliknem, sada je nema.Meni claimcredit redovno daje 10250 din na potrošnih 9000+
Pogledajte prilog 503039Pogledajte prilog 503042
Dobro bi mi legla jer sam planirao klincu za rodjendan da kupim ovo cudo 😀
https://share.temu.com/Y2fhn3yltUB
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari