Šta je novo?

Xiaomi Mi Box S - iskustva, problemi, rešenja

Raspari daljinac mibox-a od tv-a.ir opciju ne blutut. Daljinac ima dve funkcije,ir gde moze da pali- gasi tv i pojacava-smanjuje zvuk. I blutut opciju.

Imam box 1 gen. i odskora poceo je da se blokira posle svakih 3-4 sata rada,sta se desava?Pozdrav...

Sve što možeš je probati zameniti napajanje i da ga vratiš na fabricko, tim redom.

Imam box 1 gen. i odskora poceo je da se blokira posle svakih 3-4 sata rada,sta se desava?Pozdrav...
Jesus proverio da mu nisi prepunio memoriju sa aplikacijama? Proveri update,9ka android je poslednja. I ako je memorija ok, i 9ka android ostaje ti factory reset.

Nisam uspeo da nadjem Chromechast onaj jeftiniji od 50ak eura koji posedujem i koristim na jednom TVu, razmisljam za TV u spavacoj koji jeste Smart ali presporo radi neki VOX TV da kupim
u sustini gledao bih Netflix, Hbo, mozda YT i toje to
Ovaj bi trebalo da zavrsi posao?

Bez problem mi radi jos sa Disney, Primom i Voyom i par drugih.

Ako uspes i neki kupon da primenis best buy kod nas!

kapiram ako rade ova nabrojana 3 trebalo bi i ostali, trenutno ova tri koristim

Na tom TVu je EON box radio perfektno sada se sa Supernovom mucim prilikom prebacivanja kanala jer su tu stavili karticu
A ovaj box nema wifi modul nego ethernet kablom ga povezujem?

Mi box nema ethernet nego ga wifi-jem povezujes.

Znas i sam ako nisi zadovoljan u roku od 14 dana ga mozes vratiti, sto sumnjam da ce se desiti.

Jedino ako mu nesto ne radi ali bice brzi od TV u to ne sumnjam, na tom tvu sam isprobao crhomecast i radio je odlicno

sve češće mi se dešava da mi se tv pali gasi kada uključim boks
moram da restartujem boks da bi se vratio u normalu

šta bi mogao biti problem

na hisense tv-u treba isključiti brzo pokretanje
ne znam kakve bi to imalo veze sa boksom ali ta opcija je lek za sve

još neki bagovi mi se više ne pojavljuju ni na tv ni na boksu

imam mi box s 1 i razmišljam da uzmem 3rd gen, ali nemam pojma ima li smisla...koristim netflix, hbo max, kodi, voyo, eon, smart tube, stremio, i to je otprilike to...

vidim da se neki žale na google tv u odnosu na android tv, šta je tu problem? da li i mi box 3 radi sa eon daljinskim?

imam mi box s 1 i razmišljam da uzmem 3rd gen, ali nemam pojma ima li smisla...koristim netflix, hbo max, kodi, voyo, eon, smart tube, stremio, i to je otprilike to...

vidim da se neki žale na google tv u odnosu na android tv, šta je tu problem? da li i mi box 3 radi sa eon daljinskim?
Sto se tice eon daljinskog radi preko bt, koristim isti.

Jedino ako te svrbi kinta i hoćeš da budeš u korak sa vremenom, meni bolje radi 1st gen nego 2nd gen i nisam razmišljao o 3rd nego sam uzeo Amazon 4k max da zamenim ovaj xiaomi druge generacije, tako da cepaj keca dok sve radi 😊

Nazad
Vrh Dno