DaSamo jedna provera ljudi, da li i dalje prolazi prica za Amazon Prime video preko Amazon egypt po ceni od 250 egipatske funte za godinu dana?
Oko 0.50€ mesecno ili 4.45€ godišnja pretplata.I koliko mu to dodje u evrovima, dinarevima? Mozda uzmem i ja pa nek stoji ako je budzasto
Pisao sam im na arapskom pa da vidimo sta ce da mi kazu. 😂Meni jos nista,bas cu ispratiti. Doduse oni meni pisu arapski pa ih ja i ne razumem🤣
Ne secam se da je iko pisao da su ga koknuli sa Egipta osim ovog danas. Za tursku jesu.Za 10 evritja prolazi lagano Poljski Prime + Amazon Gejming.Na Egiptu malo malo pa nekog koknu.
Probah juče onaj blokiran nalog, onako, iz zezanja. I radi! Proveri i ti, možda je to bilo nešto privremeno. Sad ih imam dva. Kad sam bio nestrpljivMeni stiglo na mejl adresu na koju sam registrovao egipatski prime da mi je co.uk blokiran (na koji se nikad nisam logovao). Egipat radio juče, ali evo sad ne radi više.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari