Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

@zoreli_ lepo baš, neka te služi! Šta su to počeli da lepe po kutiji, neka bela nalepnica ako se ne varam!? Sad packagedisabler lepo i ugasi update ☺️🥳

Nesto puno ostalo na zalihama telefona. I moj je bio iz ‘24g.

Na S25 Ultra otisak prsta preko zaštitnog stakla radi odlično (bilo kakvo ) ali problem je ta refleksija 'ko ogledalo *** 😑 .... Čuo sam ovde za Samsungovu foliju a pitam se da li postoji neko zaštitno staklo koje bi smanjilo ovo - a ne bih da ga koristim bez zaštite za ekran . 🤔 Pffff

Na S25 Ultra otisak prsta preko zaštitnog stakla radi odlično (bilo kakvo ) ali problem je ta refleksija 'ko ogledalo *** 😑 .... Čuo sam ovde za Samsungovu foliju a pitam se da li postoji neko zaštitno staklo koje bi smanjilo ovo - a ne bih da ga koristim bez zaštite za ekran . 🤔 Pffff
Не бих се баш могао сложити са тобом, 2 различита стакла сам пробао и резултат је тај да ми је откључавање отиском прста тренутно искључено 😅

Ajde neko ko bi pomogao a ko je prešao sa s24 ultra neka kaže koje su stvarne razlike između s25 ultra i s25 ultra i realnom radu pošto se evo lomim između s24 ultra i s25 ultra, realna razlika u bateriji, kameri manje više, ali sveobuhvatnom radu itd?

Narucio na kraju samsungovu foliju preko ortaka iz CG. Stigle su 2 u pakovanju. Mnogo se lako lepe, ne moze da se pogresi. Otisak prsta radi isto kao i bez folije, znaci odlicno. Folija je smanjila refleksije za 90%, ali je samim tim i osvetljenje ekrana za nekih 10% tamniji. Sve u svemu, vredi 22e. S25 base verzija.

@zoreli_ whitestone dome mozda?
Pa ne znam 🤔 , da pitamo nekog ko je stavio WSD🤔

Не бих се баш могао сложити са тобом, 2 различита стакла сам пробао и резултат је тај да ми је откључавање отиском прста тренутно искључено 😅
Ja čim sam ga otpakovao otišao ovde kod mene u lokalnu radnju , uzeo Nilkin futrolu i neko obično "staklo" od 300 din. i na njemu otisak prsta savršeno radi i to bez "pojačanja osetljivosti na dodir"

Ajde neko ko bi pomogao a ko je prešao sa s24 ultra neka kaže koje su stvarne razlike između s25 ultra i s25 ultra i realnom radu pošto se evo lomim između s24 ultra i s25 ultra, realna razlika u bateriji, kameri manje više, ali sveobuhvatnom radu itd?
Između S24U i S25U nema niti ja vidim neke razlike u skrolovanju /radu / fluidnosti ... Za bateriju i kameru ti još ne mogu reći ali narednih dana uporediću .

Isto tako i ja otisao u lokalnu radnju da stavim "staklo" tj zastitnu foliju. Platio 800din, i skinuo posle predjenih 5 metara od radnje gde sam kupio. Otisak ne daj boze kako radio. Zato sam i kupio samsungovu na kraju.

Ja sam isto u lokalnoj radnji stavio foliju, onu kao po meri, isto tipa 700-800din, za prvu pomoć dok ne stignu stakla , posle 4 meseca ni mrdnula nije, otisak lepo radi, a stakla čekaju svoj red...

Очито да сам имао мањка среће са стаклима 😅 наручио сам још нека, чакам да видим како ће се она показати...

Da li nekog jos zeza viber i notifikacije ? Pisao sam vec o tome i izgleda da je do vibera jer i na drugim tel isto...

Da li nekog jos zeza viber i notifikacije ? Pisao sam vec o tome i izgleda da je do vibera jer i na drugim tel isto...
Kasne notifikacije? Je sam to primjetio u posljednje vrijeme na na S21+. Kada se oglasi pogledam i vidim da je poruka bila prije 20 minuta, na primjer.

Vrh Dno